Şimdi Ara

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (XBOX ONE) 23 HAZİRAN 2015 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
7.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: highmetin

Bu oyun fiyatlari neye gore sekilleniyor anlamadim bi turlu . Tr storedan witcher 3 u 130 a almistim batman 200 tl . Gelde cildirma . Rus store vardi onuda bozdular suan hangi yontem olursa olsun 160 tan asagi oyun alamiyoruz . Birde tr store yenilenecek harika olacak falan diyolarlardi .

Hocam Witcher 3'ü Bilkom getirdiği için fiyatı daha ucuzdu. Yasa gereği dijital markette perakende fiyatının altına satamıyorlar. Ancak kampanya, indirim, vs ile fiyat düşürebiliyorlar. Malum Aral'ın getirdiği oyunların perakende fiyatı da ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucha

İngilizcen vardır diye anlatıyorum:

http://www.amazon.com/Xbox-50-Gift-Card-360/dp/B00EDU8H9E/ref=sr_1_1_twi_8_gam?s=videogames&ie=UTF8&qid=1435052399&sr=1-1&keywords=xbox+live+gift

Bunu alıyorsun. Mail adresine kodu gönderiyorlar.

store.xbox.com'a giriş yapıp oyunu ordan satın alıyorsun. Makineni USA ayarına getir.

O zaman ne kadara geliyor hocam fiyat ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun girişi çok etkileyici.Batmobile sürerken yıkılmalar parçalanmalar gayet güzel olmuş.Açar açmaz oyun içine çekti beni.

• Grafikler muazzam, yağmur efekti almış başını gitmiş. Akıcılığa sıkıntı yok. Update sonrası fps stabil oluyor. Karakter tasarımları enfes. Poison ivy i gorupte hasta olmamak elde değil.

Batmobile değişik bir hava katmış ama gorevlere giderken kullanma zorunluluğu yok. İster süzülerek gidin ister Batmobile bile. Tercih sizin.

Baya upgrade konulmuş. Suyunu çıkarmadan tamamlanacağını sanmıyorum. Aynı şekilde tonla challange var. Yan görevler maşallah bir oyun uzunluğunda. Baya sürüyor.

Ana hikâye surprizlere açık. En azından şuanda öyle gidiyor. Sonunda hoplayabilir.

Oyunun açılışı uzun zamandır gorduklerim arasında en iyisi. Adamlar yapmış.

Ben devam edeyim.

• 1080p mi 2k mı?
    karar verebildin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

1080p mi 2k mı?
    karar verebildin mi ?

Ferrari diye aldik şahin çıktı. 900 p

• Spoiler yemek istemiyorsan benim aldığım SS'lere bakma din kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

1 saat oynadım çıktım kusur bulamadım oyuna muhteşem olmuş.

Yapımcı cozunurluk degerlerını acıklamadı ama benim gözüme 1080p 30fps gozuktu grafkleri aşırı iyi kaçırmayın bu klasiği.

malesef 900p miş
  • Kesinlikle muazzam bir oyun batman severlere kesin tavsiyem alınması yönünde. Daha önce seriyi oynamamis arkadaşlar içinde kesinlikle denemelerini tavsiye ediyorum

• batmobile'ın tank modu ile yapılan çatışmaları beğenmedim,kovalamacalar daha heyecanlı zaten senaryo ve işlyeyişe söylenecek söz yok ilk oyunları aratmıyor=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berky88

batmobile'ın tank modu ile yapılan çatışmaları beğenmedim,kovalamacalar daha heyecanlı zaten senaryo ve işlyeyişe söylenecek söz yok ilk oyunları aratmıyor=)

Ben Batmobile i uçak moduna alipta kullanabiliyoruz ilerde upgrade ile açılıyor. Son derece hızlı + X tuşuna sınırsız basmanız lazım yeri gelince jetski de oluyor deniz görevlerinde. Sınırsız dalgıçlık yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 25 Haziran 2015; 11:39:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

batmobile'ın tank modu ile yapılan çatışmaları beğenmedim,kovalamacalar daha heyecanlı zaten senaryo ve işlyeyişe söylenecek söz yok ilk oyunları aratmıyor=)

Ben Batmobile i uçak moduna alipta kullanabiliyoruz ilerde upgrade ile açılıyor. Son derece hızlı + X tuşuna sınırsız basmanız lazım yeri gelince jetski de oluyor deniz görevlerinde. Sınırsız dalgıçlık yapıyoruz.

Atmiyorsun deme ekin

• quote:

Orijinalden alıntı: Private-Miller

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Atmiyorsun deme ekin

Tabikide atıyorum.

• haydi battle modu diyim de esprilerin kalsın :) bi yerde okumuştum ondan aklımda öyle kalmış
  • Vay be.Pc cilerden daha iyi fps daha iyi grafiklerle oynuyoruz.Pc bölümüne baksanız %70 i iade etmiş

• Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    WB Games, PC satışını durdurmuş.
  • Yine klasik dayı videosu yapılmış, şöyle kondurayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

WB Games, PC satışını durdurmuş.

• Adamlar ne hikâye yazmış, vay canına. Oynadıkça içinden çıkılmaz hal alıyor herşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

Spoiler yemek istemiyorsan benim aldığım SS'lere bakma din kardeşim.

Ben hepsine baktım oynamış kadar oldum 60$ cepte kaldı eyvallah
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.