Şimdi Ara

bataryası iyi, kamerası orta-iyi, orta-üst segment android telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 yıldır kullandığım Huawei P20 lite telefonumu, vadesinin dolması nedeniyle değiştirmek istiyorum.,

Bütçe: Maksimum 30bin

Batarya: En önemli özellik olsa gerek. Gün içinde arama, mesaj, whatsapp vs. neredeyse elimden düşmüyor 7-8 saat. Eski telefonum 3000 mAh idi, son bir kaç aydır mesaiyi dolduramaz oldum, ki bu telefonu da iyi batarya önerisi nedeniyle almıştım. En azından 8 saat yoğun kullanım, gün içinde de 2-3 saat az kullanıma dayansın

Kamera: Alengirli özellikler aramıyorum ama çekim yaptığında robot gibi çıkmasın resimler. Video için bir beklentim yok diyebilirim. Video çekimi yapmıyorum sayılır.

Kullanım yoğunluğu / işlemci ihtiyacı: Günlük kullanıcı kategorisindeyim diyebilirim. Telefonumda hatrı sayılır hafıza tutan, oyun eşdeğeri olarak pubg en baz seviyede kullanımı ile eş bellek gerektiren bir iki uygulama kullanıyorum işle alakalı, ortalama 30-40 dakikayı geçmez aralıklı dahi olsa.

Dayanıklılık/ Stabilite: Bazı kötü deneyimlerim oldu çevremde. Başta teknik özellikleri süper olup da kronik problemler endeniyle telefonun bir kaç ay içinde çöpe döndüğü modellerle uğraşmak çok can sıkıcı gerçekten. Xiaomi önerisi istemem mesela bu nedenle. Rus ruleti gibi, bir telefonu yağ gibi akarken biri reklamdan kendini kilitliyor mesella. Huawei'den çok memnundum ancak google destekli uygulama kullanımım yoğun olması nedeniyle uğraşabilecek kapasitede değilim. General mobile da çok sevemedim. Yeni markaları hiç bilmiyorum açıkçası, okuduklarım da pek iç açıcı diyemem.

Ek özellik: çift sim kart desteği ve 5G tercihim.

Marka: Ağırlıklı olarak samsung ve asus bakmıştım. LG G3 eski kullanıcıyım, ses ve video konusunda hiç bir telefonda o tatmini alamadım. Sanırım Samsung dışında çok aktif çalışan firma yok aralarında. Xiaomi, GM, Huawei ile yan markaları (Poco, Honor vs.) dışlama kriterim.

Özetle çok baş ağrıtmayacak, bataryası iyi, kamerası fena olmayan, çift sim özellikli android önerilerinizi sormak isterim.

Teşekkürler.

• S21 fe, snap 888 li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.