Şimdi Ara

Batman: Arkham Origins, Appstore'daki yerini aldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yunusfurkanayse

quote:

Orijinalden alıntı: GktgyS

quote:

Ios market olarak cok iyi bu kabullenilmis bir gercek ama ios 7 anasını ağlattı sistemin. İ5 i4s i4 kasiyor. Hele i4 ler şu an ben tugla olarak görüyorum o yüzden android forever. Arayuz mükemmel. Hız mükemmel. Ekran mükemmel. Eh uygulamalar bir ay geç gelmiş nolucak. İoscular kasim kasım kasilan telefonlarında ne ara oynayacak oyunları (Allahın işine bak ios stabil android kasar derlerdi nasıl da işler tersine döndü. )

Evet iphone5 okadar çok kasıyorki rehbere bile bi anda giriyor napıcam bilemiyorum eskiden parmağımı götürmeden girerdi

Ulan kullanmasam yediricen bana rehbere gir de kişi listesini aşağı yukarı sürükle o bile farkediyor ios 6 da yağ gibi olan sistem mala dönmüş

Sen ne kadar abarttıysan ben de o kadar abarttım. Ayrıca uslubümüze ikkat edelim yavaşlama çooook az derecede var bahsettiğiniz kadar değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ios market olarak cok iyi bu kabullenilmis bir gercek ama ios 7 anasını ağlattı sistemin. İ5 i4s i4 kasiyor. Hele i4 ler şu an ben tugla olarak görüyorum o yüzden android forever. Arayuz mükemmel. Hız mükemmel. Ekran mükemmel. Eh uygulamalar bir ay geç gelmiş nolucak. İoscular kasim kasım kasilan telefonlarında ne ara oynayacak oyunları (Allahın işine bak ios stabil android kasar derlerdi nasıl da işler tersine döndü. )

Evet iphone5 okadar çok kasıyorki rehbere bile bi anda giriyor napıcam bilemiyorum eskiden parmağımı götürmeden girerdi

Ulan kullanmasam yediricen bana rehbere gir de kişi listesini aşağı yukarı sürükle o bile farkediyor ios 6 da yağ gibi olan sistem mala dönmüş

Sen ne kadar abarttıysan ben de o kadar abarttım. Ayrıca uslubümüze ikkat edelim yavaşlama çooook az derecede var bahsettiğiniz kadar değil

Valla hocam arkadas hakli iphone 5 ios 6'da iken mukemmeldi.Simdi o mukemmelligi gitti sanki.Agirlasma var.Ama 5C oyle degil.Apple'in uyanikligi iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık ios8e geçmeyiz bizde yapacak bişey yok benim en çok kızdığım nokta tasarım olmuştu. Yenilikler gelerek tasarım aynı kalsa daha iyiyi yapacak bişey yok.
  • Bu ne hız. Daha pc'de oynayamadık.
  • Ücretsiz olması ilginç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu elma şekerlerindeki android kompleksi ciddi boyutlara ulaşıyor tedaviye ihtiyacı var arkadaşların oyun haberi altında ilkokul bebesi gibi baaaakk bize geldi size yoook sanki ios bunlara para veriyor oyun haberi arkadaşım; oyun hakkında yazın güzelmi, kasıyormu, zevklimi ben oyun oynayan biri değilim ama en azından haber içeriğiyle ilgili konuşunda indirmeyi düşünenler faydalansın platformun birine önce birine sonra gelince ne oluyor ki. Ayrıca biz büyük ekranlarla daha hızlı işlemcilerle ve ramle full hd ekranlarla daha iyi kameralar ve daha uzun giden pillerle hafıza kartı sayesinde sizden çok daha fazla hafızalarla sizden çok daha önce tanıştık (siz daha çoğuyla tanışmadınız bile) o yüzden siz androidçilere ios la vurursunuz ama onların size vurucak çok daha fazla silahı var ve bakın oyunda size ücretsiz geliyor şunu bilinki anroid gibi bir rakibi olmasaydı iosta ücretsiz oyunlar bu kadar artmazdı biz her şeye bedava ulaşabildiğimiz için müşteri kaybetmeme adına ve platformu daha çok teşfik etmek için ios ta ücretsiz uygulamalar arttı. Bırakın rekabet artsın bende süper kamerası olan en az 4,5 inçlik full hd oisli bir iphonu uygun fiyata alıyım. Rekabet hepimize yarar

• Ufacik ekranda oyunmu oynanir be.Bas parmagim ekranın yarısını kapliyor zaten.Bi 4.5 inc yapamadilar su telefonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Ufacik ekranda oyunmu oynanir be.Bas parmagim ekranın yarısını kapliyor zaten.Bi 4.5 inc yapamadilar su telefonu.

iPad diye bir şey duydun mu hiç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.