Şimdi Ara

BATMAN: RETURN THE ARKHAM (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son dönemde söylenti olarak kulaktan kulağa yayılan bir durum nihayetinde netlik kazandı. Batman serisinin iki oyunu Batman: Arkham Asylum ve Batman: Arkham City, Batman Arkham HD Collection olarak yeni nesil konsollara duyuruldu.

Arkham Origins'in bulunmadığı pakette diğer iki oyun için bugüne kadar yayınlanmış tüm DLC içeriklerinin de olacağı açıklandı. Görsellik konusunda iyileştirmeler içeren ve bugün itibariyle ön siparişe açılan Batman Arkham HD Collection için çıkış tarihi olarak 10 Haziran 2016 gösteriliyor.
    (BSC)

-Collection paketi iki oyunu içerecek Batman Arkham Asylum ve Batman Arkham City (Arkham Origins yok)

-Görsel olarak optimize edilmiş oyunlar olacak.

-Çıkmış olan tüm dlcleri içinde barındıracak.

Belirtilen çıkış tarihi "10 Haziran 2016"

PEGI, which age rates games in Europe, has a listing for Batman: Return to Arkham - Arkham Asylum on PlayStation 4, with a release date of 19th April 2016. This date, as Eurogamer revealed yesterday, is when pre-orders launch. The game isn't due out until June.

We expect a listing for Batman: Return to Arkham - Arkham City at some point, too, as the collection includes both games.

Not long now!

ORIGINAL STORY 18th April 2016: A Batman Arkham HD Collection has been leaked via a GameStop employee sending pictures of the unannounced anthology to Eurogamer.

As seen in the following picture, Batman Arkham HD Collection contains both Batman: Arkham Asylum and Batman: Arkham City along with all the DLC for both titles.

What the collection won't include, however, is Batman: Arkham Origins, which was made by Warner Brothers' Montreal studio. The rest of the series was helmed by Rocksteady.

Batman Arkham HD Collection is scheduled for a PS4 and Xbox One release on 10th June with pre-orders going live tomorrow.

http://www.eurogamer.net/articles/2016-04-18-batman-arkham-hd-collection-revealed-via-leak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 19 Mayıs 2016; 4:00:45 >

• Geçen jenerasyonda oynamamıştım, iyi haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guru_Meditation

Geçen jenerasyonda oynamamıştım, iyi haber

Ben hepsini bitirdim fakat arkham knight benim için hayal kırıklığı oldu, tekrardan oynayabilirim bunları playstation 4'te.Özellikle arkham city muhteşemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: Guru_Meditation

Geçen jenerasyonda oynamamıştım, iyi haber

Ben hepsini bitirdim fakat arkham knight benim için hayal kırıklığı oldu, tekrardan oynayabilirim bunları playstation 4'te.Özellikle arkham city muhteşemdir.

Alıntıları Göster
    Her türlü alınacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

Her türlü alınacak.

Alıntıları Göster
    Oynamamıştım, iyi oldu

Edit : origins neden yok ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangk -- 19 Nisan 2016; 17:06:20 >

• cangk kullanıcısına yanıt
    origins asıl serinin bir parcası değil sadece yan oyun seriye dahil etmemeleri iyi olmus
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Oynamadığım için bilmiyordum. Eğer öyleyse normal tabii.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise of the Ronin {PC ANA KONU}
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ondan degil oyunu rocksteady yapmamisti o yuzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Ondan degil oyunu rocksteady yapmamisti o yuzden.
    Hayırlısı geç bile kaldılar çıkarmak için bir kez daha oynanır.
  • Şansa bak ben de sadece ilk 2 oyunu oynamamıştım. İyi oldu bu.
  • Gerçekten iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

origins asıl serinin bir parcası değil sadece yan oyun seriye dahil etmemeleri iyi olmus

origins kesinlikle seride olmaliydi arkham knight cikmadan ps3 te origins-asylum-city sirasiyla oynamistim ve bu sirada 3 oyunu oynamak arkham knight tan kat kat daha guzeldi
  • Oynamayanlar için güzel haber. Geçen neslin oynaması en zevkli oyunlarından ikisi.
  • speedyrazors kullanıcısına yanıt
    Sonucta ara oyun oldugu ve baska insanlar tarafindan yapildigi gercegini degistirmiyor. Seveni vardir birsey diyemem ama kesinlikle arkham serisinin bir parcasi degil o oyun
  • Arkham Origins ana seride yer almıyor olabilir ama bu koleksiyonda olması lazımdı. Ps3'deki Arkham Collection'da yer alıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Arkham Origins ana seride yer almıyor olabilir ama bu koleksiyonda olması lazımdı. Ps3'deki Arkham Collection'da yer alıyordu.
    Arkham Origins de ana seriye ait arkadaşlar. Oyunu yapan farklı sadece.
  • Arkham origins 2013 yilinda yanlis hatirlamiyorsam cikmisti. Serinin koklerine donmustu. Daha en bastan alan bir oyundu ki batman "
    jokerin kim oldugunu bilmiyordu

