Bildirim
Batman mi Iron man mi ? kafam çok karıştı (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şunu bir İYİ anlayalım lütfen...
Batman İron Man den FÜZE yiyecek bir pozisyona sokmaz kendini.
Ha, eğer İRON MAN'İN silahları ile birebir karşılaşacağı tarzda bir savaş yöntemi seçerse de zırhın kralını tasarlar öyle gider.
Şimdiye kadar tasarladığı en sağlam zırhta Hellbat'tir.
Hellbat zırhı içinde, aşmış dövüş yetenekleri, zekası vs vs bir Batman, Iron Man'in hiç şansı yok öyle kafa kafaya bir kapışmada.
Len Apokolips de Darkseid'in CEPHANELİĞİNİ HACK lemiş adam mı hack leyemeyecek İron Man'i teheeeeeeeeey. -
Hellbat batman in degil, prime earth batman in zirhi İse paralel evrenleri katarsak cikamayiz versus konularindan
Earth 0 batman inde İron man ile yarisacak bir zirhi yok daha
Versus yaparken bir olay orgusu yazamiyorsak (yazar olmadigimiz icin) ) death battle olarak degerlendirmek en mantiklisi daha oncede bahsetmistim
O yuzden versus yaparken soyle yapmak daha mantikli;
Konu tony vs batman degil, ironman vs batman oldugundan;
1) İronman (en cok giydigi ya da etrafta dolastigi guncel hikayedeki zirhi) VS Batman (post crisis/new 52 ya da pre crisis donemlerinden biri (normalde guncele bakmak lazim ama post crisis onem olarak daha onde gibi duruyor. Direk onu da dusunebiliriz) normal suit li hali)
2) İronman (yine herhangi bir zirhi) VS Batman (tum zirhlari ve donanimlari)
3) İronman (en guclu zirhi) VS Batman (yaptigi en ust zirh) gibi gibi. Ayri ayri degerlendirmek daha dogru bir yaklasim diye dusunuyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
En nihayetinde BATMAN'in zırhı...
Fark etmez zaten.
Hepimiz biliyoruz ki İron Man ile kapışacak bir zırh tasarlayacak kapasiteye sahip Bruce Wayne.
Zaten bu en en direk yaklaşımdır ki Batman İron Man için bu tarz bir yöntem izlemez, bi Superman, bi Wonder Woman yok karşısında...
İron Man'i yenmek için aşmış bir zırh tasarlamasına da gerek yok zaten.
Death Battle dediğin şey sadece tek bir yaklaşım.
Senaryolar gayette yazılabilir.
Açıkçası en mantıklı yöntem iki karakter ele alınır, böyle bir durumda olaya nasıl yaklaşırlarsa iki karakter için de mantıklı bir senaryo olur, bu tespit edilir, değerlendirilir, hem İron Man karakteristiği ne ise ona hem Batman karakteristiği ne ise ona uygun koşullar sağlanır.
Birden bire ışınla arenaya en saçma yaklaşım biçimi, hem İron Man'e hem Batman'e uygun kaçacak basit bir senaryo çok kolay yazılabilir.
YAHU BEN zaten anlamıyorum bu Comic Vine da ki gerçek dışı, normal hayatta olmayacak MORTAL KOMBAT kafasında vs olaylarını.
Arkadaş, bunlar DÖVÜŞ oyunu karakteri değil birden bire arenaya çıkıversinler, bunlar kendi evrenlerinde yaşayan, belli tarzları, yöntemleri olan ÇR karakterleridir, böyle koyalım bir arenaya! mantığı bu ÇR karakterlerine hakarettir zaten, mantık dışı, öyle birşey olmayacağına göre ÇR lerde bu vs olaylarına böyle bakmak da son derece saçma o yüzden.
Apaçık yazıyorum bak, bu arena mantığı ile bir dövüş tasarlayayım sana, en klasik üyelerden oluşan X-Men'i al, Avengers'ı al, Spider Man, o bu ekle böyle bir sürü karakter, karşılarına da bir tek Superman'i koy, öldürün birbirinizi de...
Olacak olan şey THOR hariç herkesin saniyeler bile geçmeden Superman tarafından ATOMLARINA ayrılması olacaktır, neden? e çünkü ÇR mantığını, karakteristiğini yok ettiniz de ondan, öyleyse Superman iplemeyecektir hiç birşeyi, ya hayvani güçte bir heat vision ile Thor hariç herkesi HER BİR HÜCRESİNE kadar bir anda eritecektir, ya da ışık hızından çok daha hızlı bir dövüş hızı ile nano saniyeler içinde herkesi paramparça edecektir...
Yaa, ama olmuyor değil mi işte öyle...
Yani bu ÇR mantığını kafamıza göre, çifte standart istediğimize verip, istediğimizden alamayız.
Batman KİMSENİN karşısına ZONK diye çıkmaz, bunu da herkes bilir. Aynen Superman bu X-Men ile, Avengers ile karşılaşsa hepsini nano saniyeler içinde yok etmeyeceği gibi...
Death Battle dediğimiz şey nedir yani, yolda böyle Batman yürürken falan İron Man zonk diye karşısına mı çıkacak?
Böyle bir senaryo olur mu çizgi romanlarda Mahmut allasen?
NEDEN Batman'i karakter dışı tasvir etme çabası?
Batman ne zaman kendinden kat be kat güçlü meta-human'ların karşısına zank diye çıkmış ta İron Man'in karşısına öyle çıkacak Gotham'da eşkiya kovalarkenki standart hali ile?
Böyle birşey olur mu?
Batman her türlü kaybetsin istiyorsanız, Batman vs lerini Mortal Kombat mış gibi yaparsınız elbet, olur biter.
Lakin Batman'in olayı bu değil, e bunu da herkes bildiğine göre?
Anlatmaya çalıştığım şey şu, Batman'in rakipleri olacak olan kişilerin karakteristiklerini SABİT tutup ( bu durumda İron Man'in karakteristiği üstün teknolojisi ve zırhlarıdır, ayrı düşünülemez İron Man'den bunlar, işte aynı şekilde Batman'in hazırlanması, rakibini önceden fark etmesi, analiz etmesi ve karşısına o şekilde çıkması da APAÇIK BATMAN karakteristiğinin bir parçasıdır, yok sayamazsınız bunu, çünkü BATMAN'in doğası bu, yıllardır böyle yazılır, çizilir, yani adam hem dünyanın en iyi dedektifi, DC'nin en tehlikeli adamı, en zeki adamlarından biri, her şeye karşı bir plan yapması ile ünlü bir adam, hem bunu APAÇIK BİLMEMİZE RAĞMEN, BATMAN BODOSLAMA DALACAK DİYORSUNUZ... Ve bunlar nasıl ki Tony'nin aşmış teknolojik dehası, pratik çözümleri standart ise bu da BATMAN'in standardı olan şeylerdir, bunları atamazsınız sırf Batman kaybetsin istiyorsunuz diye. ) BATMAN'in karakterinin YAPI TAŞI olan analiz, gizlilik, kendinden güçlü rakiplerin direk pata küte kavga ile karşısına çıkmama özelliklerini atamazsınız.
Şimdi zırh, silah, süper güç deyince standarttır diyorsunuz, lakin herkes bilir ki BATMAN'in süper gücü manyak ötesi plan yeteneği, çok yönlü aşmış zekası, dedektiflik yetenekleri, analiz yetenekleridir, Batman bu vasıfları ile DC'nin en tehlikeli adamlarından biri kabul edilir.
Bunları alıp atamazsınız özetle.
Ha İron Man teknoloji kullanmasın demişsin, ha Batman langır lungur İron Man'in karşısına çıkar! demişsin, ikisi de aynı derecede saçma, mantıksız ve akıl dışı.
Yani bu neye benziyor biliyor musun?
BATMAN birden bire gerizekalı olmuş ve öleceğini bile bile füzelere, lazerlere kafa atmak için İron Man'in üzerine koşuyor demeye benziyor, hiç bir mantığı yok.
İster İron Man olsun, ister Wolverine, ister Captain America, ister bir başkası, BATMAN bunların alayından daha zeki, çok daha planlama yeteneği yüksek biri, analizi de daha kuvvetli ve hepsinden üstün gizlenme, rakibine görünmeden, o daha onun varlığını bile bilmeden yığınla bilgi toplama yeteneği olan biri.
Yani Batman ölsün istiyorsanız böyle mantık dışı bir Death Battle senaryosu tasarlayıp buna da gerçekçi diyebilirsiniz, oysa bu saçmalıktır.
Batman herkese, herşeye temkinli yaklaşır, tuzaklar kurar, yavaş yavaş rakibi bu tuzaklara çeker, bu apaçık karakteristik yapısıdır BATMAN'in yok sayılamaz. Nasıl ki Tony'nin zırhları ve teknolojik dehası yok sayılamazsa Batman'i Batman yapan şey de batarang'ı Batmobil'i değil bu taraflarıdır asıl, onlar da yok sayılamaz.
Yoksa herkes biliyor yani bomboş bir mekana İron Man ile BATMAN'i birden bire ışınlarsanız İron Man'in kazanacağını.
Yahu çizgi roman karakterlerini MORTAL KOMBAT arenasına birden bire IŞINLARMIŞ gibi bir mantık ile VERSUS mu olur allah aşkına?
ÇR'lerde karakteristik özellikleri ne ise, ona göre değerlendirilir karakterler.
Death Battle denen şey şudur, ÖLDÜRMEK SERBEST.
Bu demek değildir bu iki karakteri bir anda ZART diye bir araziye ışınlıyoruz, o zaman, eğer bu mantıkla düşünüyorsanız bu ÇR versus'u değil, ÇR karakterlerini Street Fighter, Mortal Kombat karakteri yerine koyup bir arenaya birden bire haberleri bile yokken ışınlayıp dövüştürmeye benzer.
E o zaman bu ÇR versusu olmuyor ama...
Çıkışı olmayan bir ring dövüşü oluyor.
Mantık bu ise, apaçık diyorum öyleyse.
Superman, tek başına bütün Avengers'ı taş çatlasın 3 dakika içinde öldürür...
Oldu mu?
Hulk, İron Man, Captain America, Spider Man, Wolverine, Luke Cage, o, bu, Thor hariç herkes saniyeler bile dolmadan ölmüş olur.
Oldu mu şimdi?
Karakterler karakteristik özellikleri ile değerlendirilir yani, demek istediğim bu...
Superman bu arkadaşları öldürür mü peki böyle, öldürmez, niye, çünkü Superman karakteristiğine aykırı da ondan.
Hah işte aynı şekilde BATMAN de İRON MAN gibi birine gel lan gel! diye sokak ortasında meydan okumaz, karakteristiğine aykırı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 13 Ekim 2015; 12:44:55 >
-
Hayir degil
Daha once de boyle bir zirh yapmadiysa bu yapabilir anlamina gelmez hic bir zaman
Evet death battle bir bakima mortal combattir, street fighter dir fakat en mantiklisi da budur zaten
Yoksa varsayimsal yonden her sey konusulur, bir yere de varilamaz Hikayenin joker karti olmakla versus karsilasmasi tamamen farkli Batman bu acidan kaybediyor zaten En bariz ornegi DC versus Marvel daki CA nin ve Batman in sahnesi bu duruma.
Hikaye yazamayiz dememe karsi ciktiniz lakin ortaya niye hikaye koyalim ki? Batman in hikayenin akisini degistirdigi her seri bir olay orgusu niteligi tasirken versus larda hangi olay orgusunden bahsedecegiz? Yener mi yenmez mi karsilasmada, tum olay bu degil mi? Hikaye olusturup yonlendirmek bize dusmez
-
Mortal Kombatsa saçmalığın daniskası öyleyse Mahmut, internet forumlarındaki mantık da saçma zaten, karakterler ÇR deki halleri ile, ÇR yazıyormuşçasına karşılaştırılmalı, saçmalık bu arena mantığı.
Dedim ya, ARENA mantığı ÇR karakteristiğini anlamsız kılar, e o zaman atıyorum Thor, Silver Surfer adam bırakmaz len MARVEL da tek başına, aynen Superman de adam bırakmaz Marvel'a gelse de doldursalar bir arenaya ne var ne yok.
