beyler istanbuldan geldim. mike potnoy un videolarını aldım 3 cd adam uçmuş. istanbulda zilleride baktım istanbul zilleri felan vardı güzeldi...ama 100 ila 150 dolar arası değişiyor bana ikinci el lazım... cherokee senle şimdi icq dan görüşeyim... ikinci el zil satanlar buraya bir sms yazsın ....
şimdi bi kere mike portnoy davul dersi demişlerde bence o show resmen..:)) ya bide sen 3 cd demişin nerden aldın sen?bende 1 cd var.gerçi oda yetiyo..:) bu arada bence Powerbeat davul almasaydın ..:(( maxtone alsan işini çok daha iyi görürdü.neyse olmuş bi kere bence iyi davulcu her davuldan iyi ses çıkarmayı bilmeli.örneğim cengiz baysal jazz a nispeten uygun olmayan tama davulla neler çalıyor..adamın sponsoru zuhal mi kıvılcım müzik mi neydi..herneyse .çalış,çalış,çalış
uzun zaman üstüne buraya tekrar yazıyorum... mike portnoyun 3cd sinide aldım adam harbi show yapıyor+ cheroke nin dediği turkish hi-hati aldım erdemden 50 $ verdim cheroke komisyon aldımı almadımı bilmiyorum :) ama zil iyi şimdi diğer ride ve crash i de alacam ama erdem çok para istiyor neyse akıbetini yazarım :)
Bende şu an 5-6 tane video var bende elektronik bateri aldım...
Çok güzel bi alet
Bendeki videolar;
Joey jordison(slipknot)(Drum Solo)
David Silveria(Korn)(Drum Solo)
Dream Theater(Drum Solo)
Travis Barker(Blink 182)(Drum Solo)
Falan filan dierleride tanınmadım herifler ama bunları sana nası yollıcaz????
Bunu gibi daha pek çok forum var onlardan araştırabilirsin.....
Aresten arat "Drum solo" diye.Ben öyle yaptım şimdi bende 2gb solo ve bateri dersi varr 2gb abartı degil