Şimdi Ara

+ BASMA HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zippy

şimdi yasa dışımıdır bilmem ama ben L2 de + basma olayını kolaylastırmak için her türlü yönytemi denemek isterim ve s rade bir silaha +16 basmamı kolaylastırcak bi yontem varsa bunu kullnırım banlanmak umrumdsa diil. bana bunu sağlarsanız çok sevinirim dosyalarla mı oynamalıyım trainer gibi bi program mı var nedir yani ?....

öle bi program yok + basmanı sadece silahı eskitmen kolaylaştırabilir yani sürekli tak çıkar yap mob kes falan... onun dışında kolaylaştırmaktan kastın durmadan basmaksa hlapex var.
  • bu yöntemleri biliyom skil koyduğumuz bölüme 2 silah koyup F1 F2 yaparak sürekli basıyorum bu şekilde genelde agradeye kadar +9 - +10 yapiom rahat benim asıl öğrenmek istediğim hack türü bişeyler varmı yani s grade AS +5 bie olmuyo bazen....

Bi aralar bi söylenti vardı.. + basmayı kolaylastıran adamlar var deniodu.... sonra kimse yapamayınca böle bişey yok dediler gitti... nedir yani gerçekten yokmu böle bişey......??

• aynen cucelerle daha iyi + basılıo yada bizim sansimizdir bilemicem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zippy

bu yöntemleri biliyom skil koyduğumuz bölüme 2 silah koyup F1 F2 yaparak sürekli basıyorum bu şekilde genelde agradeye kadar +9 - +10 yapiom rahat..

Evet arkadaş haklı.bende yazıyı okur okumaz denedim ve bizim server c 4 ve ench rate i düşük.aoba +7 vardı silah deiştirdim paso.5 dk fln dolandım lag aradım.laglı bölgeye girer girmez silahı deiştirdim ve enchantladım.+7 den +10 a çıkardım 3 kerede tuttu.tavsiye ederim paylaşmak istedim.tabiiki kesin deil ama denemek te fayda var.
  • o class cuce dir cuce. cuce yapıcıdır. onn icin normal classlarda 3 te patliyosa cucede 5 de patlar bole bi ozeligi var tabi serverına gore değişir ;)
  • Normalde Karakter ayrimi yok ama cucelerde craft oldugu icin +basma %leri artiyor diye biliyorum. Ama serverdan servera degisebilir. Ama cogu gordugum serverda adamlara sordugum zaman yaklasik 10 kisi ayni cevabi verdi. Bunlarda TURK degildi. Beni kandirdiklarinida sanmiyorum.
    Uzgunum Turk degildi diye ayrica yaziyorum cunku bizim insanimiz kendi insanini dusman olarak goruyor. Bu hangi oyun olursa yada ne olursa olsun!

EDIT : Istisnalar kaideyi bozmaz.
    Gecenlerde 1 sene once uo oynamaya kalktim adam tutup 10k para 2 tanede set verdi ama :D pwp serverida degil kasmakta okadar kolay olan bir server degildi.
    Kendi icimden bak su ise benden baskasida varmis oyunu oyun oldugu icin oynayan!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bor4 -- 2 Kasım 2007; 2:02:58 >
  • ENC BASMAKTA COK BUG ARADIM PWP SERVERLARDA GENELDE KOLAY AMA LOW RATE SERVERLARDA İŞLER DEĞİŞİYOR
    BİR KAÇ TEST EDİLMİŞ UYGULAMA

1.LAGLI BOLGEDE BASMAK
    2. SS YAKIP SİLAHI ESKİTME YOLU
    3. SİLAHI YERE ATIP ALMA YOLU
    4. ARKADASINLA TRADE YOLU
    5. BLUNT TİPİ SİLAHLARA BASIP SONRA MAGE WEAPONA CEVİRME (BU HER SERVERDA OLMAYABİLİR MOMNONDAN DEGİSİYOR BAZI SERVERLARDA)

VE BİRDE BENİ BATIL SAYILABİLECEK TEKNİKLERİM:

SESSİZ BİR YERDE CHAT SAYFAYI KAPATARAK KONSANTRELİ BASMAK

HEİNEDE SUYUN ALTINDA BASMAK

BU SON İKİSİ VE DİGERLERİ TAMAMIYLE SANSA DAYALIDIR SADECE SANSINIZI BİRAZ YUKSELTEBİLİR %100 DEGİL

• la doctor yakacan milletin basını ench basmanın clasi yok warsa balın basrsin.kaldıki pvp srwernde bas ne olcak illa tutar.ama low rate de bas bakim silahın grade i yukseldkce ench basma cesrtn duser. kolaymı elde ediliyor ki s silah ole heba edeceksin basrsin +3 warsa elinde bews denersin +4u
  • +3500 dark crytal robe gordunuzmu ? adam tradeden gosterdi sok oldum

+823 angel slayer crt damge ? :D
    suanda elimdede +117 angel slayer var +824 basarken patladi digeri isteyene resim yollarım sorun degil !