Bazı güçlü kahramanlar dışında herkes saniye dolmadan geberip gitçek abi arena ise Mortal Kombat ise durum zati.
DC versus Marvel olayı saçmalığın daniskasıdır ve CANON kabul edilmez, Wolverine'in LOBO! yu yendiği, SPİDER MAN'İN SUPERBOY'U, STORM'UN WONDER WOMAN'I ( AHAHAHAHAHAH ) yendiği saçma sapan birşeydir yani, ha ayrıca Batman CAP'i yendi onu da hatırlatayım...
HELLBAT Batman tasarımıdır, her nerede tasarlamış olursa olsun ve her türlü İron Man2in zırhlarını haklayacak kapasitededir.
Ortada varsayım varsa en absürdü bu arenaya birden ışınlanıverdiler! senaryosu zaten, ARENAYA ışınlanacaklar zort diye VARSAYIMIN en uç ve saçma hali.
Gerçek ÇR ortamında böyle birşey olmayacağına göre?
Nasıl bize düşmez?
Çok basit bak yazayım hemen.
İron Man'e Shield tarafından Gotham da yaşayan Batman'i bulup yok etmesi emri verilir...
Ve olaylar gelişir...
Bu kadar işte, hepsi bu.
Bak upuzun yazdım, bir sürü şeye değindim, herbirine cevap istiyorum, yok öyle işine gelene cevap verip kaçmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 13 Ekim 2015; 13:10:19 >
-
Yani BATMAN ölsün!
İstiyorsak, tabii o zaman mortal kombat gibi düşünün, İron Man yok eder haliyle...
-
Mortal Kombat sıtayla bir dövüşte de ( ölümüne, bloodlusted yani ) Superman'i haklayacak adam bulmakta oldukça zorlanırsınız onu da eklemeden geçemeyeceğim Mahmutçuğum...
Silver Surfer, daha düşük bir ihtimalle de Thor, bu kadar yani. ( hatta Thor zor, hız sınırlaması koymayacak Superman kendine ve çok çok aşırı daha zeki, Thor odununun aklına yeni bişeyler denesem mi lan? fikri gelmeden bayıltacak çooook büyük ihtimalle zaten... )
Karakteristikleri ortadan kaldırırsak böyle bir mantığı oluyor yani olayın, tam anlamı ile Mortal Kombat!
Fight!
Superman wins, infinite mass punch: FATALİTY...
Ya da bir milyar punch ile: BRUTALİTY...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 13 Ekim 2015; 13:07:08 >
-
Özetle, İron Man ile Batman zonk diye karşılaşsalar İRON MAN kazanır elbette.
Ha, bunun dışında ( çünkü bu gerçek dışı ) olacak olan diğer her türlü senaryoda Batman'in oldukça şansı var her türlü yani... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: urazs
Mortal Kombatsa saçmalığın daniskası öyleyse Mahmut, internet forumlarındaki mantık da saçma zaten, karakterler ÇR deki halleri ile, ÇR yazıyormuşçasına karşılaştırılmalı, saçmalık bu arena mantığı.
Dedim ya, ARENA mantığı ÇR karakteristiğini anlamsız kılar, e o zaman atıyorum Thor, Silver Surfer adam bırakmaz len MARVEL da tek başına, aynen Superman de adam bırakmaz Marvel'a gelse de doldursalar bir arenaya ne var ne yok.
Bazı güçlü kahramanlar dışında herkes saniye dolmadan geberip gitçek abi arena ise Mortal Kombat ise durum zati.
DC versus Marvel olayı saçmalığın daniskasıdır ve CANON kabul edilmez, Wolverine'in LOBO! yu yendiği, SPİDER MAN'İN SUPERBOY'U, STORM'UN WONDER WOMAN'I ( AHAHAHAHAHAH ) yendiği saçma sapan birşeydir yani, ha ayrıca Batman CAP'i yendi onu da hatırlatayım...
HELLBAT Batman tasarımıdır, her nerede tasarlamış olursa olsun ve her türlü İron Man2in zırhlarını haklayacak kapasitededir.
