Şimdi Ara

Batarya süresinden şikayetçiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafon hattı degiştirsek hakkaten işe yarayacak mı arkadaşlar..? İstanbul için konuşuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt yapmamış olsam ilk iş avea ya geçmek olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • L1320 cihazım resmi cyan guncellemsinden bu yana şarj sıkıntısı, bariz ısınma ve reset ile kıvranır oldu. Isınmadan kastım wifi ile bağlı iken ie üzerinde ve twitter kullanımında. Twitterda reset atar oldu. 3g kullanmıyorum çünkü şirket hattı kullanıyorum ve dataya kapalı. Wifi yi android bir cihazımdan hotspot ile sağlıyorum. DP 8.1 + GDR 1 ile çok yoğun kullanımda tam gunu çıkaran cihaz, yarım günde mefta olmaya başladı. Geri donmenin bir yolu yok mu?

• Birde whatsapp uygulamasında hoparlörlerden böyle tiz bir cızırtı gibi zırıltı gibi böyle sivrisinek frekansı gibi bir ses var uygulamadan çıkınca kesiliyor

• Bende dun vodafon hattıma 35yl yükledim tarifemi yaptım freezone 1 gb net hakkıma 2 gb hediye geldi falan..

Bunlar bi bitsin ilk işim bimcell'e geçmek... Şuanda telefonum durduk yere bekleme halinde sarzdan kaybediyor ya...

• Bi keresinde %100 şarj edip bıraktım. Telefonu 3-4 gün hiç kullanmadım. Ara sıra şarja baktım sadece. Bu sure sonunda daha yeni %50deydi şarj. L625 kullanıyorum.

• mkyanar M kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var cyan ve gdr yuklu duan ama cyan gelmeden önceki performansı alamıyorum.
    Bunun yanında ısınma bi hayli artmıştı ancak gdr 1 güncelleme ye en son gelen update ile bi nebze azalttı.telefonu ilk aldığımda gerçekten bitiremediğin bataryası şimdi tam mesai dayanıyor.
    Ayrıca 3g eskiden daha fazla şarj götürür oldu.
    Ama ben bu sıkıntıyı kesinlikle yazılımsal olduğunu düşünüyorum.

• Son güncellemelerden sonra pili ilk haline oldukça yakın gidiyor.Sürekli 3G de konum açık whatsapp sürekli olarak kullanımda. Her gün 1-2 saat radyo 1 saat kadar internette gezinme .Konuşma sms seyrek.Şu anda %25 te 1.5 gün olmuş.Model Lumia 1320

Batarya süresinden şikayetçiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 16 Ekim 2014; 8:58:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da diğer ekran

Batarya süresinden şikayetçiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok özür diliyorum yanlış konuya mesaj attım.

-edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeybudenizi -- 28 Şubat 2015; 23:40:48 >
  • Allahım bir bende sorun yok herhalde %50de gece sadece wifi bağlı iken kalkınca %48 falan oluyor

Arka plan görevlerine dikkat edin!

• quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

Allahım bir bende sorun yok herhalde %50de gece sadece wifi bağlı iken kalkınca %48 falan oluyor

Bildirim almayalım mı hocam ?

İki uygulama çalışıyor saat 8 den 12 ye ara sıra kullansam bile %30-40 şarj gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 1 Mart 2015; 0:02:17 >
  • Ehh idare ediyoruz işte..Bazen keşke 1320 alsaydım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Allahım bir bende sorun yok herhalde %50de gece sadece wifi bağlı iken kalkınca %48 falan oluyor

İki uygulama çalışıyor saat 8 den 12 ye ara sıra kullansam bile %30-40 şarj gidiyor.

Çok gidiyor 925 mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

quote:

Çok gidiyor 925 mi :)

925 hocam.

Ben bu kadar kötü batarya performansı sergileyen telefon görmedin s4 mini kullandım bir süre benim değildi ama hayret ettim o derece.

• Telefon kaç yıllık belkide batarya zayıflamıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Ehh idare ediyoruz işte..Bazen keşke 1320 alsaydım diyorum.

güncellemelerden sonra 1320 de bay bozdu kendini 4 gun adam akıllı giden şarj şimdi herşey açık tam 24 saat gidiyor uğraşırsanız günü çıkarıyor ama konum 3g vs dikkatli kullanırsanız sıkıntı yok..2 gün gidiyor..
  • quote:

925 hocam.

Ben bu kadar kötü batarya performansı sergileyen telefon görmedin s4 mini kullandım bir süre benim değildi ama hayret ettim o derece.

belli ediyor kendini :)

3g de 2 buçukta falan bıraktım sabah 8 e kadar %1 düşmüş
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    3G ve konum açıksa su gibi gidiyor batarya garip bir durum telefonu ilk aldığımda bilmiyordum bunları açıkmış hepsi gece 12'de %100 de bıraktım sahab 6.30'da %50'lerdeydi az daha iade edecektim telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

3G ve konum açıksa su gibi gidiyor batarya garip bir durum telefonu ilk aldığımda bilmiyordum bunları açıkmış hepsi gece 12'de %100 de bıraktım sahab 6.30'da %50'lerdeydi az daha iade edecektim telefonu

O telefon içiyor şarjı
    benim açık durumda akşam 5e kadar %70den aşağı düşmüyor radyo dinlerim sahada olduğun için haritalardan sokak adlarına bakarım vs

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.