Zaten arkham city nin ustune adam akilli birsey koyamayan bir oyundu. Yalniz, batmani seslendiren kisi ezio auditore da firenze yi seslendiren adam oldugundan gercekten o batman e isinamamistim.Her konusmasinda sanki batman degil ezio konusuyormus gibi hissediyordum. " su sagdan bir yerden ezio cikacakmis gibi olmadim degildi " Ama tanesi 20$ dan 3 oyun seklinde cikabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cityzens

Arkham origins 2013 yilinda yanlis hatirlamiyorsam cikmisti. Serinin koklerine donmustu. Daha en bastan alan bir oyundu ki batman "
    jokerin kim oldugunu bilmiyordu

Zaten arkham city nin ustune adam akilli birsey koyamayan bir oyundu. Yalniz, batmani seslendiren kisi ezio auditore da firenze yi seslendiren adam oldugundan gercekten o batman e isinamamistim.Her konusmasinda sanki batman degil ezio konusuyormus gibi hissediyordum. " su sagdan bir yerden ezio cikacakmis gibi olmadim degildi " Ama tanesi 20$ dan 3 oyun seklinde cikabilirdi.
    Sırf Combat Challengelar için ps4 üm olmasına rağmen ps3ü kaç defa açtım sayamadım. Bu deneyimi ps4te yaşamak çok hoş olacak. Oyun olarak zaten üst düzey her ikisi de o açıdan kimse bi sıkıntı çekmicek fakat tek umudum inşallah görsel açıdan falan da ps4 e çıkarttıklarına değer olsun. Ps3 versiyonuyla gözle görülür bi fark olursa iyi olur nomralde grafik benim için önemli değil ama ben bu oyunları zaten hikaye bittikten sonra da sürekli oynadığım için ps3te , gözle görülür bi fark olsun ki çıkardıklarına deysin. Tüm dlcleri içinde barındıracak olması da ayrı bi güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: inkjecta

Sırf Combat Challengelar için ps4 üm olmasına rağmen ps3ü kaç defa açtım sayamadım. Bu deneyimi ps4te yaşamak çok hoş olacak. Oyun olarak zaten üst düzey her ikisi de o açıdan kimse bi sıkıntı çekmicek fakat tek umudum inşallah görsel açıdan falan da ps4 e çıkarttıklarına değer olsun. Ps3 versiyonuyla gözle görülür bi fark olursa iyi olur nomralde grafik benim için önemli değil ama ben bu oyunları zaten hikaye bittikten sonra da sürekli oynadığım için ps3te , gözle görülür bi fark olsun ki çıkardıklarına deysin. Tüm dlcleri içinde barındıracak olması da ayrı bi güzel.

Alıntıları Göster
    Son oyunu oynamıştım. Her ne kadar sonunu ve sürekli batmobile bağlı olmayı beğenmesem de yine de çok keyif aldığım bir oyundu. Görselleri çok başarılı özellikle yağmurdaki o pelerinin ıslaklığı cidden hayranlık duyduğum şeylerden biri Önceki oyunu da xbox360 da oynamıştım o da hepsi gibi gayet başarılı. Thropy için için kasılır. Tüm dlclerin olması zaten süper özellikle harley quinn ve catwoman oynatamamıştım içime oturuyordu Yaz aylarındaki durgunluğa ilaç olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Son oyunu oynamıştım. Her ne kadar sonunu ve sürekli batmobile bağlı olmayı beğenmesem de yine de çok keyif aldığım bir oyundu. Görselleri çok başarılı özellikle yağmurdaki o pelerinin ıslaklığı cidden hayranlık duyduğum şeylerden biri Önceki oyunu da xbox360 da oynamıştım o da hepsi gibi gayet başarılı. Thropy için için kasılır. Tüm dlclerin olması zaten süper özellikle harley quinn ve catwoman oynatamamıştım içime oturuyordu Yaz aylarındaki durgunluğa ilaç olur diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Warner Maganize dergisinin ilanına göre kapak tasarımı böyle olacak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.