Dell G74T45 kullanıyorum. Bilgisayarı açtığımda şöyle bir hatayla karşılaşıyorum:
The AC Power adapter wattage and type cannot be determined. The battery may not change The system will adjust the performance to match the power available Please connect a Dell 90 W AC adapter or greater for the best system performance
Bataryayı falan yeni almadım. Hatta bilgisayarı alalı 2 ay falan oldu. Daha 1 hafta önce çalışırken bataryayı takıp çıkardıktan sonra bu hatayı almaya başladım. Yardımcı olursanız sevinirim...
arkadaşım aynı sorun bendede mevcut acaba çözüme ulaşabildinizmi.
bende de aynı sorun başladı orjinal dell adaptörün ucu kırıldı ve gittim rain universal adaptör aldım onu taktım gene olmadı gene aynı sorun kütfen biri yardım etsin
hatanin yazili oldugu ekrandan ss alip dell e gonderdiginizde dell size yeni bataryayi gonderiyor adresinize hemde ertesigun gonderme yapacaginiz maili ogrenmek icin dell servisi aramalisiniz
aaa çok iyi peki ne yazıcaz ne dicez birde hangi mail adresine atıcaz support.euro.dell.com mu??
quote:
Orijinalden alıntı: ugri28 aaa çok iyi peki ne yazıcaz ne dicez birde hangi mail adresine atıcaz support.euro.dell.com mu??
dell call center i ararsaniz onlar sizi yonlendirecektir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme