Şimdi Ara

bass için kulak içi Senheisser mi Sony mi alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kulaklık piyasasını ve yeni çıkan senheisser creative vs. takip etmeyen eski bir sony kullanıcısı olarak.
    Öncelikle elimde güzel bass veren fakat sesi diğer mp3 çalarlardan biraz kısık çıkan Sony marka eski bi mp3 çalarım var.
    Eski dediğime bakmayın şimdiki 80-90 liralıklardan iyi. ben sony marka belki 10 tane kulak içi kulaklık eskitmişimdir. şimdi de şu kulağın ta içine giren modellerden
    sony mdr ex50lpb, ex35, ex77 vs. almayı düşünüyorum. ama ben kulaklık almayalı 3-5 sene oluyo. en son sony mdr-e18 falan kullanmıştım.
    Şimdi aklımdaki şu sorulardan kaçına yardımcı olabilirseniz o kadar yardımcı olursunuz.

1- benim için öncelik bass ve güzel bir ses
    2- kulak içi olacak. sokakta dinliycem (evde dinlemek için bilgisayardaki Roccat kave solid 5.1 yetiyo.)
    3- bi alt modelle aynı özelliklerde olan bi ürüne saçma bi özellik için 2 katı para vermem.
    4- philipsin falan da 2-3 çeşit kulaklığını deneyip sony kadar tat alamadığım için sony hariç markalar dan çekinmeme rağmen Sennheiser CX 200 Street II vs gibi modelleri merak ediyorum senheisser creative gibi markaların eşdeğer kulaklıklarını sony ile kıyaslarsanız sevinirim. teknoloji hergün değişiyo. belki daha iyi bişey vardır da insanlar onun için kullanıyolardır.
    5- bütçem 40 liradan başlıyo. verdiğim paraya değecekse 100-110a kadar çıkıyo.( mesela MDR-EX35LPB 50 TL civarı fakat 100mW ses veriyo, SONY Mdr Ex77lpb 120 tl 200 mW ses veriyo.)

• Teknik değerlere aldırmayın. Ses karakteriyle ilgili pek yardımcı olmuyorlar. ex300 kullanıyorum ben. Sony ses rengini seviyorsanız alabilirsiniz. Ben seviyorum. Ama 100 liralara çıkınca Audio Technica ürünleri ağır basıyor. Cks ve ckm serisi ürünleri. Araştırın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bu işten anlayan ve iki marka üç marka kullanmış olup kıyaslayacak birileri varsa, yazarlarsa iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.