Şimdi Ara

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (XBOX ONE) 23 HAZİRAN 2015 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
7.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batman'in alternatif sonuda varmış şimdi öğrendim.
    İyiki benim ki böyle bitmemiş.
  • Alternatif son değil o. Oyunu %100 bitirdikten sonra knightfall protokolü uygulanıyor.

Batman deşifre oluyor, şehirde temizlenecek suçlu kalmıyor. Azrael yeni batman oluyor vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun başlar başlamaz '' This is how the Batman died '' dediğinde biliydim böyle olacağını Ben Azrael'i eğitseydim demek ki hemen oyunun ardından olacaktı bu olay. Eğitimini tamamladığımda olacak demek kaçınılmaz son
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Oyun başlar başlamaz '' This is how the Batman died '' dediğinde biliydim böyle olacağını Ben Azrael'i eğitseydim demek ki hemen oyunun ardından olacaktı bu olay. Eğitimini tamamladığımda olacak demek kaçınılmaz son

Tüm yan görevleri tamamladiginda olacak olan bu. Batman ölmuyordur zaten. Girer girmez yer altına mağarasına saklanıp öldu ayağı yapıyordur. Batman kimseyi oldurmez Alfred de yanındaydı. Böyle bilinmesini istemistir.kimliğide deşifre olmuşken rahat bırakmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 3 Temmuz 2015; 15:12:52 >

• Aynen doğru. Filmindeki gibi. Batman ölüyor Bruce Wayne değil.
  • Aynen öyle.

• The dark knight retursa benzetmişler.Onda da batman ölmüş gibi gösteriyor ama batman ölüyor bruce wayne yaşıyordu.The dark knight rises filminde bile baya çizgiromandan esinlenmiştir.Örneğin bane batmanin belini kırması knightfall da da bane batmanin belini kırıyordu.The dark knight returs çizgiromanında gothamda şuç oranları çoğalınca bruce wayne 10 yıl sonra tekrar batman kostümünü giyiyordu.The dark knight rises da bruce wayne tekrar batman olarak geri dönüyordu.The dark knight rises olaylar açısından çizgiromanlara en yakın filmdi.Nolanın sayesinde batmani sevmiştim batman oyunlarıyla filmleriyle çizgiromanlarıyla en başarılı ve en popüler kahraman olmuştur.Ayrıca batman çizgiromanlarda dedektifdir 127 dövüş sanatı gizlenme 6 7 dil bilen ve suç bilimini bilen fizik kimya matematik gibi şeyleri bilen aynı zamanda batman bir mucittir.Yani çizgiromanlarda batman oldukca ciddi suçlulara korku salan taktiksel ileri seviyede zekasını geliştiren bir kahramandır.Batman aynı zamanda dünyanın en iyi dedektifidir.Nolanın batmani oldukça güzeldi ama daha çok günümüzde batman gibi olunsaydı nasıl olurduk sorusunun cevabı niteliğinde.Batman arkam knight oyununuda puanları hakeden bence arkam cityden sonra en iyi batman oyunudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 3 Temmuz 2015; 17:12:30 >

• spoilera al su mesajını oynamayanlar var.

• 24 hazirandan beri bekliyorum hala gelmedi şu oyun amazon un yeni kargosu aramexden memnun kalmadım.Bekleye bekleye bi hal oldum gittim JBC yayıncılıktan Efsane Alan Moore un Batman Killing Jokenu , Detective Comics Part 2 ve Death of Family aldım iyice sabırsızlanıyorum
  • Bende oynamadım.Ama dikkat ettiysen batmanin özelliklerini anlattım film ile çizgiroman benzerliğini de anlattım.Ama yinede spoiler mesajına aldım.
  • Ön sipariş verenlere özel gelen Harley quinn DLC sinden birkaç kare ;

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (XBOX ONE) 23 HAZİRAN 2015

Buda bonus olsun hayranlarına ;

• Dijital kod ebay de 42 dolar.

http://www.ebay.com/itm/Batman-Arkham-Knight-Microsoft-Xbox-One-2015-DIGITAL-DOWNLOAD-/231613741764?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35ed413ac4

Edit; Kod değil hesapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 5 Temmuz 2015; 23:23:10 >
  • İlçemiz Batman belediye başkanı batman filmi yapımcısı christopher nolan a dava açmıştı yıllar önce isimlerini kullandıkları için.

Noldu bu dava acaba ;

http://www.milliyet.com.tr/batman--font-color-navy--batman-a--font--karsi/gundem/gundemdetay/05.11.2008/1012143/default.htm

• Yeni Batman Azrael olamaz,Azrael görevinin sonunda iki secenek çıkıyor,bunlardan biri kill Batman eğer bunu seçerseniz Azrael Batman'i öldürmeye çalışıyor ama Bats yumruğu geçirip GCPD'ye atıyor Azrael'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

İlçemiz Batman belediye başkanı batman filmi yapımcısı christopher nolan a dava açmıştı yıllar önce isimlerini kullandıkları için.

Noldu bu dava acaba ;

http://www.milliyet.com.tr/batman--font-color-navy--batman-a--font--karsi/gundem/gundemdetay/05.11.2008/1012143/default.htm

Batman belediyesi davayı kazandı. Seri The Dark Knight ismiyle devam etti.

• beyler arkham knight hq da bi trophy var robota sesli komut veriyosun oda silahı parçalıyo.Orda robota bi türlü emir veremedim napmam lazım

• Kardeş tüplü TV galiba ? Oval ekranmi flatmi?

+ sağlam spoilerli yerden vermissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 9 Temmuz 2015; 0:40:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Kardeş tüplü TV galiba ? Oval ekranmi flatmi?

+ sağlam spoilerli yerden vermissin

Sistem bu kanka

Resmi koymadan gördüm onu da editlemeye üşendim, kimse bakmaz zaten sayfa geçti, bakan kaşınıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 9 Temmuz 2015; 0:46:52 >

• TRT Çocuk benimde favori kanalımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 9 Temmuz 2015; 2:01:36 >
  • Riddler'ı yakalamak için tüm trophyleri toplamak mı lazım?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.