Şimdi Ara

BASUR (HEMOROİD) EVDE TEDAVİ ÇÖZÜM KESİNDİR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
10
Favori
58.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Link gitmiş bana bilgi verebilirmisiniz@ibrahm05

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AyazKaan A kullanıcısına yanıt
    İyi gelen yöntem hangisi acaba @AyazKaan

DOSTUM ALLAH SENİN GİBİ GÜZEL İNSANLARDAN RAZI OLSUN BENİMDE DAHA DÜN ÇIKTI BİRDE BENİM HİÇ BİLGİM YOK ARKADAŞIM VAR UZUN ZAMANDIR BASURLA UĞRAŞAN HEMEN ONU ARADIM BAYILCAKTIM ACIDAN SABAHA KARŞI ARKADAŞ DEDİ DOKTORA GİTSEN KREM VERECEK DAYANACAKSIN FALAN SONRA BU KUŞBURNU YAZINI GÖRDÜM HATTA BİRİDE SENİN GİBİ HARBİDEN YOK ETTİ MEVZUSU YAPMIŞ İNANDIM SİZE İYİ Kİ DE İNANDIM RABBİM BU BİTKİYİ BASURUN ŞİFAASI İÇİN VESİLE ETMİŞ GECE YATMADAN KOYDUM BANTLADIM SABİTLEDİM İÇERİ DOĞRU İTTİRDİM TAM YARAYA GELSİN DİYE ŞUAN BICAK GİBİ KESİP ATTI UMUYORUM BENDE İLK KEZ ÇIKTI BİR DAHA ÇIKMAYACAĞINI SIRF İNSANLARA FAYDALI OLSUN ÇOK KÖTÜ BİR ACI OLDUĞU İÇİN BURADA ÜYELİK AÇTIM ÇOK SAĞOL...

Muhtemelen işe yarayacak çünkü son yıllarda çıkan akademik bir makale şekerin hemoroid memesi üzerindeki büzüştürücü etkisini gözlemlemiş. Ozmoz etkisi ile söndürüyor diyor. Kuşburnu lapası da şekerli bir karışım olduğundan işe yarayacaktır.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34821343/
    Makale

https://www.clinicaterapeutica.it/2021/172/6/07_IAVAZZO.pdfMakale detay

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• merhaba arkadaşlar boşa uğraşmayın 0 1 mesajlı adamlarla ya da böyle koca karı işleri ile. şimdi tıp çok gelişmiş adamlar lazeri boğmayı falan bırakmış direkt içine bir iğne sıkıyorlar büyüklüğe göre o madde memenin icabına bakıyor 1 yıldır çekiyordum adam 3dk da halletti benim işim. dedim wc sonrası şişiyor bazen içinden ip çeker gibi bir his oluyor iniyor ne kanama ne akıntı. adam bi bakalım dedi. anaskop mu ne biraz o ağrıtıyor içerde gördü hemen 1.5 cm dedi 0,7 çapında dedi . istersen hemen halledelim dedi bende halledelim dedim. sıfır acı . 1 hafta sonrada kontrole gittim tamamen olmuş dedi müthiş iyileşmiş dedi tekrar gelmene gerek yok dedi. 1 haftadır ne meme ne şişme hayat varmış istediğin zaman wc ye girme rahatlığına tekrar kavuştum. lazermiş longoymuş boğmaymış yaptırmayın iğne yaptırın memeye. tüm hocalarda artık bu yönteme geçiyor.içine bir şey enjekte ediyorlar meme sönüyor hemoroid skleroterapi tedavisi yazın araştırın. bende çok içtim yok patlıcan sapı yok bilmem ne çöpü hiç gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 21 Eylül 2023; 22:46:45 >

• ugrelll kullanıcısına yanıt
    Merhaba geçmiş olsun. Tavsiye edebileceğiniz klinik varmı. Özelden mesaj atamıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugrelll kullanıcısına yanıt

4. derece ve dış hemoroidlerde de işe yarayan bir teknik ise insanlık büyük bir hastalıktan kurtarmış demektir. Süper bir haber.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.