alt + tab ile pc kullanabiliyorum altt taraf hiç yok başlat çizgisi yane nasıl geri gelir pc hiç bişey yapmadım sadece pc açılırken geliyor çat gidiyor nedendir acaba
o ayari var orda onun fareyi en assaya indir sag tik ve özellikler sonra orda solda bi kac isaretler göreceksin ikinci siradaki isareti kaldir tabiki bu ayarla oynadiysan düzelir
onla olmuyor gizlemedim hiç bieşy yapmadım gitti başlat allahım naparız?
en iyisi sen sistem geri yükleme yap
sakin ol hallederiz benim bir arakdaşım demişti ki bilgisayardan korkma bırak o senden korksun. altı üstü bilgisayar bi de tekme atmıştı :D o günden sonra bilgisayarıma bişey olsa hiç umursamam ne de olsa hallederiz gözüyle bakıyorum Başlat çubuğunu sağ sol yada yukarıya taşımış ve minumum yani hiç görünmeyen hale getirmiş olabilirsin MuRaT.exe nin dediğini bi de ekranın sağ sol yada üst kısımlarında arasan iyi olur.
hayır köşelere atsam değil pc açıktı herşey normal kapattım açtım gittmiş sağda solda üstte aşağıda yok we pc reset atıyorum pc açılınca geliyor 2 sn sonra çat gidiyor
tema falanmı yükledin durup dururken gitmesi garip
evet 2 gün önce vistanın temasını yükledim ondan olurmu?
evet büyük ihtimal ile onun yüzünden.. bendede olduydu aynı sorun.. yapıcağın olayı anlatıyorum iyi oku..
başlat/tüm programlar
donatılar-sistem araçları
sistem geri yükleme gir ve temayı yüklemeden önceki zamana göre ayarla yada temayı pcden kaldır oda olmadı sağ tıkla özelliklerden temayı windows xp yap
sistemi geri yüklede olmuyor özelliklerden windows xp yaptığımdada xp oluyor ama başlat menusu yok deli olucam
hangi temayı yükledin tam isim versiyon verirsen birde download linki yardımcı olmaya çalışırım.
Bilgisayarı Güvenli Kipte açın. Bu şekilde SİSTEM GERİ YÜKLEME komutuna ulaşabilirsiniz.
vista yükledim hangi link hatırlamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: msakalar
Bilgisayarı Güvenli Kipte açın. Bu şekilde SİSTEM GERİ YÜKLEME komutuna ulaşabilirsiniz.
arkadaşın dediğini yapman işine yarar güvenli kip için F8 bas açılışta
sistemi geri yükledim halloldu herkeze çok teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: k2geberbea
sistemi geri yükledim halloldu herkeze çok teşekkürler
sorun değil herzaman eğer tekrar temalarla ilgili sorunun olursa sistem geri yükleme yap kurtul yoksa çok uğraşırsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme