Şimdi Ara

+ basma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben yenıyım bu oyunda + nasıl basıyon bılen bılgılendırebılırmı forumu ve benı (bosa topıc olmamıstır ısallah)

• araştır bu konuda en az 10 tane konu açıldı ama yinede söylicem

ilk önce elixir alıcan ama neye artı basmak istiosan ona göre mesela silaha weapon mu ne öle bişi sonra silahın üstünde tut degres mi ne var.O degres kaçsa ona göre general shop tan lucy poiton türünden bisi var onların üstünde zaten 1,2,3,4,5,6,7,8,9 die şeyleri var mesela senin degres 3 se o sayılardan 3 alman gerek 4 se 4 alman gerek NOT:lucy poiton almayabilirsin ama o zaman olmayabilir olmassada anladığım kadarıyla o degres 1 tane azalıo. Şimdi aldık mallar dimi.a tuşuna bas oyun sırasında orda acalemy var yada öle bişi ona bas oraya + bascağın silahı koy sonra lucy poiton u koy alttaki tuşa bas sonra o kadar

BENDEN DAHA İYİ BİLEN BİRİ VARSA SOLESİN Kİ ŞÜPESİZ VARDIR

• hemen kızma saol ben daAh yenİyım ondaAN KONUSTUM !!!SORDUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: gordon07

hemen kızma saol ben daAh yenİyım ondaAN KONUSTUM !!!SORDUM
    Forum ne için beyler yardımcı olun işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Pessimist !

Forum ne için beyler yardımcı olun işte

Alıntıları Göster
    forum türkçe değilmineyse bundan sonra ararsın herhalde bak benden bi kıyak

http://forum.donanimhaber.com/search.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: bariscurby

araştır bu konuda en az 10 tane konu açıldı ama yinede söylicem

ilk önce elixir alıcan ama neye artı basmak istiosan ona göre mesela silaha weapon mu ne öle bişi sonra silahın üstünde tut degres mi ne var.O degres kaçsa ona göre general shop tan lucy poiton türünden bisi var onların üstünde zaten 1,2,3,4,5,6,7,8,9 die şeyleri var mesela senin degres 3 se o sayılardan 3 alman gerek 4 se 4 alman gerek NOT:lucy poiton almayabilirsin ama o zaman olmayabilir olmassada anladığım kadarıyla o degres 1 tane azalıo. Şimdi aldık mallar dimi.a tuşuna bas oyun sırasında orda acalemy var yada öle bişi ona bas oraya + bascağın silahı koy sonra lucy poiton u koy alttaki tuşa bas sonra o kadar

quote:

Orjinalden alıntı: bariscurby

sen kendinde, forumda yeni olanlara BAN diye artizlik yapıp eksik ve acaip bilgiler vereceğine.. ARAŞTIR !!! git hadi ARAŞTIR. ve SORU SORANLARA da ööle ban man deme bidaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: home_sweet_chaos

quote:

Orjinalden alıntı: bariscurby

sen kendinde, forumda yeni olanlara BAN diye artizlik yapıp eksik ve acaip bilgiler vereceğine.. ARAŞTIR !!! git hadi ARAŞTIR. ve SORU SORANLARA da ööle ban man deme bidaaa

Alıntıları Göster
    gordon..

eğer halen yardıma ve bilgiye ihtiyacın varsa pm at. yardım etmek için burdayız halen '' ÇOĞUMUZ. ''

• quote:

Orijinalden alıntı: home_sweet_chaos

gordon..

eğer halen yardıma ve bilgiye ihtiyacın varsa pm at. yardım etmek için burdayız halen '' ÇOĞUMUZ. ''

Alıntıları Göster
    +11 yardima ihticai olan varsa yardim ederis
  • quote:

