Şimdi Ara

bataryayı çıkarmalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 ay önce ACER ASPIRE AS5742G-384G32 model dizüstü aldım.genellikle download için kullanıyorum ve haliyle 24 saat açık.bi ara eski laptoplarda prizde uzun süre kullanıcaksak bataryayı çıkarmamız gerekiyodu.yenilerinde de böylemi.bataryayı çıkarmalımıyım yoksa kalabilirmi.bunu şunun için soruyorum.laptop dl yaparken genellikle ben evde olmuyorum.hatta 3 4 gün eve uğramayabiliyorum.bu arada elektrikler falan kesilirse laptopun kapanıp dl nin kesilmesi hiç hoş olmaz:))).batarya takılıyken çok zzun süre elk gitmediği müddetçe bu sorun olmaz laptop dl ye devam edebilir düşüncesiyle bataryayı 1 aydır takılı kullanıyorum.(daha önce 1 ay çıkmış vaziyette kullandım).

bilgi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.teşekkürler...

• baatrya üstünde durabilir doldumu otomatik gücü kesiyor zaten fişle çalışıyor leptop. haftada 2,3 kez pili doldur boşalt yaparsınız pilin ömrü açısından gereklidir hepdolu olsun bişey olmaz mantığı yanlıştır.lion piller tam bitmemeli %10 civarından tekrar şarj edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

baatrya üstünde durabilir doldumu otomatik gücü kesiyor zaten fişle çalışıyor leptop. haftada 2,3 kez pili doldur boşalt yaparsınız pilin ömrü açısından gereklidir hepdolu olsun bişey olmaz mantığı yanlıştır.lion piller tam bitmemeli %10 civarından tekrar şarj edilebilir.

teşekkürler.haftada 2 3 kez de baya fazlaymış :). o zaman akşam gelince fişi çekip 1 2 saat sonra tw-ekrar takmak yararlı olur öylemi.
  • bide bişey daha.yine sadece dl için bide netbook almayı düşünüyorum.şöle en az 2gb ram li ucuzundan.dl için netbook alınırmı sizce.işimi görürmü.
  • dowlan işinizi netbook fazlasıyla görür bağlantınızın iyi olması yeterli
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.