Şimdi Ara

(BAŞVURULAR HERKESE AÇILDI) ENPARA'DAN BİR İLK DAHA AİDAT VEREN KREDİ KARTI (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.330
Cevap
97
Favori
144.785
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesap kesim tarihim 15i eğer 15i hafta sonuna denk gelirse hesap kesim tarihi 16sı yada 17sine kayarmı?. Daha önce taksitli alışveriş yapmıştım sırf hesap kesimi hafta sonu diye pazartesi kesildi ekstre o yüzden 2 taksit aynı aya denk gelmişti. O yüzden soruyorum. Finans bankta durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssss5

Hesap kesim tarihim 15i eğer 15i hafta sonuna denk gelirse hesap kesim tarihi 16sı yada 17sine kayarmı?. Daha önce taksitli alışveriş yapmıştım sırf hesap kesimi hafta sonu diye pazartesi kesildi ekstre o yüzden 2 taksit aynı aya denk gelmişti. O yüzden soruyorum. Finans bankta durum nedir?

İş günü kesilir haftasonu ekstre kesilmiyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internet şubesinden MTV ödedim provizyondan çıktı ama bu harcama taksitlendirilemez diyor. Aynı sorunu yaşayan varmıydi?

• Arkadaşlar N11 üzerinden aldığım telefonu taksitlendirebilirmiyim? Provizyonda sadece N11 yazıyor. Bir sıkıntı yaratırmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: M_Arslan

Arkadaşlar N11 üzerinden aldığım telefonu taksitlendirebilirmiyim? Provizyonda sadece N11 yazıyor. Bir sıkıntı yaratırmı?

bütün sorumluluğu banka sizin üstünüze bırakıyor hocam
    yapabilirsiniz ama hem etik değil hemde yasaları çiğnemiş olursunuz
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt
    ertesi gün düzelir. bendede öğle oldu.
  • şartlarda

"Kampanyaya ekstrenize yansıyan 10 TL ve üzerindeki alışveriş/harcama, fatura ödeme, MTV ödeme, cep telefonu TL yükleme ve nakit avans işlemleri dahildir. Kredi kartınıza ait borç ödeme, taksitli olarak yaptığınız işlemlerin 2. ve sonraki taksitleri, artı bakiye transferleri, iade işlemleri, ekstrenize yansıtılan faiz/ücret/vergi borçları, 10 TL’nin altındaki işlemler ve ekstre kesim tarihinden önce yapıldığı halde provizyonda beklediği için ekstreye yansımayan işlemler kampanya kapsamında değildir."

deniliyor, vergi ödemesi olarak sadece MTV mi dahil yani, emlak vergisi vs ödesek sayılmayacak mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

Orijinalden alıntı: M_Arslan

Arkadaşlar N11 üzerinden aldığım telefonu taksitlendirebilirmiyim? Provizyonda sadece N11 yazıyor. Bir sıkıntı yaratırmı?

bütün sorumluluğu banka sizin üstünüze bırakıyor hocam
    yapabilirsiniz ama hem etik değil hemde yasaları çiğnemiş olursunuz

Hangi yasa? Hangi ülkede yaşıyoruz

• 16 Ocak kurye teslimi olan kartım bugün elime ulaştı.

Limiti 4550 olarak geldi ve bana fazla olduğu için enpara uygulaması ile limiti 2000 yaptım. Olur da artırmak veya düşürmek isterseniz uygulamadan yapılıyor bilmeyenlere duyurulur arkadaşlar.

• Hocam keşke her ikisi de uygulamadan böyle şıp diye yapılıyo olsa ama sanmıyorum. Düşürme olduğu için pratik olmuştur. 7600 TL Garanti Miles Smiles kullanıyorum henüz ödemediğim 6000 tl borcu var ondan mıdır bilmiyorum zira başka bir borç harcım yok 450 TL olarak çıkarmış benim Enkart başvurumu da :) Bekliyorum gelmesini, söylediğiniz gibi denicem limit artışı için ama pek sanmıyorum inş olur.
  • alparslan yagmur kullanıcısına yanıt
    İnşallah diyelim...

Evet ben yazıyı yazdıktan sonra diğer yerlerde de bu durumla ilgili yazılar gördüm ve maalesef limit düşürme kolay ama yükseltme sıkıntı.

• ARKADAŞLAR; markette ard arda 4-5 tane 10 tl yapsak kabul olurmuki..
  • ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    Kardeş neyini anlamıyosunuz olur evet olur ama o ard arda dediğinin arasına hep 30 gün koymak kaydıyla olur zira adam senden 6 ayrı 10 tl ve üstü harcanmış ekstre istiyor. Her ay 10 tane makarna al temmuz sonuna 100 liran sende :)
  • Benim kart hala gelmedi daha once de bir kere daha gelip bulamamislar gorunuyo demisti enpara temsilcisi ama gelen giden olmadi tabi gelmezse haber verin bize dediler siteden yazdim ne olacak bakalım koskoca Ankara içinde bir kartı 15-20 günde teslim edemediler

Edit: Hem bankaya hem aktif iletiye yazmıştım.Az önce kurye aradı getireceğini söyledi bakalım.

Edit2: Kartım ulaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 24 Ocak 2018; 18:25:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan yagmur

Kardeş neyini anlamıyosunuz olur evet olur ama o ard arda dediğinin arasına hep 30 gün koymak kaydıyla olur zira adam senden 6 ayrı 10 tl ve üstü harcanmış ekstre istiyor. Her ay 10 tane makarna al temmuz sonuna 100 liran sende :)

hocam yanlışın var sanki;

her 10 adet 10 tl ve üstü istemiyormu..yani6 ekstrede 10 tane 10 üstü olması gerkir diye biliyorum..
    Bende anlayamadım banka o kadar açıklamada uzak ki açıklma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Aynen öyle çok takılmamıştım rakamlara haklısın elbet :)
  • n11 den tel alsak taksitlendirme yapabılıyormuyuz?
  • Aktif ileti cidden sıkıntı bir firma

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.