Şimdi Ara

Bassçılığın Tiple Alakası Ne? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yüzünüze bir soğuk su çarpın , kendinize gelin. haydi.
  • ben anlamadım şimdi

siz 2 sene sonraya grup kuracaksınız ama kimin ne çalacağına mı karar veremiyorsunuz?

yaş 14 di mi
  • Seni adam yerine koymadıklarından kafalarına bir şaplak at ve ayrıl

Zaten bişi ölmaz öyle gruptam
  • kandırmışlar seni yauv:( vah canım be valla üzüldüm bak şimdi :(((
  • bak sen git üstüne element denilen yerden bi kaç kareli elbise al bileklik falan al ayağına konvers çek gözlerine de kalemi çekip saçında siyahsa tamamdır bassçı görünümü alırsın bunu herkes böyle bilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

bak sen git üstüne element denilen yerden bi kaç kareli elbise al bileklik falan al ayağına konvers çek gözlerine de kalemi çekip saçında siyahsa tamamdır bassçı görünümü alırsın bunu herkes böyle bilir

sen gitsene ya
    ieminim ki yaş 15ten küçüktür veya umarım dalga geçmek için söylüyorsun
  • Thrash çalın siz,Slayer-South Of Heaven albümünün davullarını öneririm,iyice hatmedin,gitarist arkadaşlar da Megadeth-Rust In Peace albümünden başlasın derim,özellikle Hangar 18...
  • quote:

bak sen git üstüne element denilen yerden bi kaç kareli elbise al bileklik falan al ayağına konvers çek gözlerine de kalemi çekip saçında siyahsa tamamdır bassçı görünümü alırsın bunu herkes böyle bilir

Ne alakası var ya??? Tamamen bir Punkçı modeli vermişsim sakın uyma ona Hem sen napcan Bassı ben bateri çalıyorum 3.5 yıldır falan en güzel enstrümandır yani...Ayrıca metalci adam dışardan bakılınca Metakciyim die bağırmamalı...Yani kendini böle tipim şöle olsun bass çı tipi olsuna zorlama cool ol...Bence bu gençler arasında(gerçe bende gencim ama) bi cool luk modası işte gözlere kalemler bileklere spike lar ters haçlar filan falan...Aksine bunlar cool luk yerine kasıntılık oluyo..Ben dışarı çıkarken altıma bi kot veya eşofman,üstüme bi t-shirt giyiorum...Çapulcu gibi oluyor biraz ama en azından relax oluyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

quote:

Ne alakası var ya??? Tamamen bir Punkçı modeli vermişsim sakın uyma ona Hem sen napcan Bassı ben bateri çalıyorum 3.5 yıldır falan en güzel enstrümandır yani...Ayrıca metalci adam dışardan bakılınca Metakciyim die bağırmamalı...Yani kendini böle tipim şöle olsun bass çı tipi olsuna zorlama cool ol...Bence bu gençler arasında(gerçe bende gencim ama) bi cool luk modası işte gözlere kalemler bileklere spike lar ters haçlar filan falan...Aksine bunlar cool luk yerine kasıntılık oluyo..Ben dışarı çıkarken altıma bi kot veya eşofman,üstüme bi t-shirt giyiorum...Çapulcu gibi oluyor biraz ama en azından relax oluyorum...

sana göre en güzel enstrüman, herkese göre aynı olsa herkes davul çalar, ama bence en güzel ses kontrabasın sesidir, herkese göre farklıdır

belli ki bazıları karı kız düşürmek için çalıyor, üstünüze başınıza bakacağınıza elinizdeki aleti öğrenin ilk önce

• quote:

Orjinalden alıntı: Camit

quote:

quote:

sana göre en güzel enstrüman, herkese göre aynı olsa herkes davul çalar, ama bence en güzel ses kontrabasın sesidir, herkese göre farklıdır

belli ki bazıları karı kız düşürmek için çalıyor, üstünüze başınıza bakacağınıza elinizdeki aleti öğrenin ilk önce

O ''Belliki bazıları karı kız düşürmek için çalıyor,üstünüze başınıza bakacağınıza elinizdeki aleti öğrenin ilk önce'' lafı bana mıydı?

