Merhaba arkadaşlar bende logitech x-530 5+1 ses sistemi var. Sistem den memnunum fakat bendeki bu elektronik aşkı zamanla sınırları zorlayıp led işine de bi başlangıç yaptım. İlk olarak adaptörle sese duyarlı led yaptım daha sonra bi arkadaşımın önerisiyle ledi direk bass kolona bağladım ve led bass kolonun wuruşuyla yanıp sönüyordu bu hoşuma gitti biraz kullandım ama şimdi yine kaşınıyorum :D şimdi daha uzun bi led düşünüyorum tüm odayı saran bi led. Buda aynı şekilde bass kolona direk bağlancak ama kafamda şöyle bi soru oluştu bu led ler 12V ile çalışıyor ve bass a gelen enerji 12V olunca yanıyor . ama kafamdaki soru şu şimdi bu bass kolona gelen enerjiden direk led de yararlandığı için kolonda bi enerji eksikliği olup bass gücünde azalma olabilirmi sizce ??? ve led i ne kadr uzatırsam o kadr çok voltajmı yer
Bencede kaşıniyosun :D Bence vumetre yapmalısın onada transistor yardımıyla istediğin kadar led bağlayabilirsin yanlis hatırlamıyorsam. Ses sistemine değilde ses kartının girişinden vu metreye giriş vericeksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
dediğin vu metreyi pek anlayamadaım ama transistör i tip31 le flen bi led dizaynı yapytım ama tam istediğim gibi tek bass a yapamadım ondan direk kolona bağladım ve tam istediğim gibi bir görüntü oldu