Şimdi Ara

başparmağım çok kalın ve kısa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
15.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Parmaktan olmuyo işlerini geçiceksin hocam. Ne adamlar gördüm ne parmaklarla neler çaldılar. + blues çalıcaksın kalın parmak rahat olur

diğerleri farklı.başparmak ayrı bi dünya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 13 Aralık 2011; 0:39:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolumeOn

quote:

Parmaktan olmuyo işlerini geçiceksin hocam. Ne adamlar gördüm ne parmaklarla neler çaldılar. + blues çalıcaksın kalın parmak rahat olur

diğerleri farklı.başparmak ayrı bi dünya

Alıntıları Göster
    Tamam işte baş parmağı 40yılda bi kullanıyosun zaten. Onun içinde yarısı bile yeterli. Bahane aramaktan vazgeç. Gitar işinde çalıştığın zaman karşılığını illa alıyosun. Yeter ki doğru teknikle doğru şekilde çalış

• quote:

Tamam işte baş parmağı 40yılda bi kullanıyosun zaten. Onun içinde yarısı bile yeterli. Bahane aramaktan vazgeç. Gitar işinde çalıştığın zaman karşılığını illa alıyosun. Yeter ki doğru teknikle doğru şekilde çalış

Alıntıları Göster
    fazla msj yazmaktan :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    biraz olsun avundum.Sağolun.Zaten amaçta o idi.
    Tamamen asla olmaz hiçbir zaman onu da biliyorum.Çekicez artık.
    Herkese teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

quote:

Gördüğünüz gibi çok kalın , eklem yerinden.Bu bir hastalık mı yoksa doğuştan gelen geetik bir olay mı? Bilen var mı?

tırnak yok la nerdeyse

bununla yaşayamam ben ya. herşey beni daha kötü hale getirmek için tasarlanmış sanki .
    Vücut , boy , tip , şimdi de bu .Ulan bide şükret eli ayağı olmayanlar var demiyolar mı. İyice sinir oluyorum.Ulan arkadaş daha iyisi var benden. ona ne demeli.Yani bu şükürün bi dozu mu var ben bilmiyorum. O adam şükür ediyorsa ben neden şükrediyorum değil mi ?

Buna moralin bozuluyorsa ne denmeli bilmiyorum..Ayrıca insanların sana teselli vermesi sinirini bozuyorsa bay kocaparmak falan desek daha mı iyi hissediceksin?

• quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

keşke ondan olsaydı.En azından parmağı unuttuğum dakikalar olurdu.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bu kadar güldüğüm bir konu hatırlamıyorum ssler yorumlar harika.Gülmekten gözümden yaş geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle795

Bu kadar güldüğüm bir konu hatırlamıyorum ssler yorumlar harika.Gülmekten gözümden yaş geldi

baş parmak bizi maymunlardan ayıran önemli bir özelliktir.
    Modern insanı neandertallere karşı galip kılan oydu. problem bird ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

quote:

Gördüğünüz gibi çok kalın , eklem yerinden.Bu bir hastalık mı yoksa doğuştan gelen geetik bir olay mı? Bilen var mı?

tırnak yok la nerdeyse

bununla yaşayamam ben ya. herşey beni daha kötü hale getirmek için tasarlanmış sanki .
    Vücut , boy , tip , şimdi de bu .Ulan bide şükret eli ayağı olmayanlar var demiyolar mı. İyice sinir oluyorum.Ulan arkadaş daha iyisi var benden. ona ne demeli.Yani bu şükürün bi dozu mu var ben bilmiyorum. O adam şükür ediyorsa ben neden şükrediyorum değil mi ?

Buna moralin bozuluyorsa ne denmeli bilmiyorum..Ayrıca insanların sana teselli vermesi sinirini bozuyorsa bay kocaparmak falan desek daha mı iyi hissediceksin?

Alıntıları Göster
    Aynı durum kız arkadaşımda var 2 baş parmağından biri aynı bu şekilde ama bayan eli olduğu için daha az göze çarpıyo senin parmağına oranla onun parmağı daha küçük

Not:Megan Fox' un iki parmağıda böyle

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ortaçağda olsam bu parmakla harem ağası olur , dildo muamelesi görürdüm parmaklarımla.

• quote:

quote:

Kardeş geçmiş olsun.Benimde sağ baş parmağımda problem var basket oynarken aldığım darbe sonucu tahminim ödem oluştu galiba.Görüntü olarak eklem kısmı çok az şiş duruyor ama diğer baş parmağım gibi sonuna kadar parmağımı kapatamıyorum zorlasamda olmuyor.2 senedir bu şekilde kaldı.Geçen basket oynarken yine aynı yere darbe aldım.Bu gidişle sonunda kesip kurtulucam herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: ρѕусhо

Aynı durum kız arkadaşımda var 2 baş parmağından biri aynı bu şekilde ama bayan eli olduğu için daha az göze çarpıyo senin parmağına oranla onun parmağı daha küçük

Not:Megan Fox' un iki parmağıda böyle

el fetişim var bide düşün işte bana nasıl iğrenç geliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

Alıntıları Göster
    hocam bilmiyorum ama hastalık değildir genetiktir annemin dedemin dayılarımında öyle bende tırnaklarımı yiyorum 12 yıldır bi çözüm bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

hocam bilmiyorum ama hastalık değildir genetiktir annemin dedemin dayılarımında öyle bende tırnaklarımı yiyorum 12 yıldır bi çözüm bulamadım

Bende toynak yeme alışkanlığı yok Allahtan
    Birazdan zaten kız arkadaşım salatalık sanıp ısırdı .Parmağım bu hale geldi diye başlık aççam ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 13 Aralık 2011; 1:03:35 >

• quote:

quote:

Birazdan zaten kız arkadaşım salatalık sanıp ısırdı .Parmağım bu hale geldi diye başlık aççam ben.

Alıntıları Göster
    kökten kes yenisi çıkar

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Madem genetik bozukluk ne olduğunu söyleyin az araştırayım beyler.

• quote:

Alıntıları Göster
    baş barmağı küçük olanın
  • quote:

bizim bi arkadaşın sol eli böyle sağ eli normal
    yapacak bişey yok onunla yaşayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamie Hyneman

quote:

bizim bi arkadaşın sol eli böyle sağ eli normal
    yapacak bişey yok onunla yaşayacaksın

Alıntıları Göster
    Joystickle oynayabiliyorsan sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRİD

Joystickle oynayabiliyorsan sorun yok

onu bunu geçtimde senin nickine nooolmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.