o dediğin hata normalde birinci oyundaydı ve triple cd fixer diye bişeyle çözülüyordu ama ikinci oyunda hiç böyle bişey görmedim... oyunu tekrar yüklemeyi dene olmazsa cdkey fixeri bulup gönderebilirim ama 2. oyunda işe yaramaz...birde oyun korsansa orjinalini alabilirsin çünkü fiyatı ço düştü 20 ytl ye satıyorlar ... teknoloji mağazalarında var ...
ilgin için saol fakat çoktan orjinal aldığımı ve bitirdiğimi yazmıştım önceki mesajlarda ((:
quote:
Orjinalden alıntı: BlackEyedPeas
quote:
Orjinalden alıntı: talaria
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: msw
kimse bilmiyo galiba neyse yaa sonunda orjinal alcam heralde
Aynı hata bende de olmuştu oyunu silip yeniden yükle düzelir bu arada arkadaşlar oyunun osmanlı modu çıktı süper olmuş oyun oynarken mehter marşları çalıyor tamamen türkçe konuşmalar ve kahramanlar arasında Fatih Sultan mehmet,4. Murat,Malkoçoğlu,Yıldırım Beyazıt ve bi kaç tane kahraman daha var bide Nasrettin hocayı eklemişler
haha link varmı?
Akadaşlar Ottoman yani Osmanlı modu için link'i veriyorum hadi bakim yenin şu haçlıları çünkü oyunda onlarda var...
ok saol. buldum da premıum uyelık yok 2 dk da dusuyo felan bısyler oluyo ındırmıyo bu yaa...
Aynı dertten ben de muzdaribim. İki kere kurdum ama onunla alakası olduğunu zannetmiyorum. Birisi sorunun çözümünü yazarsa çok mutlu olurum.
Yok ben kurdum calısıyo sadece o dosyaları dgıstırceksın...
korsan diye öyle oluyo bende de oluyodu gittim orjinalini aldım şimdi öyle hata vermio
bak aldığın oyunda sorun başka bi tane all bende de oldu aynısı sonradan yei bi tane aldım ii maldı tabi oldu
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: talaria
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: msw
kimse bilmiyo galiba neyse yaa sonunda orjinal alcam heralde
Aynı hata bende de olmuştu oyunu silip yeniden yükle düzelir bu arada arkadaşlar oyunun osmanlı modu çıktı süper olmuş oyun oynarken mehter marşları çalıyor tamamen türkçe konuşmalar ve kahramanlar arasında Fatih Sultan mehmet,4. Murat,Malkoçoğlu,Yıldırım Beyazıt ve bi kaç tane kahraman daha var bide Nasrettin hocayı eklemişler
haha link varmı?
Akadaşlar Ottoman yani Osmanlı modu için link'i veriyorum hadi bakim yenin şu haçlıları çünkü oyunda onlarda var...