Kesinlikle bağlamayı seçmelisin. Bağlama tek başına bir orkestradır. Başka hiç bir müzik aletine gerek duymazsın. Bateri nedir ya gürültüden başka bir şey değil. Al tencereyi eline, kepçeyle vur vur dur.
Gel seni oturtalım baterinin başına bakalım ne kadar çalabileceksin.
Amacım polemik yaratmak değil. Sadece kendi görüşümü söyledim o kadar. Bateriyle bir orkestran olmadan tek başına ne çalabilirsin ki? Çalsan bile o şey benim fikrime göre gürültüden başka bir şey olmaz. Anca üç dört kişilik gitarlı ayrı bir ekibin daha olur da o zaman anlarım. Ama onu da her zaman bulamazsın. Bağlamayla ise tek başına harikalar yaratabilirsin. Yeri gelir on kişilik bir orkestrayı yerin dibine gömersin.
Bunlar sadece gürültü yani?
Bunlar gibi çalabileceğine eminse hiç durmasın başlasın o zaman. Ne diyim.
şu videoyu bi izle öyle karar ver
Ben bağlama seçerdim . Arkadaşlar bu arada youtube den video nasıl ekleniyor buraya ?
quote:
Orijinalden alıntı: serkan1984
bateri diyorum bende
4.05- 4.10 arasına dikkat et
Tam izleyecektim vazgeçtim kota var. Bateri derim bende
quote:
Orijinalden alıntı: djktrap
beni bugünlerde babam bir kursa göndericek ama hangisini seçeceğimi bilemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. (not:ritim kulağım var)
bağlama kesinlikle
böyle olmaz bu işler.hangisine merak duyuyorsan ya da hangisi hoşuna gidiyorsa ona gidersin.bak gör 3 gün sonra sıkılıp bırakacaksın kursu.demedi deme ibrahim
zakk wylde ın pena tekniği çok ilginç
Chicken picking yapıyor hayvan herif ya
zakk insan değil ya ona kanaat getirdim zaten..
Bateri tabii ki... Seni bilmem ama ben olsam kesinlikle bateriyi seçerdim. Stres atmak için bire bir
quote:
Orijinalden alıntı: _DeserTEagLe_
Ben bağlama seçerdim . Arkadaşlar bu arada youtube den video nasıl ekleniyor buraya ?
[DHVideo(bu araya videonun linki)=]
quote:
Orijinalden alıntı: Buff R+
tartışmasız bateri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme