Şimdi Ara

+ BASMAYLA İLGİLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Fearmemex

Birisi bişe basarsa yeşil yanar biri yaktıgında ise kırmızı. Kimse yokken basmıcak mısınız ? Herkes birbirini beklerse nolacak ? Sacmalik ya. Kim uyduruyor bunlari

düşünsene biri fabric coat ı +2 ye basıyo arkasından biri ışık nasıl olsa sarı raptor +8 sallıyo ışık hala sarı shard +8 e malum hala sarı raptor +9 a ordan biri iron impact i +10 a hatta millet dalga olsun diye +7 de rebirthler 21 kerede basardı

• BEN CHARI SATACAKTIM AMA GELEN KOMIK TEKLIFLER YUZUNDEN SATMAKTAN VAZ GECTIM TUM ITEMLERIMI + BASAYIM YANSIN DEDIM ONCE SS YAKTIM +4 E BASARKEN SONRA PRIEST SHELLERI YAKMAYA BASLADIM EN SON ELIME +4 REBIT PRIEST SHELL KALDI OLAN SS E OLDU
    FIYATI NE KADAR DIR KONUDA ACTIM AMA CEWAP YOK +4 REBIT SHELLI SATIP ARKADASLARA DAGITACAM ARTIK BU OYUNDAN KURTULMANIN VAKTI GELDI KÖLE OLDUK KOSPCULARA DUPECI HIC BIRINE YETISILMEZ BEN 1.5 YILDA 63 LVL CHAR KASTIM ADAM 2 GUNE 62+ CHAR CIKARIYOR INSAF ARTIK BEN ITEMLERIMIN HIC BIRINI 1 GB BILE ALMADAN ALIN TERI ILE DIZDIM ADAMLAR BASTIRIP PARAYI ITEM ALIYOR NE ZEVKI KALDI KO NUN
  • yanarsa cok kotu olur ama
  • vayy be konu benim item basmamıı aşmış yandı diyom yandı. bence herkesin kendine göre uğuru var. ışıklı olanlar ışıklı bassın olmayanlar ışıksız bassın. olan benim ii +6 ya ve trinaya oldu. halbuki ışıklı basmıştım.

• +6 için tirina harcıcan

ama harcarım olsun yeter diosan .. 10 tane wood +8 yak arkasından tirinayla bas +6 ya +7 e de aynı şekilde

sana ßastıım bir upgrade i anlatcam

15 +8 wood aldım (neden wood : +9 olrsa pahalıya satma imkanın olr) nese hepsi yandı .. arkasından 2 ms +6 ve shell +6 vardı .. ilk ms oldu dierleri yansa nolcak dedim ve dierleride +7 oldu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane34 -- 8 Ocak 2007; 21:14:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

+6 için tirina harcıcan

ama harcarım olsun yeter diosan .. 10 tane wood +8 yak arkasından tirinayla bas +6 ya +7 e de aynı şekilde

sana ßastıım bir upgrade i anlatcam

15 +8 wood aldım (neden wood : +9 olrsa pahalıya satma imkanın olr) nese hepsi yandı .. arkasından 2 ms +6 ve shell +6 vardı .. ilk ms oldu dierleri yansa nolcak dedim ve dierleride +6 oldu ..

sağol paylaşım için +8 aklımda olacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.