Şimdi Ara

Battelfield 4 ve İntel Core 2 Quad Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim evde 2010 yılından kalma bir bilgisayarm var. Ve küçük kardeşim tutturmuş arkadaşlarımla bf4 oynıcam diyor.

Gigabyte G31 ES2L anakart(LGA 775)
    4 GB DDR2 RAM(2*2 dual)
    İnte core 2 duo E 5200(2.8 GHZ oc) işlemci
    MSI 1 GB HD6850 ekran kartı
    720p(1680*1050) monitör
    650 Watt FSP power

Bilgisayar bu özelliklerde. Çok fazla masrafa girmeden sadece Battelfield 4'ü adam akıllı oynaması için mevcut 2 çekirdekli işlemciyi İntel 2 Quad işlemci Q9400 ile değiştirirsem yeterli olur mu?
    Battelfield 3 bile 2 çekirdekli işlemcilerde sıkıntılıydı. Haliyle BF4 zaten 2 çekirdekli eski işlemcilerde oynanmaz. Bu anakartın desteklediği 4 çekirdekli yukarıdaki işlemciyi alırsam sizce yeterli verimi alır mıyım?
    İşlemci şu an N11'de 170 liraya satılıyor. Onay verirseniz alacağım,teşekkür ederim.

• Q9xxx serisi islemci bf4 e yeter ama 170 lira cok geldi bana forumda cok daha uygun fiyata satiliyor olmali...

1gb 6850 ile mediumda oynarsiniz galiba. Ben 1080p mediumda 5770 ile oynamistim ancak arada fps dususleri oluyordu anlik. Bellek doluyordu sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Q9xxx serisi islemci bf4 e yeter ama 170 lira cok geldi bana forumda cok daha uygun fiyata satiliyor olmali...

1gb 6850 ile mediumda oynarsiniz galiba. Ben 1080p mediumda 5770 ile oynamistim ancak arada fps dususleri oluyordu anlik. Bellek doluyordu sanirim.

170 liralık olan fansızmış ayrıca. Bana da çok pahalı geldi :(
    Medium ayarlar ve 720p de sorunsuz oynatır diye düşünüyorum. Zaten 5770 ve 6850'liler benzer performans sergiliyor.
    2. el bölümüne tekrar bakayım ben hocam.
    Teşekkürler.
  • Ben 280 e 12 cekirdekli xeon aldım bu ne pahalilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsaac Newton kullanıcısına yanıt
    BF 4 için 4 çekirdekli işlemci şart q9400 alsanız düşük fps de akıcı oynanabilir zaten o sistem için daha fazlasını almayın
  • Forumda o paralara Q9550 alabilirsiniz.

Çok daha performanslıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.