Eğer banaysa şöle açıklayayım:

1) 3.5 yıldır davul çalıyorum
    2) Genellikle yaşıtlarım çalamadığı parçaları çalıyorum ( örn:Dance of eternity,Erotomania,Acid Rain,As I Am....)
    3) Davul dışında Elektro gitarda çalıyorum yaklaşık 2 yıldır ve yaklaşık 5 ayrı grupta da lead gitaristlik yaptım...
    4) Yaklaşık 13-14 grupta(tarzları farklıydı , kimisi Death,Black,Prog. kimisi Pop,Blues) çaldım davulu...
    5) Şu ana kadar yaklaşık 10 konsere çıktım...
    6) Yayınlanmak üzere olan 2 ayrı gruptan bir demo bir albüm var...
    7) Şu anda 3 grupta çalıyorum
    8) Neredeyse hergün olabildiğince (her dal için) müzik kitapları okuyorum ( Türk Sanat Müziği,Anadolu Rock Tarihi,Heavy Metal,Klasik Müzik vb...)
    9) Türk enstrümanlarıyla aşırı ilgiliyim kanun dersleri alıyorum...

Eğer o laf bana deilsede sağlık olsun ama eğer bana dediysen umarım seni tatmin edici bir cevap olmuştur...

• basçılığın tiple alakası var tabii ki de o yavrucak ne amaçla söyledi bilmiyorum ama tiple çok alakası var;

tarzıyla alakası olmayan biryerlere tikicanları getirirsen kötü domateslerler sahnede....

heavy metal yapan bir gruba pop ritmleri çalan bir davulcu getirmek gibi bişi olur.

ama yaş küçüklüğüne bakarsak arkadaşın bence"lan bunun tipi kayık bu kesin galatasaraylı vs vs" gibi bir mantaliteyle yaklaşmış yüzüne bakıp geleceğini okumaya çalışmış yani...

geçicek hepsi geçicek yarısı gidicek 6-7 sene sonra takım elbise ile hergün işe gidip monoton bir hayat yaşıyacak,yarısı sıkılacak,yarısı karakterini hala oturtamayacak kısacası grupta olunupta bir halt olunmuyor.otur 4-5 saat çalış günde zaten gerisi gelir.dandik bir gruba giripte kendi yeteneğinin çok aşağısında kişilere düşme...

3 aydan sonra ilk mesajımıda böyle ostrogot bir konuya attım....

• "bitirenadam" sen niye alındın, sana birşey söylemedim ben dikkatli okursan ben "Method Man" isimli kullanıcıya yazdım, isteyen istediği enstrumanı çalar
  • quote:

"bitirenadam" sen niye alındın, sana birşey söylemedim ben dikkatli okursan ben "Method Man" isimli kullanıcıya yazdım, isteyen istediği enstrumanı çalar

Benim yazdığın mesajı alıntı yapmışsın o bakımdan üstüme alındım...Bana söylenmediyse özür
  • quote:

quote:

sen gitsene ya
    ieminim ki yaş 15ten küçüktür veya umarım dalga geçmek için söylüyorsun

yaşım 18 ve burası özenti dolu hepsi birbirine özeniyo
  • quote:

Ayrıca metalci adam dışardan bakılınca Metakciyim die bağırmamalı...

Bu olayı tarif edermisin biraz ?

Bence metal müzik dinlediğimizi herkese göstericez - kanıtlıcazdiye bişey yok. Çarşıda metal müzik t-shirtleriyle dolaşanların çoğu (ki bu t-shirt %99.99 u Metallica dır ) özenti. Bide bence hiç kimseye bişey kanıtlamak zorunda değiliz. Ben metal müzik dinlediğimi söylerim karşımdaki ister inanır ister inanmaz bu beni ilgilendirmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.