Şimdi Ara

Batman'e Başlamak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Batman çizgi romanlarına başlamak istiyorum. Ne yapmalıyım, ne etmeliyim? Bana rehberlik edebilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler. Year one bulmak zor olacak ama Batman The Man Who Laughs türkçeye çevirilmiş. Fiyatı biraz yüksek. 27,5tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunb -- 10 Ağustos 2014; 20:46:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunb

Teşekkürler. Year one bulmak zor olacak ama Batman The Man Who Laughs türkçeye çevirilmiş. Fiyatı biraz yüksek. 27,5tl

bazı sitelerde 22 TL ye bulabilirsin yanlış hatırlamıyorsam, bende gidip alsancakta bakacağım şimdi bulursam alacağım bir tane
  • Valla batman year one özeti bulup okuyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JBC yayıncılık 29 ağustosta Batman The New 52 Cilt 1i yayınlayacak bence onu al ondan başla
  • aynen bnde başlamak istityorum istte nerde bulabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Batman year one pdf şeklinde buldum ama basılı halini almak isterdim. Gelecek ay İstanbul'da olacağım. Bulabileceğim adresler neresidir?
  • quote:

Batman year one pdf şeklinde buldum ama basılı halini almak isterdim. Gelecek ay İstanbul'da olacağım. Bulabileceğim adresler neresidir?

link atsana :)
  • Bende Batman'i çok beğenirim fakat çizg iroman babında bir atılımım olmadı. Ankara'da nerede bulabilirim Year One'ı ?
  • quote:

Batman year one pdf şeklinde buldum ama basılı halini almak isterdim. Gelecek ay İstanbul'da olacağım. Bulabileceğim adresler neresidir?

Linki pm'den atar mısın hocam? :D
  • ozgunb kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ağkafa. -- 28 Ağustos 2016; 0:19:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ağkafa.

Eğer türkçe ise banada pm atabilirmisiniz linki şimdiden teşekkürler.
    Maalesef Türkçe değil.
  • Batman - Yeni Dünya tavsiye eder misiniz? bu new 52 serisi mi oluyor? ilk kitap mı?
  • jbc yayıncılık şubatta year one çıkaracak şubat 2015
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyieee

Batman - Yeni Dünya tavsiye eder misiniz? bu new 52 serisi mi oluyor? ilk kitap mı?

New 52 değil o. Kötü bir batman hikayesi bence. New 52'da batman'in ana karakter olduğu 4 seri var;

Batman
    Batman dedective comics
    Batman and robin
    Batman the dark knight

Batman ve batman dedective comics'in ilk ciltlerini jbc yayıncılık çıkardı. Devamını da çıkaracaklar.

Batman volume 1 court of owls
    Batman detective comics 1 faces of death

Bunlar yeni çıktı türkçe. Başlayacaksanız bunlardan başlayın.

• quote:

Pm atarmısınız lütfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.