Şimdi Ara

baston kilitli araba çalınabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
6.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araba 1 kez çalındı 2 kez de hırsız girdi. İnsan ne yapacağını şaşırıyor.
  • Geçen yaz komşumun Honda Civic aracına 1 ay içinde 2 kez hırsız girdi. Hırsız arabanın hava yastıklarını çalmış. Gittiler karakola, ifade verdiler. O gece semt civarında 5 adet aynı marka model araca girmişler. Yani sipariş usulü çalışıyorlar.

İşin daha da kötüsü şu : Benim edindiğim bilgilere göre bazı kiralık araç firmaları bazı şahsiyetler aracılığıyla (!) bu insanlarla ortaklaşa çalışıyormuş.
  • Hırsız adam sokaktan geçerken hadi bunu çalayim demez araştırır, takip eder o her şeyi ölçer biçer, Almanya gibi yerde adam galeride aracı inceler gibi yapıp, anahtarlardan birini değiştirmiş, gece arabayı uçurdular, giden gitti neredeyse 2 ay oldu sonuç yok.
  • Yaparken yakalasan öldürsen suç. Çalındığı zaman arabada babamın malzemeleri vardı. Değeri yaklaşık arabanın yarı parasıydı. Hepsi gitti. Bu olay 6-7 sene evvel olmuştu. Ben şu anda kullanıyorum ama endişe ediyorum. Acaba çalınmaya karşı bir sigorta varmı? En azından böyle yaşlı araçlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zanos -- 24 Ekim 2012; 20:28:34 >
  • Bizim arkadaşın minibüse girmişler uğraşmışlar açamamışlar baston kilidi, zedenlenmiş ama açılmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

Geçen yaz komşumun Honda Civic aracına 1 ay içinde 2 kez hırsız girdi. Hırsız arabanın hava yastıklarını çalmış. Gittiler karakola, ifade verdiler. O gece semt civarında 5 adet aynı marka model araca girmişler. Yani sipariş usulü çalışıyorlar.

İşin daha da kötüsü şu : Benim edindiğim bilgilere göre bazı kiralık araç firmaları bazı şahsiyetler aracılığıyla (!) bu insanlarla ortaklaşa çalışıyormuş.

Bizim fabrikadanın ustasınında honda civice girmişler yol bilgisayarı ekranını çalmışlar, hemde araç 4 günlükken
  • çıkma parça alarak bu sektöre hizmet mi ediyoruz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

Geçen yaz komşumun Honda Civic aracına 1 ay içinde 2 kez hırsız girdi. Hırsız arabanın hava yastıklarını çalmış. Gittiler karakola, ifade verdiler. O gece semt civarında 5 adet aynı marka model araca girmişler. Yani sipariş usulü çalışıyorlar.

Bizim fabrikadanın ustasınında honda civice girmişler yol bilgisayarı ekranını çalmışlar, hemde araç 4 günlükken

Benim komşu aracını fazla kullanmıyordu, adamlar gözlemiş arabayı. Ama şu bir gerçek, hırsız arabanıza göz koyduysa her türlü giriyor.

• Baston kilit istenirse açılır. Yalnız caydırıcı özelliği var. yani korumasız araca yönelirler. Baston kilitle uğraşmak istemez hırsız.
  • Kilit dosta karsidir. Hirsiza kilit dayanmaz. O kafaya koymasin, Allah kotuden uzak etsin.
    Amin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baston kilidin esas fonksiyonu caydırıcı olması bence. bunu gören hırsız gider başka araca niyetlenir.
  • Acemi hırsızları arabadan uzak tutar.
  • 7-8 sene önce binanın kapalı garajından bir adamın astrasının sağ kapısını çalmışlardı.
  • 10 sene kadar önce yumurta kasa tabir edilen Hyundai Accent aracımız vardı. O gece eve geç geldiğimizden direksiyonu kilitlemedik ve sabahına araç yerinde yoktu. Şans mıdır yoksa aracı takip mi ettiler bilmiyorum fakat büyük etki yarattı bende, bilmediğim yerlerde 10 dakika bile kalsam aracımı kilitlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exantric

İlk arabamı aldığım ilk gün plakalar elimde arabamla eve geldim. Plakaları da arka koltuğa koymuştum. İnerken düşündüm lan bunları burdan camı kırıp çalmasınlar sakın ben en iyisi aliim eve götüriim dedim

Ne salakmışım lan.....

• quote:

Orijinalden alıntı: viva_la_muerte

evet çalıyorlar , nasıl mı :) yanlarında bir direksiyon getiriyorlar ... arabanın direksiyonunu göbeğindeki vidadan söküyorlar , baston kilidi çıkarıyorlar ... yanlarında getirdikleri direksiyonu takıyorlar ve vınnnn :) nasıl , zekice dimi ...

Bu hirsizlarda zehir gibi akil varmis kardesim ya.sen baston kilit takiyosun calmasinlar diye adamlar yaninda direksiyon getirip onu takiyor oyke caliyor.harbiden cus diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Annemin evine öğlen 12de 20 daireli apartmanda Astaş çelik kapıyı açıp girmiş adamlar.Poliste Çilingirde adamlar çok profesyonelmiş dedi.Bunları yapan şerefsizler baston kildide açar herhalde.Ben yinede kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.