Şimdi Ara

Batarya Ömrü Uzun Android Telefon Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: canberki

@grndy80 @stevejones @jerome34 Teşekkürler arkadaşlar. Genel eğilim Xperia SP üzerine ki zaten Sony kalitesini tartışamam. Sadece eleştiriyi ekran cansızlığı yönünde gördüm. Huawei Ascend Mate'de ise beni çeken 6.1"lik ekran oldu. Malum 193'e 93 insanım elimde komik durmaz diye düşünüyorum .
    sabah sabah niye uğraştınki bukadar, adminle olan görüşmeyi internetten nasıl silceksin :)

konu kapanmış ama adminin mesajı altta

GÜLE GÜLE @satellite500 @grndy80 @stevejones @tav2612

bunların yanında tespit edilen bir fake daha var hepsi alttaki linkte

Batarya Ömrü Uzun Android Telefon Tavsiyesi

pohnan yapılan zidikle yıkılır unutma

Not: 5 tane tespit edilen var ama yalnızca sen cevap yazıyorsun nedense :)

bu ismi geçen 5 nick (aynı kişi) her tavsiye konusunda ard arda mesaj yazarak sony önerip özelliklede sert biçimde general mobile discovery kötülemesi yapıyordu. mesaj yapıştırdığım her linkte 5 nicki sende tespit edebilirsin, her konuda varlar, aynı anda online oluyorlar mesai yapar gibi.
    Biz önceden farketmiştik, gece admin Stones'e bildirdik durumu ve bu 5 tanenin fake olduğu ortaya çıktı.
    dikkat edersen savunma amaçlı yalnızca grnd80 cevap yazıyor, yetişemiyor çünkü.
    telefon alacaklar bu 5 taneden gelen tavsiyelerin amacını bilsinde alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 10 Aralık 2013; 12:58:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: canberki

Büyüklük konusunda derdim yok ama nedense Sony daha çok önerildi. Araştırdığım kadarıyla ilk serilerinde kronik sorunları var Xperia SP'de. Zaten bu iki cihaz kafamda var ama başka da öneri gelmedi.

Güncelleme derdin yoksa telefon yazılımı bana yeter diyorsan sp iyi bi seçim olur gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit

sabah sabah niye uğraştınki bukadar, adminle olan görüşmeyi internetten nasıl silceksin :)

konu kapanmış ama adminin mesajı altta

GÜLE GÜLE @satellite500 @grndy80 @stevejones @tav2612

bunların yanında tespit edilen bir fake daha var hepsi alttaki linkte

Batarya Ömrü Uzun Android Telefon Tavsiyesi

pohnan yapılan zidikle yıkılır unutma

Not: 5 tane tespit edilen var ama yalnızca sen cevap yazıyorsun nedense :)

bu ismi geçen 5 nick (aynı kişi) her tavsiye konusunda ard arda mesaj yazarak sony önerip özelliklede sert biçimde general mobile discovery kötülemesi yapıyordu. mesaj yapıştırdığım her linkte 5 nicki sende tespit edebilirsin, her konuda varlar, aynı anda online oluyorlar mesai yapar gibi.
    Biz önceden farketmiştik, gece admin Stones'e bildirdik durumu ve bu 5 tanenin fake olduğu ortaya çıktı.
    dikkat edersen savunma amaçlı yalnızca grnd80 cevap yazıyor, yetişemiyor çünkü.
    telefon alacaklar bu 5 taneden gelen tavsiyelerin amacını bilsinde alsın

FanBoy olarak düşünmüştüm arkadaşları. Aklımda huawei ascend mate var ki buraya açtım konuyu. Güzel çalışma olmuş valla elinize sağlık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.