Yokmu Fiyatta Düşme Felan 1.3 bilion gold'luken bile 300 ytl idi şimdi sen üstüne item almışın.. Parasıda az var yine 275 e satıosun Neyse Hayırlı satışlar..
fiyatı 275 ytl almak isteyen olursa satarım
quote:
Orjinalden alıntı: BhuraQe
Clientini orjinal client yap ss leri öyle koy.Bu ss lerin hiçbiri gerçekçi değil.Öyle bir char mevcut biliyorum ama I ile 0 lar ex sp vs vs bunlar pek inandırıcı gelmedi.Hem üstündeki melek kanatlarıyla cadı kıyafeti bide o kuş tavşan+en az 200 silklik pre ile toplamda 800 silke dayanıyor.800 silk 115 ytl gibi 1 para yapıyor. 300-115=185 ytl kalır sana.Eğer charın sp si skilleri ile lw i doğruysa bu char 185 ytl etmez.Daha fazla eder alacakların charı birde oyunda görüp öyle almalarını ve kesinlikle satan arkadaşın olduğu evde ve ya internet cafede almayın.Tarafsız bir yere gidin ya da laptopunuz varsa ondan değiştirin.Keylogger dolu net cafeler.Ya da sanal klavye ile yazın ve kimse nelere tıkladığınızı görmesin.
Orjinal Client Gerek Yok Benim Kullandıgım Media.pk2 Dosyasının Editlenmis Hali
Resimleri Falan Ben Düzenledim Nasıl Gercekci Olmuyor Anlamıyorum Zaten Silkroad dan Anlıyor Olsaydın Burda Kuru Yazı Yerine Güzel Bir Yazı Olurdu Media.pk2 Kullanmadıgın Veya Görmediğin Acıkca Ortada
Birde Satıs Konusunda Satıs Konusunu İsteyen Arkadasla İsteyen Benimle Yapsın Ben Arkadasa Kefilim Kendim Satısımda Neymis Trojenmis
Kardesim Sen Kendi Pcnde Güvenliğini Almaz Loader Vs Programlar Kullanırsan Bizim Ne Sucumuz Olsun
Bilip Bilmeden Konusma
Buda Benden Up Olsun İnşallah Satılır Kolay Gelsin
Charı ilk Alan Arkadas Bana Sormustu Sorunsuz Bir Alısveriş Olmustu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme