Şimdi Ara

Batarya konusunda çok iddialı 1000TL Civarı Telefon Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar kız arkadaşım için 1000TL civarında batarya konusunda gerçekten iddialı bir telefon arıyorum. (YOLUN ORTASINDA ŞARJ BİTİNCE DELİRİYORUM ÇÜNKÜ.) Ekranın 4"'ten büyük olmaması lazım, ama çok da orta segment olmamalı.

Edit: Ekran çok da önemli değil ama ekran ne kadar küçük olup batarya ne kadar büyük olursa o kadar iyi olur.
    Edit2: Nexus 4 fiyat ve performans açısından iyi gibi geldi ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirUkris -- 9 Mayıs 2013; 18:53:32 >

• Lumia 720 bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirUkris

Evet arkadaşlar kız arkadaşım için 1000TL civarında batarya konusunda gerçekten iddialı bir telefon arıyorum. (YOLUN ORTASINDA ŞARJ BİTİNCE DELİRİYORUM ÇÜNKÜ.) Ekranın 4"'ten büyük olmaması lazım, ama çok da orta segment olmamalı.

Edit: Ekran çok da önemli değil ama ekran ne kadar küçük olup batarya ne kadar büyük olursa o kadar iyi olur.
    Edit2: Nexus 4 fiyat ve performans açısından iyi gibi geldi ne diyorsunuz?

Nexus 4 cok isiniyor, pilini bilmiyorum ama 60 dereceye cikiyormus...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia l ve lg optimus l7 ye bak derim hocam

• Lumia 720

• Hayret, incelemelerde de ısınma probleminin en alt seviyelerde olduğu söyleniyordu.
    Kendim 4S kullanıyorum 3G üzerinden Facebook'ta gezinirken bile telefon yanıyor, hem şık hem hızlı hem de pili 2100mAh diye düşünmüştüm hatta gösterdim de gayet şık buldu cihazı ama bakalım...

Bu arada Android olsa daha iyi olur ya, L720 kullandım çünkü Windows 8'in gelişmesi gereken bir ton şeyi var hiç pratik gelmedi bana ama bataryası iyiymiş, fiyatı da 999TL civarı ilk baktığım yerde.

Optimus L7 hakkında da fiyat performans canavarı diyebilirim ama benim hatun bunu beğenmez sanırım. Hem zaten 512 RAM var yahu, ICS'de bile problem çıkarır gibime geliyor. Bir de biraz ucuz ve düşük segment kaçar diye düşünüyorum çünkü kendisi şu anda N97 Mini kullanıyor, çok uzun seneler gidecek bir cihaz lazım yani. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirUkris

Hayret, incelemelerde de ısınma probleminin en alt seviyelerde olduğu söyleniyordu.
    Kendim 4S kullanıyorum 3G üzerinden Facebook'ta gezinirken bile telefon yanıyor, hem şık hem hızlı hem de pili 2100mAh diye düşünmüştüm hatta gösterdim de gayet şık buldu cihazı ama bakalım...

Bu arada Android olsa daha iyi olur ya, L720 kullandım çünkü Windows 8'in gelişmesi gereken bir ton şeyi var hiç pratik gelmedi bana ama bataryası iyiymiş, fiyatı da 999TL civarı ilk baktığım yerde.

Optimus L7 hakkında da fiyat performans canavarı diyebilirim ama benim hatun bunu beğenmez sanırım. Hem zaten 512 RAM var yahu, ICS'de bile problem çıkarır gibime geliyor. Bir de biraz ucuz ve düşük segment kaçar diye düşünüyorum çünkü kendisi şu anda N97 Mini kullanıyor, çok uzun seneler gidecek bir cihaz lazım yani. :)

Hocam hem şarj uzun olsun diyorsun hem de burun kıvırıyorsun önerilere.

Ne kadar ram, işlemci sayısı ve yüksek frekans, ekran büyüklüğü

o kadar düşük pil performansı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Motorola razr max yada razr modelleri tam aradığın.

• Lumia 720 diyorum başkada bir şey demiyorum
  • lumia serisindeki tüm cihazlar seni batarya konusunda rahat ettirecektir
  • yada biraz daha bekle haziranda sony epria sp yada L modelini araştır istersen.

http://www.btsony.com/asp/product/3223/Sony-Xperia-SP-Cep-Telefonu-Beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz77 -- 10 Mayıs 2013; 16:30:31 >
  • nokia e72 kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

Xperia l ve lg optimus l7 ye bak derim hocam

xperia l ne zaman geleceği belli mi, fiyatı tahmini ne kadar olur? eğer 1000 lira altında olursa öbür aya kadar beklicem.
  • Batarya bitmesin ve orta segment gibi bişey istersen Samsung Galaxy Beam bakabilirsin, neredeyse S3'ünki kadar bataryası var ve çift batarya + batarya şarj cihazı da geliyor. çift batarya ise toplamda 4000 mAh eder ki, sen bunu 16 saat full kullanımda bitirebilirsin düşüncesindeyim, olmadı normal bi telefon al, yanına 100-130 tllik mobil şarj cihazı al, 1-2 defa şarj etmeye yeter o güle güle kullan
  • en iddalısı bile en fazla 2 gün gidiyor
  • eger pasaport kayitli telefon alirim dersen motorola razr maxx 3eppmah ve performans olarak da gayet iyi ama onemli degil tabi yazdigina gore..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.