Ortada varsayım varsa en absürdü bu arenaya birden ışınlanıverdiler! senaryosu zaten, ARENAYA ışınlanacaklar zort diye VARSAYIMIN en uç ve saçma hali.
Nasıl bize düşmez?
İron Man'e Shield tarafından Gotham da yaşayan Batman'i bulup yok etmesi emri verilir...
Ve olaylar gelişir...
Bu kadar işte, hepsi bu.
Bak upuzun yazdım, bir sürü şeye değindim, herbirine cevap istiyorum, yok öyle işine gelene cevap verip kaçmak.
Gayet mantikli ya hu Objektif olan tek sonuc bu sekilde ortaya cikiyor
Arena ya herkesi atmiyoruz zaten Death battle da yanlis bir anlasilma olmus Secilen iki karakter ya da daha fazlasi icin olusturulan bir kurgusal ortam kisaca Tum marvelin bir arada savasmasi gibi bir zorunluluk yok
En mantiklisi bu tur bir karsilasma diyorum cunku -siz de biliyorsunuz- karakterlerin gucleri cesitli donemlerce degisiyor. Superman dendiginde Pre crisis mi post crisis mi yoksa new 52 mi, hangisi savasacak?
Eger bir hikaye ortami olussaydi superman in sadece new 52 deki halini alirdik. Ayni sekilde batman in de.
Biz ise post crisis i onde tutup konusuyoruz Yani bitmis bir evrenden uzerinden konusuyoruz ve boyle bir sey icin iki karakteri arenaya isinlasak cok bir sey mi kaybederiz? Hem Tamamen feat leri dikkate aliyoruz
Ornegin death battle a en yakin cizilen DC VS marvel (dc de bu donemde post crisis idi) dir ki onda bile versus lar icin bir hikaye ortami olusturulmustur olmasi gerektigi gibi. İki sirket yine ortak bir seri cikarsa su anki durumlarla ilgili yazar.
Fakat death battle da herhangi bir hikaye ortami zorunlulugu yok. Fanlar olarak yazsakta mantikli bir izahi olmaz
O yuzden hikaye kurgusunu disarida tutup, karakterin feat lerinden yola cikiyoruz
DC vs marvel in non canon oldugunu dusunmuyorum, oyle gectigini de duymadim. Bazi sitelerdeki uyeler olabilir de olmayabilir de diyor.
Hem bu seriyi non canon kabul ediyorsunuz ama is hellbat e geldi mi yapar diyorsunuz? O nasil oluyor ya hu? Prime earth non canon bir evren oradaki hic bir sey asil evrende kabul edilmez Ayrica DC vs Marvel da Batman le CA berabere kaliyor, tam olarak bir ustunluk kuramiyorlar birbirlerine
İronman e verilen emiri yerine getirebilmesi icib ilk once dc evrende olmasi gerekmez mi hocam?
Valla vaktim olsa daha yazarim da simdilik burada birakiyorum
-
quote:
Mortal Kombat sıtayla bir dövüşte de ( ölümüne, bloodlusted yani ) Superman'i haklayacak adam bulmakta oldukça zorlanırsınız onu da eklemeden geçemeyeceğim Mahmutçuğum...
Silver Surfer, daha düşük bir ihtimalle de Thor, bu kadar yani. ( hatta Thor zor, hız sınırlaması koymayacak Superman kendine ve çok çok aşırı daha zeki, Thor odununun aklına yeni bişeyler denesem mi lan? fikri gelmeden bayıltacak çooook büyük ihtimalle zaten... )
Karakteristikleri ortadan kaldırırsak böyle bir mantığı oluyor yani olayın, tam anlamı ile Mortal Kombat!
Fight!
Superman wins, infinite mass punch: FATALİTY...
Ya da bir milyar punch ile: BRUTALİTY...
Hayir karakteristlik ozelligini kaldirmiyoruz
İlla oldurecek diye bir sart kosmayabiliriz.
Death Battle dememin sebebi herhangi bir hikaye yazip, herhangi bir karaktere yon vermemek daha gercekci yaklastiriyor olaya.
İlla ismindeki anlami dikkate alip olumle sonuclanmasina gerek yok macin.
