Şimdi Ara

Batman i yenebilecek bir kahraman tanımıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben tanıyorum, Şırnak Batman'ı rahat alır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 30 Ağustos 2015; 10:51:05 >
  • Batman hazırlıklıysa yenemeyeceği kahraman yoktur
  • Kendi sikletinde tamam doğrudur,siklet dışına çıkdığı zaman asıl yenebileceği karakter yoktur
  • Spectre,Cosmic Armor Superman,Full Power Galactus,Unlock Ring Hal Jordan,Sodam Yat,WWH Hulk,Sentry,Speedforce Wally West,Supernova Human Torch,Celestial,Aquaman,Rune King Thor
    (Bazıları kahraman değil ama olsun.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE1CDBEE9 -- 31 Ağustos 2015; 22:19:14 >
  • Klasik batman fanboy konusu batman herkesi alir cunku batman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarda aquaman konusunda tokatladıgını yazmışlar ama bilmiyorum olduysana nasıl oldu biri yazsın
  • Sadece meraktan soruyorum. Batman "hazırlıklıysa" diyorsunuz da, karşı tarafın da "hazırlıklı" olabileceğini neden düşünmüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniai

Sadece meraktan soruyorum. Batman "hazırlıklıysa" diyorsunuz da, karşı tarafın da "hazırlıklı" olabileceğini neden düşünmüyorsunuz?

Aynen bu neden gözardı ediliyor bende anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

quote:

Sadece meraktan soruyorum. Batman "hazırlıklıysa" diyorsunuz da, karşı tarafın da "hazırlıklı" olabileceğini neden düşünmüyorsunuz?

Aynen bu neden gözardı ediliyor bende anlamıyorum.

Batman i yenebilecek bir kahraman tanımıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoiler_

quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Doctor Manhattan ve Superman yenebilir

Dr manatah başlı başına saçma bir kahraman zaten superman ide gelececek yıl görecez

Sonucunu filme mi bağlıyorsun? Karşılaşmaların çoğunda Superman Batman'i yendi zaten.

Batman i yenebilecek bir kahraman tanımıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 9 Eylül 2015; 0:56:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

Klasik batman fanboy konusu batman herkesi alir cunku batman

• quote:

Arkadasim hic mi cizgi romanlari takip etmiyorsunuz anlamiyorum. Batman ile digerlerinin yaptigi hazirlik ayni degildir.. Batman'in zaten olayi o once dusmaninin zayif yanlarini bulur bakin oyle 1 ya da 2 tane degil cok cok fazla once A plani olusturur ardindan ise yaramazsa diye B'yi, C'yi, D'yi... Bruce Wayne bu derece manyak bir adamdir 9 adim sonrasini dusunur her zaman aklindan planlar tasarlar Batcave'de Alfred ile analizini yapar gerekirse sirf o anlik icin gadget lar cikartir Batsuit'ini ayarlar dusmaninin gecmisini arastirir yani her ince detayi dusunur. Diger super kahramanlar gibi: '' bugun yarasa ile kapisacagim sunu giyeyim su taktigi uygularim'' vs.. gibi basit hesaplamalar yapmaz hatta Batman kapisma esnasinda eger yenemeyecegini anlarsada direk ortadan kaybolur (ki ortadan kaybolmak en iyi yaptigi seylerden biridir) Batcave'e geri doner tekrar analizleri yapip oyle dusmaninin karsisina cikar asla pes etmez her zaman zayif kaldigi anlari hatirlar ve mucadele icindedir yani hazirlikli karsilasma olayinda Batman'i yenecek birisini tanimiyorum bu adamda matematik, fizik, kimya, biyoloji, bilim, ust duzey PC bilgisi, birbirinden farkli dovus cesitleri, gizlilik, ortadan kaybolma, taktikler.. her sey vardir insanligin en son gelebilecegi noktadir Bruce Wayne. Eger Batman'in karsisina aniden guclu rakipler cikarsa iste o zaman durum farkli olur ki o durumlarda da Batman zaten ortadan kaybolur.

• Iron man

• Iron man

• quote:

Orijinalden alıntı: HızlıÜye

Iron man

Knka üst üste bir konuya ayni yorumu atma

Ban yersin

• Deadpool? Eleman ölümsüz zaten.

Tamam tamam oyundan kopup geldim çok yüklenmeyin.

• Stark tan başkasını tanımam yaşasın stark yaşasın stark
  • mobilden attım böle olmuş kusura bakmayın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.