Şimdi Ara

BATMAN ARKHAM KNIGHT STOK BULUNAN MAĞAZALAR VE SPOTZEDELER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zencefiladam

quote:

Orijinalden alıntı: uzi1234

Bende worldbazaar'dan 4 haziranda ön sipariş vermiştim ama bugünde kargoya vermeyince iptal ettim dijital olarak aldım şuan 8dk kaldı hayırlısı

E yuh 4 hazirandan bahsediyorsun. Bir de sıradan falan bahsediyorlar, utanmadan. Tişikkirlir wirldbızııır!

Sira falan yok uydurma. Benden sonrakini kargoladilar benimki beklemede. Onlarca siparisim oldu bir daha asla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kargo bekliyorum daha..
    Bazı kişilere kargo yapmışlar anlaşılan.
    Sıraya baktıklarını da hiç sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocake

Ben de kargo bekliyorum daha..
    Bazı kişilere kargo yapmışlar anlaşılan.
    Sıraya baktıklarını da hiç sanmıyorum

Kargo elinize ulaştıktan sonra mutlaka yorumlarını verin ve her daim bu yaklaşımdan bahsedin arkadaşlar. Kimse bir daha düşmesin bunların sepetine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle konular açın bi güzel fiyat söylesinler size. Şöyle 190 olan fiyatıda bu konular 210-220 liraya çıkarır.

Bahanede ilk mallar pahalı oluyor haftaya ucuzlıcak kardeşim. ( haftaya 190 )

• Tam 1 ay önce ön sipariş vermiştim worldbazaar'dan, bu babalar günü indiriminden vs önce. Alanların bir çoğunun geç de olsa kargosu çıkmış, benim sipariş hala öylece duruyor. Sırayla gönderiyoruz lafı kesinlikle yalan, öyle olsa benim sipariş çoktan gönderilirdi. Ya da sırayla dediği sondan başa doğru :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Tam 1 ay önce ön sipariş vermiştim worldbazaar'dan, bu babalar günü indiriminden vs önce. Alanların bir çoğunun geç de olsa kargosu çıkmış, benim sipariş hala öylece duruyor. Sırayla gönderiyoruz lafı kesinlikle yalan, öyle olsa benim sipariş çoktan gönderilirdi. Ya da sırayla dediği sondan başa doğru :)

Adamların her şeyi kolpa arkadaş!
    Satış esnasında yapılmaması gereken tüm ahlaksız davranışları bir araya getirmişler. Teşekkürler worldbazaar.

• D&R'ye mesaj atmıştım neden satışa çıkmadı diye yapımcı firma tarafından kaynaklanan sorun nedeniyle gelecek hafta satışa açılacaktır diye cevap gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

Böyle konular açın bi güzel fiyat söylesinler size. Şöyle 190 olan fiyatıda bu konular 210-220 liraya çıkarır.

Bahanede ilk mallar pahalı oluyor haftaya ucuzlıcak kardeşim. ( haftaya 190 )

yaw sen ne anlatıyorsun adam 1 ay önce sipariş vermiş parasını ödemiş ; çakallar oyunu daha fazla verene elden satmış birde suçlu alıcımı oluyor oldu olacak özür dileyelim böyle konu açtık diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

D&R'ye mesaj atmıştım neden satışa çıkmadı diye yapımcı firma tarafından kaynaklanan sorun nedeniyle gelecek hafta satışa açılacaktır diye cevap gelmiş.

Bilgilendirme için teşekkürler ; çokmu zor şöyle bir açıklama yapmaka adamların (ARAL) facebook adreslerine yazıyorum çıt yok yaz karedeşim tedarik sorunu var şu tarihten önce satışta olmaz bizde bakalım yurtdışına ; beklediğim kabahat çoktan gelmişti oyun yurtdışından neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 25 Haziran 2015; 9:25:18 >
  • quote:

Tam 1 ay önce ön sipariş vermiştim worldbazaar'dan, bu babalar günü indiriminden vs önce. Alanların bir çoğunun geç de olsa kargosu çıkmış, benim sipariş hala öylece duruyor. Sırayla gönderiyoruz lafı kesinlikle yalan, öyle olsa benim sipariş çoktan gönderilirdi. Ya da sırayla dediği sondan başa doğru :)

Bugün göndereceğiz diyorlar bakalım.. Bende sizinle aynı durumdayım. Bende sonra sipariş verenler oyunlarını bugun alacak bizimki daha gönderilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stonesthrow

quote:

Bugün göndereceğiz diyorlar bakalım.. Bende sizinle aynı durumdayım. Bende sonra sipariş verenler oyunlarını bugun alacak bizimki daha gönderilmedi.

Görüştünüz mü bu sabah?

• quote:

quote:

quote:

Görüştünüz mü bu sabah?

Siparişimi ne zaman göndereceksini diye sordum bugun dediler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Görüştünüz mü bu sabah?

Siparişimi ne zaman göndereceksini diye sordum bugun dediler.

Her gün aynı yalanı söylüyorlar, elime ulaşacak paketi açacağım artık ancak öyle inananırım.
    Çok da güvenmiyorum da, koku da çıkabilir yani...
    Teşekkürler worldbazaar!

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

D&R'ye mesaj atmıştım neden satışa çıkmadı diye yapımcı firma tarafından kaynaklanan sorun nedeniyle gelecek hafta satışa açılacaktır diye cevap gelmiş.

Bilgilendirme için teşekkürler ; çokmu zor şöyle bir açıklama yapmaka adamların (ARAL) facebook adreslerine yazıyorum çıt yok yaz karedeşim tedarik sorunu var şu tarihten önce satışta olmaz bizde bakalım yurtdışına ; beklediğim kabahat çoktan gelmişti oyun yurtdışından neyse

Aralada atmıştım sitelerinden biraz giydirerek sert bi mesaj ondanda cevap gelmiş aynı şeyi demişler cevap olarak, üstüne bide indirim kodu vermişler yaşattığımız sorun nedeniyle özür dileriz dye.

• pc satışları durdurulmuş ,şimdi aral bi on katı daha oyun satar,herkes ps4 alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: abstergo78

pc satışları durdurulmuş ,şimdi aral bi on katı daha oyun satar,herkes ps4 alır

O kadar blockbuster bir oyun değil ya. Sanmıyorum.

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    bi oyunu erken oynamak için insanların hakkına giriyorlar , kul hakkına. Altı üstü oyun..

• quote:

bi oyunu erken oynamak için insanların hakkına giriyorlar , kul hakkına. Altı üstü oyun..

Kime vurdun onu anlamadım dostum
  • zencefiladam kullanıcısına yanıt
    Kafa güzel hocam fazla sorgulama oruçluyum

• quote:

Kafa güzel hocam fazla sorgulama oruçluyum

ahahah allah kabul etsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.