Şimdi Ara

:::Baslat (Start) Dügmesini Degistirin::: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: masova

abicim indirdim sorun yok ama gel görki ismi yazıp tadını çıkarmadan zırt kayboluyo ne iş anlamadım.aslında bunu registerden değiştirmek lazım.bilen varsa paylaşsın lütfen.

Programı incelemedim ama Reshack ile yapılıyor demiştim. [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] Sağ tarafte shell var değer olarak explorer.exe yazar. Reshack ile explorer exeyi modifiye edersiniz, ( String\1055\34 ve 35) farklı kayıt edersiniz mesela conex.exe ( conewar ile alakalı diye böyle bir şey yazdım ) Yukarıdaki reg kaydına da explorer.exe yerine bu belirlediğiniz değeri yazarsınız.

Vaktim olursa resimli ve detaylı bir şekilde anlatırım...

• Saol hocam
  • çok iyi ya
  • Gerçekten güzel olmuş. Paylaştığın için teşekkürler.
  • cok guzell bişe bu yaa
  • deneyecem indiriyom teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

quote:

Orjinalden alıntı: masova

abicim indirdim sorun yok ama gel görki ismi yazıp tadını çıkarmadan zırt kayboluyo ne iş anlamadım.aslında bunu registerden değiştirmek lazım.bilen varsa paylaşsın lütfen.

Programı incelemedim ama Reshack ile yapılıyor demiştim. [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] Sağ tarafte shell var değer olarak explorer.exe yazar. Reshack ile explorer exeyi modifiye edersiniz, ( String\1055\34 ve 35) farklı kayıt edersiniz mesela conex.exe ( conewar ile alakalı diye böyle bir şey yazdım ) Yukarıdaki reg kaydına da explorer.exe yerine bu belirlediğiniz değeri yazarsınız.

Vaktim olursa resimli ve detaylı bir şekilde anlatırım...

Ben birşey anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 21 Nisan 2005, 18:02:34 >

• tesekkür
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

Selamlar;

Bu işlemi programsız ( Yani bu tip bir programram kullanmadan da ) yapabilirsiniz.

İhtiyacınız olan tek şey reshack... Explorer.exe yi değiştiriyorsunuz, ve regeditten bir kayıt değişikliği olay tamamdır.

ancak her şeyin programını yapar oldular şimdi...
    Paylaşım için teşekkürler...

evet ben bu sekilde değiştirmiştim.adım yazıyodu.ama virus girince ghost yaptım gitti birdaha ugrasmadım.ayrıca saatin sagında solundada adım yazıyor.
    http://www.theeldergeek.com/change_text_on_xp_start_button.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vermineus -- 22 Nisan 2005, 5:00:49 >

• Thanks kardeş.güzel yöntem
  • it's working , thanks
  • değiştirdim ama belli bir süre sonra geri gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: script

değiştirdim ama belli bir süre sonra geri gidiyor

yok mu çaresi
  • linkler ölmüşşşş. açılmayoor.
  • Arkadaşlar bu açıklama size yardımcı olacaktır

-> programın sol en üstteki menüden open'a basın C:/WINDOWS/explorer.exe dosyasını açın.

->ve soldaki menülerden sırayla --String Table , --37 , --578. satırındaki 'start' yazsını değiştirin.

->Compile script' yapın ve bunu programın save as butonunu kullanarak ''myexplorer.exe'' olarak C:/WINDOWS/system32/ altına kaydedin.

->programı kapatın.

->başlat/çalıştır/ regedit

->HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon altındaki 'shell' değerine çift tıklayın ve burdaki 'explorer.exe' yi 'myexplorer.exe' olarak değiştirin.

->registry'i kapatın ve PC de oturum kapatıp tekrar açın

Alıntı:

www.forum.tr

• Güzel prog saol kardeş
  • güzel
    yukarı
    herkes fayadalansın
  • vermineus ve kmp16
    Iki arkadasimiza da tesekkürler. Vermisus arkadasimizin önerdigi programdan dolayi, Kmp16 arkadasimizin aciklamasindan dolayi tesekkürler. Evet arkadaslar bu iki arkadasimizin dediklerini yaparsaniz start yazisindaki degisim devamli kaliyor. Yani yazdiginiz yazi devamli kaliyor. Bende su an 52 memoli yaziyor mesala..... Tekrar tesekkürler arkadaslar...
  • cevap atayimda uste ciksin belki kullanan olur.
    link icin sagol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.