Armorlarada +50 bastim simdilik !
  • Ve serverin ne kadar zor oldugunu size soyleyeyim
    Dvc de ki Drake ler varya bildiginiz drake :D 80 lwl li adventurerime 1 milyon damage vurdu ! ve bendeki hp 20 k :D
  • Ench olayı tamamen Duygusal arkadaşlar

Bizim doktorunda anlattıkları biraz daha şansınızı yükselte bilir ama eğer lowda iseniz paranızda sıkıntı varsa silah ve armorunuzla elleşmeyin derim
  • VE BİRDE BENİ BATIL SAYILABİLECEK TEKNİKLERİM:

SESSİZ BİR YERDE CHAT SAYFAYI KAPATARAK KONSANTRELİ BASMAK

HEİNEDE SUYUN ALTINDA BASMAK

BU SON İKİSİ VE DİGERLERİ TAMAMIYLE SANSA DAYALIDIR SADECE SANSINIZI BİRAZ YUKSELTEBİLİR %100 DEGİL

Bu ne yawww koptum !!!
    (suyun altinda basmak ) , gusel fantezi

Benim de bi katkim olmasini isterim %100 de yuz degil ama , charinizla 1-2 level kasin sona 3 saat online tutup aniden bikez silaha basin , low rate server da oynamistim (x2) bi tane daha helmeti +5 yapamamistim fakat bu teknikle +6 ya cevirmmistim ve dahasi bi suru silah paarlatmistim ki satiyodum , tabi alabilene ...

• peki bişi sorcam şimdi öyle bi ırk varsa bu dişi mi olcak erkek mi ?
  • enc cok gicik bişi bence low rate oynuyosanız basmayin yedegi olmadikca hatta o stresse bile girmeyin gidin parayla güsel bisiler alin :D:D:D ......

%100 de yuz degil ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

la doctor yakacan milletin basını ench basmanın clasi yok warsa balın basrsin.kaldıki pvp srwernde bas ne olcak illa tutar.ama low rate de bas bakim silahın grade i yukseldkce ench basma cesrtn duser. kolaymı elde ediliyor ki s silah ole heba edeceksin basrsin +3 warsa elinde bews denersin +4u

Vallaha bu isi bilmiyorsun.

%99 eminimki cuce karakter crafter oldugu icin + basma yuzdesi daha yuksek!
    Forumda su ana kadar yazi yazmislarinda %90i sadece oynamayi biliyor. Hic kusuruma bakmayin
    Benden daha iyi bilen server acmis kapamis scrplerinden anlayan biri varsa ve bu isi biliyorsa bizi aydinliga cikartirsa sevnirim

• walla bana Bishop we Cuce ii basabilior gibime Geldi :S

normalde oyle biRsey Yok diye biliyorum ama ne zaman bassam bishopla we cuceyle istedigime ulasiyorm
  • Ben deneme yanılma yontemi ile konusmuyorum. Boyle bırsey olması gerekıyor. Arayıp bulabılecek varsa surdan bulup soyledım dıye soylesın. Vakıt olursa orj siteye bakayım varmı yokmu dıye olmadı forumlarında sorarız.
  • ben hızla oturup kalkıyorum aynı anda silahı değişiyorum ve kendime heal basıyorum (bishopta) F1 F2 F3 ün sınırlarını zorlayın ben böle basıp yararlarını gördüm tabiki %100 deil ama deneyin derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bor4

quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

la doctor yakacan milletin basını ench basmanın clasi yok warsa balın basrsin.kaldıki pvp srwernde bas ne olcak illa tutar.ama low rate de bas bakim silahın grade i yukseldkce ench basma cesrtn duser. kolaymı elde ediliyor ki s silah ole heba edeceksin basrsin +3 warsa elinde bews denersin +4u

Vallaha bu isi bilmiyorsun.

%99 eminimki cuce karakter crafter oldugu icin + basma yuzdesi daha yuksek!
    Forumda su ana kadar yazi yazmislarinda %90i sadece oynamayi biliyor. Hic kusuruma bakmayin
    Benden daha iyi bilen server acmis kapamis scrplerinden anlayan biri varsa ve bu isi biliyorsa bizi aydinliga cikartirsa sevnirim

Takip ettiğim kadarıyla eray.gns nickli arkadaşın baya bilgisi var senden iyimidir az mıdır bilemem. Onun da yorumunu almak lazım

• Tabiki daha iyidir. Umarim gorurde bize acıklayıcı birşeyler yazar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.