Şimdi Ara

+BASMAK LA İLGİLİ Bİ SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 76 SOS SPEAR ALDIM +3 BASICAM EĞER + YANARSA SOS ÖZELLİĞİ YADA SİLAH GİDERMİ ?BEN +5 DEN SORNA BOLE OLUOR DİE BİLİYORUM

• Sen silkroadı bilmiyorsun! isterse+9 da yansın sos özelliği gitmez +0 a düşer okdr Allah'ım ya bunuda bilmiyosan git intaar et sen at kendini bi yerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xw

Sen silkroadı bilmiyorsun! isterse+9 da yansın sos özelliği gitmez +0 a düşer okdr Allah'ım ya bunuda bilmiyosan git intaar et sen at kendini bi yerden
    arkadas +5 e kadar normal + basarsın ve patladığı zaman + kaybolur +5 ten sonra silahında immortal özelliği yoksa silahın kaybolabilir =) silah kaybolursa sadece sos özelliği değil tüm herşeyi yok olur =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortar

arkadas +5 e kadar normal + basarsın ve patladığı zaman + kaybolur +5 ten sonra silahında immortal özelliği yoksa silahın kaybolabilir =) silah kaybolursa sadece sos özelliği değil tüm herşeyi yok olur =)

Alıntıları Göster
    yok gerçekten +9 patlattım 1 hafta once bis tırsıom :)
  • quote:

Sen silkroadı bilmiyorsun! isterse+9 da yansın sos özelliği gitmez +0 a düşer okdr Allah'ım ya bunuda bilmiyosan git intaar et sen at kendini bi yerden

Sadece bir soru bu kadar sinir yapan şey ne ?
  • quote:

İstemiyorsan cevap vermezsinBaşkalarını yargılamak sana mı kaldı

• quote:

bilmiyosa anlatıcaksınn sana mı kaldı adamı yargılamak !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE_Le32nd

10 a giderken mi patlatın :D:D:D:D
  • quote:

eğer silahta immortal basılı degilse +6 dan sonra silahın tamamen kaybolma riski oluşur. ayrıca silahta immortal olsa bile kaybolabilir fakat immortal kaybolmaması için sigortadır. diger arkadası ezmen için bir sebep olmadıgı gibi git intihar et diyorsun yanlış bilenin sen olması ve buna ragmen kendinden bu kadar emin olman seni daha kötü bir duruma sokuyor ya neyse..

• quote:

Orijinalden alıntı: stridR

quote:

eğer silahta immortal basılı degilse +6 dan sonra silahın tamamen kaybolma riski oluşur. ayrıca silahta immortal olsa bile kaybolabilir fakat immortal kaybolmaması için sigortadır. diger arkadası ezmen için bir sebep olmadıgı gibi git intihar et diyorsun yanlış bilenin sen olması ve buna ragmen kendinden bu kadar emin olman seni daha kötü bir duruma sokuyor ya neyse..

Alıntıları Göster
    arklar cok saolun dh dekiler harikasınız herkeze teşekkür ederim :)

• quote:

arklar cok saolun dh dekiler harikasınız herkeze teşekkür ederim :)

Alıntıları Göster
    Harikadırlar

Xw
  • quote:

Orijinalden alıntı: husoman

Harikadırlar

Xw

Alıntıları Göster
    La yürüyün gidin adam m2 den fırlamışben daha önce hiç silahın kayboldunu göremedim 5 yıllık sro oyuncusuyum

• quote:

La yürüyün gidin adam m2 den fırlamışben daha önce hiç silahın kayboldunu göremedim 5 yıllık sro oyuncusuyum

Alıntıları Göster
    1 m2 ne gardaş xD iki l4n asıl sn sro yu bilmion 5 yıllık sro oynamış silah patladığını görmemiş afadersiniz arklarım :) l4n 5 yılmı 5 saatmı ? xD 1 hafta once 72+9 +10 a giderken silahla birlikte gitti intaharın eşiğindeydim xD
  • quote:

Bir şey yazardım da değmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZGSRĞL

quote:

Bir şey yazardım da değmezsin

Alıntıları Göster
    herşeyi anladımda o lvlda neden para harcayıp sos aldın onu anlamadım..
    farm charı olarak kullanı9caksan başka tabii..

• quote:

Orijinalden alıntı: zortar

quote:

10 a giderken mi patlatın :D:D:D:D

yok la +6 denedi patladı bide hava atmaya çalışıo artist
  • quote:

1 m2 ne gardaş xD iki l4n asıl sn sro yu bilmion 5 yıllık sro oynamış silah patladığını görmemiş afadersiniz arklarım :) l4n 5 yılmı 5 saatmı ? xD 1 hafta once 72+9 +10 a giderken silahla birlikte gitti intaharın eşiğindeydim xD

artiste baq bide +9 dan +10 basmışta nerde snde o cesaret +5 ten +6ya denedi boom olay budur şimdi korkuo sos gider die
  • quote:

5yıldır sro oynuyosun ve hiç max lvl olup +6yı geçmedin. ben böle tahmin ediyorum. yada hep direk +7 falan yapıyorsun: helal olsun
  • quote:

verdiğin saçma sapan tepkiyi bi yere bırakıyorumda... seninde silkroad bilgin tartışılır....+9 da yansın immortalı yoksa silahın yok olma ihtimali var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

quote:

5yıldır sro oynuyosun ve hiç max lvl olup +6yı geçmedin. ben böle tahmin ediyorum. yada hep direk +7 falan yapıyorsun: helal olsun

Sallıyor işte Zaten kime sorsan 5 yıllık oyuncu en azından

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.