DC vs Marvel daki gibi savas alanindan ayrilmayip tum potansiyelleri ile savasacaklar kisaca. Tabii o serideki gibi hareket etmeyen kaybeder kurali da olmayacak
Sonuna kadar dovusecekler yani
-
-
Mahmutçuğum EMİN OLABİLİRSİN, non-canon...
Neden diye sorarsan da diyeyim, çünkü YAZARLAR OTURUP DA KARARA VARMADILAR kimin kazanacağına TAMAMEN FAN OYLARI İLE BELİRLENDİ KARŞILAŞMALARIN SONUÇLARI.
O yüzden CANON falan değil, boşuna inat etme, bazen kabullenmek de erdemdir.
Genel kanı bu zaten, sende biliyorsun, yeme beni şimdi.
Sor kendine...
Bak yine işine gelene cevap veriyorsun, gelmeyene vermiyorsun haa...
Storm Wonder Woman'ı yenecek miş miş, yuuuuh artık, saçmalığın daniskası, Wolverine LOBO'yu ahahah, LOBO ulan bu, LOBO'yu yenecek miş miş, Spider Man de Superboy'u yenecek miş...
Yani, bu kadar saçma şey olur mu allah aşkına?
FAN oyları, başka da birşey değil.
Batman CAP'i gayette yenebilir, ama Storm WW'ı, Wolverine Lobo'yu nereye yeniyor allah aşkına, sen buna CANON'mı diyorsun şimdi yani?
Superman'e kök söktürebilen Lobo'yu Wolverine yenecek breeeh breeh, kıçı kırık Storm, aynen Superman ile kafa kafaya kapışabilen bir WW'ı yenecek, yav he he...
Kimse kaale falan almıyor o yüzden Mahmutçuğum bu vs olayını.
-
E peki, o zaman İron Man AVCI olmasın da BATMAN avcı olsun, Batman kafaya koysun Iron Man'i haklamayı, hmm, ne dersin?
Bu daha da tehlikeli oldu şimdi, değil mi?
Basitçe diyorum, arenaya koyduk, İron Man alır.
Daha mantıklı bir şekilde, gerçek hayatta nasıl olur diye düşünürsekte, yani, ister İron Man peşine düşsün Batman'in, ister Batman düşsün peşine İron Man'in, işte o zamanda büyük ihtimalle TONY zokayı yuttu.
İnat etme işte kabul et.
Birden karşılaşırlarsa İron Man, diğer şekillerde ise Tony'nin şansı daha düşük bariz bir şekilde, hayır sende biliyorsun yani, nedir ki?
Ben kabul ettim apaçık Batman ile direk karşılaşırsa İron Man'in avantajlı olduğunu, şimdi sende kabul et, çünkü doğruyu dediğimi biliyorsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 14 Ekim 2015; 4:45:35 >
-
O hellbatti sanırım batman yapmadı. Herkes kendinden bir şeyler kattı. Batmanin ve dünya teknolojisinin yetmeyeceği şeyler var. Bulunca atarım.
Eee şimdi İron Man mesela hiç vibranyumdan adamantiyumdan zırh yapmıyor. Madem batmanin hellbati var. İron mande gider uru,vibranyum,adamntiyum alır. Üstüne odinin kutsaması ve asgard kristalini alır. Sonra görürüz artık zırhları :D
Bakın evrenin en zeki insanı Reed Richards diyor ki; Hiç kimse, gerçekten hiç kimse yok ki onun yapabildiklerini yapsın, eğer inşa etmekten söz ediyorsak. Bunları Tony hakkında söylüyor. Bakın tartışmalı belki ama kendinden zeki gösterilen Hank Pym ve daha zeki olan Doomdan bile bu konuda daha iyiyken Batmanin, Tonye zırh yapma konusunda yetişebileceğini sanmam. Düşünmem bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Nasıl bize düşmez?
Ve olaylar gelişir...
Bu kadar işte, hepsi bu.
Batmande ki zeka İron Manin zırhını hackleyecek kadar yüksek değil. En azından teknolojik anlamında.
