Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU] (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
17
Favori
62.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada Arkham Knight hemen hemen her konuda Arkham City'nin gerisinde bir oyundu bence. Bariz tasarım olarak hataları vardı ve hikayesi aşırı derecede berbattı. Oynanışta ise çok iyi iyileştirmeler varken tasarım hatasına kurban gitmişti. Oyunda Batmobile'ın ağırlığı da %60 civarıydı bu aşırı sıkıyordu. En önemlisi ise daha önceki oyunlarda güzel boss fightlar varken bu oyunda neredeyse hiç yok, olanlarla berbat. Ne umutlarla beklemiştik bu oyunu...

• Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Zevkler ve renkler diyelim hocam…

Arkham City’i çıktığı yıl bitirdim kedi kadınla oynamak çok zevkli gelmişti animasyonları muhteşem yapmışlardı. Oyunun yan görevlerine hayran kalmıştım resmen ana hikaye görevi kalitesindelerdi ama benim için zirve Arkham Knight oldu. Grafikleri, Nolan filmlerini aratmayacak kalitede ara sahneleri muhteşem gerçekten. Batmobil kullanımını da çoğu kişinin aksine ben sevdim hiç sıkmadı beni hikayede tek saçma gelen olay Arkham Knight’ın kimliği ve açıklanma şekliydi onun dışında resmen Kara Şövalye’nin düşüşü olmuş bu oyun. Batman gibi bir karakteri çaresiz ve zorda kalmış olarak görmek pek iç açıcı olmasa da bunu çok iyi yansıtmışlar.

Rocksteady’nin bu üçlemesi süperkahraman oyunu nasıl yapılır dersi gibi olmuş dövüş sistemini hemen hemen bütün süperkahraman oyunları arakladı ama bu kaliteye yaklaşamadılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle zevkler ve renkler hocam. Origins bile Knight dan çok daha Arkham oyunudur benim için. Hele ki City de efsane biten hikaye Knight ile sakız olmuş resmen. Kendilerince bir veda hikayesi yazmak istemişler ama nane molla bir şey olmuş.

• Arkham City dediniz efsane video gelsin o zaman  

Combo çok bozulmuş sonlarda ama   amacım 32k'yı geçmekti belli ki amacıma ulaşmışım :) bu challengeler ile de baya uğraşmıştım Arkham City'de. Hey gidi günler be işlemci intel Q9550 ile Gtx 480 ekran kartı.

Enginyoutube
    1920*1080,Dx9,Physx High,AA NVİDİA (TM) 32X CSAA,Full Detail... Palit Geforce GTX480,İntel q9550 3.4Ghz oc.
    https://www.youtube.com/watch?v=_KTyu-bhb1g

@Hudson51 @Cemo94

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 5 Aralık 2023; 1:11:8 >

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Videonun ortalarında kombo sayacı X48’i gördü o iyiydi hocam tebrik ederim Arkham oyunlarının dövüş sistemi eşsiz gerçekten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkham Knight'ın "Remake" olarak tekrar çıkış yapması lazım. Rocksteady bu oyunu Konsol'dan PC'ye portlarken hiç iyi iş çıkartmamıştı. Rocksteady umarım bir gün Double Eleven ya da Saber Interactive gibi bir geliştiriciyi arkasına alıp bu oyuna güzel bir Remake yapar.

• eski oyunların hortladığını görünce altında zebercet vardır kesin diyorum bu sefer yokmuş

@Zebercet

• josrdr kullanıcısına yanıt

Valla aklimdan da geciyordu aslinda seriye bastan baslamak. Arkham Asylum kurulu hatta. Bu oyunu sirf grafikleri icin kurup bakasim var. Doneminin cok otesindeydi diye hatirliyorum.

Arkham Origins oneririm bu arada. Bayagi bir karakter cesitliligi olan ve hakki yenmis bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrari kullanıcısına yanıt
    Belki 10-20 yıl sonra ama şuan ihtiyacı yok pc'de bile gayet güzel çalışıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

Origins gerçekten hakkı çok yendi. Hiç söz edilmedi, konuşulmadı. Hep 3'leme diye lanse edildi ama bu oyunda oldukça güzel.

• Oyun görsel olarak muazzam ama araba sürüş mekanikleri ve aksiyon esnasında düşmanların geliş sırası çok sıkıcı. Dövüş esnasında iki büyük zırhlı 3 kalkanlı iki elektrikli ve iki tanede medik olunca dövüş cekilmiyor. Kalkanlilari indirene kadar medik gelip düşenleri canlandırıyor hatta tam finisher yapacakken elektrikli olanlar gelip sana arkadan caki veriyorlar. Düşmanların hepsini belli bir sırada öldürmedikce dövüşü kazanamiyorsun. O kombo sayacı falan anca eli sopalı düşmanlarda yararlı oluyor. Batman'ın aletleri de hiç kullanışlı değil. Oyunun bir yerine kadar gizli saldırı yaparak ilerledim ama Batman açık alanda rezil oluyor. Araba kullanırken kare tuşunu geri vites yapmışlar alışmak çok zordu. Arkham night dönüşlerinde kovalandigimiz zaman kamera birden uzak cekime geçmesi çok rahatsız etti. Bu şekilde olunca arabayı kontrol etmek aşırı zorlaşıyor, çok gereksiz bir ekleme olmuş. Araba giderken aşırı savrulup durmasi da beni çok rahatsız etti. Yola göre araç çok büyük olmuş tasarımda sıkıntı vardı, keske daha destekli bir kontrol koysalar mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 1 Aralık 2024; 13:40:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.