Şimdi Ara

BatteryFix iOS 5!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alzhaymer

Bisey sormak istiyorum arkadasim simdi bu en son verdiginiz source mu skntili yoksa yükledigimiz battery fix programinda da bi sknti var mi? Xsellize dan yuklemistm ben.. Cvplarsaniz sevinirim durduk yere is acmaya basimiza

Bahsedilen sıkıntılı repo şu: repo.sourcescachees.tk
    xSellize'da yüklerken "Something went wrong" hatası gibi bir şey veriyor. En sağlıklısı verdiğim linklerden birinden indirmek sanırım:
    http://205.196.121.213/5jda7n8dp8rg/a4bhghcov1o9fks/batteryfix.ios5.deb
    http://www.mediafire.com/?a4bhghcov1o9fks

Ben emin olmak için indirdiğim tüm .deb'leri sildim şimdi tekrar kuruyorum yarın bakıcam acaba bir gelişme var mı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PythEch -- 25 Ocak 2012; 0:25:44 >

• Cevapladiginiz icin tesekkurler benim sansima mi artk bilmem sorunsuz yükledi xsellizeden.. Bekleyip gorelim umarm fayda eder bataryaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

quote:

Orijinalden alıntı: PythEch

quote:

Arkadaşlar bu programı bende yükledım ve bır arkadaşımla paylaştım.Ve bana geri döndü 5 dakıka önce ve hemen kaldırdım lütfen sizden kaldırın.Cunku bu source sabıkalılardanmış tüm bilgilere ulaşıp banka hesaplarını vs hepsını ele gecırıyorlarmıs bende sızlerı uayarma ıhtıyacı duydum LÜTFEN SILINIZ VE BANKA İŞLEMI YAPTIYSANIZ ŞİFRENIZI DEĞİŞTİRİNİZ.. ben hemen değiştirdım...

Yapma hocam ya :( Telaşlandırdın bizi. Ancak böylesine bir .deb herhalde bir ilk açıyorsun boş çıkıyor geliştirici şifrelendiğini söylüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

madem bu kadar basit apple yapamıyormuydu ?

birşeylerden kısıtlama yapıyor bence

iOS 5.1 betalarından birşeyler çakmışlardır belki...

Arkadaş tabıkı sızde bende bılmıyordum böyle oldugunu ama ögrendıgım ardadasım bu konuda gerceken uzman ve developer amerıka ıle her zaman kontakta yoksa bende ve dıger arkadaşlarda batarya sorunundan hep şikayetcıydık.Bne üzerıme düşen sorumluluğu paylaşmak ıstedım..O kadar isteyen cıhazından kaldırır veya kaldırmaz.İstemem kımsenın sahtekarların elıne düşmesını...

Kardeş sanırım haklısın Cydia'dan silmeme rağmen kalıntıları hâlâ duruyor. SSH ile cihaza bağlanın veya MobileTerminal'i açın ve şu komutları girin:

dpkg -r com.sc.batteryfixios5
    dpkg -P com.sc.batteryfixios5

Insanelyi'dan gelen orijinal .deb'i de silmek istiyorsanız şunları da girin:

dpkg -r com.sull.batteryfixios5
    dpkg -P com.sull.batteryfixios5

Ben böyle yaptım sonra cihazı yeniden başlattım ve insanelyi'in .deb'i ile yükledim (yani tekrar yeniden başlattım :D)...

Çıktı:

/private/var/root$ dpkg -r com.sc.batteryfixios5
    dpkg - warning: ignoring request to remove com.sc.batteryfixios5, only the config
    files of which are on the system. Use --purge to remove them too.
    /private/var/root$ dpkg --purge com.sc.batteryfixios5
    (Reading database ... 7162 files and directories currently installed.)
    Removing com.sc.batteryfixios5 ...
    Purging configuration files for com.sc.batteryfixios5 ...
    Removing Battery Fix Modification
    Modification Removed
    /private/var/root$ dpkg --remove com.sull.batteryfixios5
    Removing com.sull.batteryfixios5 ...
    Modification Removed
    /private/var/root$ dpkg --purge com.sull.batteryfixios5
    Removing com.sull.batteryfixios5 ...
    Purging configuration files for com.sull.batteryfixios5 ...
    Modification Removed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PythEch -- 25 Ocak 2012; 0:38:48 >

• ARKADASLAR HEPİNİZ DERHAL SİLİN UYGULAMAYI SAHTEKAR BANKA HESAPLARINI VE KULLANICI BİLGİLERİNİ ÇALAN PROGRAM

Kaynakhttp://www.iphone*yardim.net/iphone_genel/45250-aman_dikkat_batteryfix_ios_5_adli_cydiadan_programi_yuklemeyin-2.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney

ARKADASLAR HEPİNİZ DERHAL SİLİN UYGULAMAYI SAHTEKAR BANKA HESAPLARINI VE KULLANICI BİLGİLERİNİ ÇALAN PROGRAM

Kaynakhttp://www.iphone*yardim.net/iphone_genel/45250-aman_dikkat_batteryfix_ios_5_adli_cydiadan_programi_yuklemeyin-2.html

Yahu nasıl olur, 3 saat önce yükledim şarjım %76 idi. 2 saat telefonu kullandım sadece %25 azaldı. Normalde bu telefonu kullanım sürem 1200 mAh batarya ile 4 saat max. 2 saatte %25 azaldı tam seviniyordum bu mesajı gördüm ve sildim ne olur ne olmaz. Üstelik Cydia'da changes bölümünde görmüştüm.

edit: Simdi gördüm konunun ilk sayfasındaki son mesaja bakın adam çok mantıklıca açıklamış. Ben xsellize'den indirmiştim ama zaten düzgün yüklenmemisti ekranda küçücük "Something went wrong 1354" yazıyordu. Bahsettiği developerın Twitter'ına bak yakın zamanda upload edecekmiş. Kullananlardan yorumlar müthiş. 12 saat kullanan var iPhone 4'üyle hem de oyun+3g kullanarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 25 Ocak 2012; 1:35:04 >

• Nasıl batarya sorunu yasıyorsunuz ki 5 te benim hemen bitiyordu fakat 5.0.1 de en baba programlarla birlikte (intellixscreen)bile baya gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm... Linkini attığım .deb dosyasını biraz inceleyim dedim neler çıktı :D Adam resmen bize küfretmiş...

BatteryFix iOS 5!!
     BatteryFix iOS 5!!

BatteryFix iOS 5!!
     BatteryFix iOS 5!!

BatteryFix iOS 5!!
     BatteryFix iOS 5!!

BatteryFix iOS 5!!
     BatteryFix iOS 5!!

BatteryFix iOS 5!!
     BatteryFix iOS 5!!

insanelyi'da VIP üye olanınız varsa mümkünse kendi cihazından bir foto atabilir mi?
    Büyük ihtimalle .deb dosyasında sıkıntı var :/

quote:

ARKADASLAR HEPİNİZ DERHAL SİLİN UYGULAMAYI SAHTEKAR BANKA HESAPLARINI VE KULLANICI BİLGİLERİNİ ÇALAN PROGRAM

Aynı mesaj üstte de yazıyor yine de farkındalık oluşturduğunuz için teşekkürler (mesajda insanelyi'dan direk indirilen .deb'den değil de repodan bahsediliyor ):

quote:

Arkadaşlar bu programı bende yükledım ve bır arkadaşımla paylaştım.Ve bana geri döndü 5 dakıka önce ve hemen kaldırdım lütfen sizden kaldırın.Cunku bu source sabıkalılardanmış tüm bilgilere ulaşıp banka hesaplarını vs hepsını ele gecırıyorlarmıs bende sızlerı uayarma ıhtıyacı duydum LÜTFEN SILINIZ VE BANKA İŞLEMI YAPTIYSANIZ ŞİFRENIZI DEĞİŞTİRİNİZ.. ben hemen değiştirdım...

Ayrıca bir düzeltme yapayım insanelyi reposunda hâlâ duruyor anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PythEch -- 25 Ocak 2012; 1:40:35 >

• quote:

Nasıl batarya sorunu yasıyorsunuz ki 5 te benim hemen bitiyordu fakat 5.0.1 de en baba programlarla birlikte (intellixscreen)bile baya gidiyor.

Normal oyunsuz kullanımla 4 saat gidiyor max. Sorun değil galiba bu ben abartıyorum ?
  • Yükleyenlere geçmiş olsun, UDID çalınmış diyor yabancı 1-2 yerde. İlerde Siri çalışmayabilir satarlarsa bilgileri. Ben de kaptırdım o zaman heralde peeh.

edit: bir halta yaramadığı kanıtlanmış, UDID çalınma yok gibi:
    http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&twu=1&u=http://www.ispazio.net/287976/attenzione-battery-fix-for-ios-5-un-tweak-che-promette-di-risparmiare-batteria-agli-utenti-di-iphone-4s-con-ios-5-0-1-ma-che-in-realta-non-funziona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 25 Ocak 2012; 18:35:41 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.