Batman iyi hoş taktik zeka da, Tonynin rakibi olsa olsa Lex olur teknolojide. Hem Tonynin, Ultronun dahi hackleyemediği zırhı var. Hiç bir ağa bağlı olmayan bir zırh.
-
Nasıl yüksek değil?
Darkseid Tony'den çok daha zeki bir varlık, Batman koskoca Apokolips'in Darkseid'e göre kırılması imkansız olan cephaneliğinin şifresini kırmış adam, Tony'mi hackleyemeyecek...
Teknolojik zeka ile hacker'lık farklı şeyler.
Biri kod yazma, çözümleme, öbürü mucitlik.
Tony olsa olsa en fazla mucitlik konusunda Batman'den zekidir, geriye kalan herşeyde Batman'den zeki değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 14 Ekim 2015; 10:29:10 > -
quote:
Mahmutçuğum EMİN OLABİLİRSİN, non-canon...
Neden diye sorarsan da diyeyim, çünkü YAZARLAR OTURUP DA KARARA VARMADILAR kimin kazanacağına TAMAMEN FAN OYLARI İLE BELİRLENDİ KARŞILAŞMALARIN SONUÇLARI.
O yüzden CANON falan değil, boşuna inat etme, bazen kabullenmek de erdemdir.
Genel kanı bu zaten, sende biliyorsun, yeme beni şimdi.
Sor kendine...
Bak yine işine gelene cevap veriyorsun, gelmeyene vermiyorsun haa...
Storm Wonder Woman'ı yenecek miş miş, yuuuuh artık, saçmalığın daniskası, Wolverine LOBO'yu ahahah, LOBO ulan bu, LOBO'yu yenecek miş miş, Spider Man de Superboy'u yenecek miş...
Yani, bu kadar saçma şey olur mu allah aşkına?
FAN oyları, başka da birşey değil.
Batman CAP'i gayette yenebilir, ama Storm WW'ı, Wolverine Lobo'yu nereye yeniyor allah aşkına, sen buna CANON'mı diyorsun şimdi yani?
Superman'e kök söktürebilen Lobo'yu Wolverine yenecek breeeh breeh, kıçı kırık Storm, aynen Superman ile kafa kafaya kapışabilen bir WW'ı yenecek, yav he he...
Kimse kaale falan almıyor o yüzden Mahmutçuğum bu vs olayını.
Non canon sayilmasi icin yeterli bir sebep degil ki bu hocam
Ana evrende geciyorsa canon, gecmiyorsa non canon dir Asil genel kani bu. Fanlara sormalari neyi degistirir?
Sirf dovuslerden dolayi non canon denmez hic bir seye Hem hatirlarsaniz orada 1 saniyeligine bile rakibinin hareketini kisitlasa yenmis sayiliyordu.
Yani tam olarak bir savas olmadi Spidey bile tum ag aticilarini kullansa 1 saniyeligine Thor u dahi durdurur Bu da dovuslerin sonucununda gercek anlamda bir galibin olmadigini gosterdi
Yani dovusleri kabul etmemekle non canon olmuyor
Ama oradaki en gercekci dovuste CA ve Batman in berabere kalisiydi, kabul edelim
-
quote:
E peki, o zaman İron Man AVCI olmasın da BATMAN avcı olsun, Batman kafaya koysun Iron Man'i haklamayı, hmm, ne dersin?
Bu daha da tehlikeli oldu şimdi, değil mi?
Basitçe diyorum, arenaya koyduk, İron Man alır.
Daha mantıklı bir şekilde, gerçek hayatta nasıl olur diye düşünürsekte, yani, ister İron Man peşine düşsün Batman'in, ister Batman düşsün peşine İron Man'in, işte o zamanda büyük ihtimalle TONY zokayı yuttu.
İnat etme işte kabul et.
Birden karşılaşırlarsa İron Man, diğer şekillerde ise Tony'nin şansı daha düşük bariz bir şekilde, hayır sende biliyorsun yani, nedir ki?
Ben kabul ettim apaçık Batman ile direk karşılaşırsa İron Man'in avantajlı olduğunu, şimdi sende kabul et, çünkü doğruyu dediğimi biliyorsun...
Bu sekilde batman alabilir iste
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X