Şimdi Ara

(BAŞVURULAR HERKESE AÇILDI) ENPARA'DAN BİR İLK DAHA AİDAT VEREN KREDİ KARTI (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.330
Cevap
97
Favori
144.796
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bırakın hocam bunlara laf anlatmaya gerek yok. uzun uzun yazmaya bile değmez. koskoca bankayı 100 tl için göklere çıkarttırlar.

iyiyse iyi kötüyse kötü. tebin benzer kampanyası yıllardır var kimse göklere çıkartmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 16 Kasım 2017; 17:52:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    100-TL için kasmıyorum, senin gibiler konuyu kirlettiği, amaçsız mesaj yazdığı için cevap verme gereği duyuyorum.
  • diğer arkadaşın attıgı mail ne o zaman anlayamadım
  • Ben de konuştum bazı müşterilere rasgele olarak çıkıyor dedi.

• Ney çıkıyo anlamadım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı başvurusu. Deneme sürecinde ilerleyen zamanlarda bütün müşterilerimize açılacak dedi. Şimdilik bazı müşterilerimiz başvurabiliyor dedi. Mail atmışlar rasgele seçilen müşterilere başvuru yapabileceklerini.Öyle dedi mh.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5000 kişiye göndermişler mailleri, rastgele seçmişler müşterileri.

• 1 TL ye çek satanlar 100 TL lik kampanyayı beğenmemiş
  • Bu müşteri hizmetleri neden herkese ayrı ayrı cevaplar verir bir türlü anlamam..

Bu arada bana dedikleri :

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız kredi kartımızın son kontrollerini yapabilmek için çok kısıtlı sayıda müşterimize açtık. Kontroller tamamlanmak üzere. Çok kısa bir süre sonra tüm müşterilerimizin hizmetine sunacağız.

• Hımm zaten mobil uygulamada yok bende hala kart bölümü güncel uygulamada bile..

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

1 TL ye çek satanlar 100 TL lik kampanyayı beğenmemiş

Tespitin dibi

• Alalida haftaya tam 6 ay olacak bu super oldu :D

• iş bankasını bırakmak için iyi bir seçenek

üniversite öğrencisi olarak başvurdum iş bankasına ancak aidat asla alınmayacak dediler tak diye aidat kesmeye başladılar paramı geri istedim en az aidat alan banka bizizi paranı veremeyiz dediler,hayır en başta emin şekilde almayacağız deyip kandırdırdılar.o kadar alışveriş yaptıgım halde 10 kuruş gibi komik puan vermesi de sinir ediyor beni
  • Onaylananlarin limit boşluğu var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim başımız kelmi iki dk sonra onaylanmadı diye mesaj geliyor te Allahım
  • Kredi kartında olası puan kampanyalarında da ayın enparalısı koşulu isteyecek mi merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fornax Elysion

quote:

Orijinalden alıntı: Ficus

bizim başımız kelmi iki dk sonra onaylanmadı diye mesaj geliyor te Allahım

Ya ben neden başvuramıyorum.

inernet şubesınde kredi kartı menusunden başvuruluyor bana mail geldi zaten. başvurmaz olaydım zaten moralim bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkır

Mail geldi Kredi Kartımız çıktı ilk kullananlardan olmak ister misiniz diye ama cep şubede başvuru yok, başvuru yapabilen oldu mu?

hocam basvuruyu nereden yaptınız enpara kullanıcısyım normalda ama basvurunun nereden yapıldıgını anlayamdım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bizim başımız kelmi iki dk sonra onaylanmadı diye mesaj geliyor te Allahım

Ya ben neden başvuramıyorum.

inernet şubesınde kredi kartı menusunden başvuruluyor bana mail geldi zaten. başvurmaz olaydım zaten moralim bozuldu

Mail yollayıp kabul etmemek denir.

Neyse geçmiş olsun. Diğer kredi kartlarının limitini düşürüp tekrar başvur hocam.

cepteteb kredi kartım birde free kartım var toplam limitim 4500 tl. hergün ekpara verelim diye ağlayan enpara kredi kartı vermiyor banka politikalarıymış. başvurmayacağım pek artısını göremedim sadece taksit ve erteleme yapıyor

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    seni ne ilgilendiriyor? istediğim gibi mesaj yazma hakkım var. kirletildiğini düşünüyorsan şikayet et butonunu kullanırsın. dünya kadar mesajın var forumun kurallarını öğrenediysen yapacak bir şey yok.

koskoca bankayı savunmak sen ve senin gibilere düşmüyor.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.