Orijinalden alıntı: yittix

+11 yardima ihticai olan varsa yardim ederis

Alıntıları Göster
    http://kr.silkroad.yahoo.com/gameinfo/al_alchemy.asp

burda var + işinin nasıl yapıldığı bakın yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

http://kr.silkroad.yahoo.com/gameinfo/al_alchemy.asp

burda var + işinin nasıl yapıldığı bakın yeter

Alıntıları Göster
    beyler bende kendime meslek olarak theif seçtim fakat bu kaybolarak pusuya yatmayı bulamadım masıl yapıyoz onu?size zahmet bana eziyet şunuda yazında bizde ekmek paramızın peşinden koşalım

• quote:

Orijinalden alıntı: 7up

beyler bende kendime meslek olarak theif seçtim fakat bu kaybolarak pusuya yatmayı bulamadım masıl yapıyoz onu?size zahmet bana eziyet şunuda yazında bizde ekmek paramızın peşinden koşalım

Alıntıları Göster
    lvl kaçsın thieflik için artık en az 42 lvl olman lazım yoksa yatırır huntlar
  • quote:

lvl kaçsın thieflik için artık en az 42 lvl olman lazım yoksa yatırır huntlar

Alıntıları Göster
    p4 senin verdigin site cok yaralı saolasın cok acıklayıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan266

p4 senin verdigin site cok yaralı saolasın cok acıklayıcı

Alıntıları Göster
    benim lvl 21,5 22 yolunda . söyleyinde bende öğreneyim şu hayalet olma işini
    kardeş yatırsınlar maksat oyunu öğrenmek .ama yatır yatır nereye kadar yatıracaklar?

• quote:

benim lvl 21,5 22 yolunda . söyleyinde bende öğreneyim şu hayalet olma işini
    kardeş yatırsınlar maksat oyunu öğrenmek .ama yatır yatır nereye kadar yatıracaklar?

Alıntıları Göster
    thieflikde hayelet olma diye bir şey yok aylardır thiefim öle bişey yok oyunda hayalet yok yani
  • quote:

thieflikde hayelet olma diye bir şey yok aylardır thiefim öle bişey yok oyunda hayalet yok yani

Alıntıları Göster
    yokmu benim gördüğüm theifler bi anda kervanın önüne geçiyo onlar kim peki?kestilermi hunter traderi alıyolar kervanı tekrar kayboluyorlar . benim bu gördüklerim hayalmi yoksa
  • quote:

yokmu benim gördüğüm theifler bi anda kervanın önüne geçiyo onlar kim peki?kestilermi hunter traderi alıyolar kervanı tekrar kayboluyorlar . benim bu gördüklerim hayalmi yoksa

Alıntıları Göster
    sen banditscroll diyorsun bende diyom ne hayeleti banditen scrool alıcaksın thief guild masterdan onla ışınlanıyorsun thief town a
  • quote:

sen banditscroll diyorsun bende diyom ne hayeleti banditen scrool alıcaksın thief guild masterdan onla ışınlanıyorsun thief town a

Alıntıları Göster
    arkadaslar bişi diecem ama dövmeyeceksiniz ben anlamadım. resimli anlatabilirmisiniz? cok fazlasını istiyosun derseniz el ixir nerden satın alıncak ve ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: theren

arkadaslar bişi diecem ama dövmeyeceksiniz ben anlamadım. resimli anlatabilirmisiniz? cok fazlasını istiyosun derseniz el ixir nerden satın alıncak ve ne kadar

Alıntıları Göster
    elixiri sehirlerde stall açan arkadaşlardan alcan merak etme dövmeyiz

• quote:

elixiri sehirlerde stall açan arkadaşlardan alcan merak etme dövmeyiz

Alıntıları Göster
    arkadaslar clanda gb olayı ne oluyo benı bılgılendırmsıınız
    ?GB
    GB
    GB?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gordon07

?GB
    GB
    GB?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gordon07

?GB
    GB
    GB?

oyundaki online olma sürene göre GB puanın yükseliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.