Her seferinde böyle yahu, 1 gün geçiyor öyle hesabıma ekleniyor, steam kadar olamıyorlar mı
quote:
Orijinalden alıntı: ExtraJudical
Her seferinde böyle yahu, 1 gün geçiyor öyle hesabıma ekleniyor, steam kadar olamıyorlar mı
Steamde para eklediğin zaman aldığın şey ne olursa olsun 7 gün trade yasağın var + steam ilk para yüklemende verify etmezsen 5-6 gün kadar bekletiyor. Sen battle.net hesabın ile farz edelim WOW alsan, karakter açsan boost alsan, mount alsan satsan etsen kart çalıntı olsa bir sürü adama zarar verip kaçabilirsin. Adamlar herkesi bundan korumaya çalışıyor, senin kart bilgilerindeki adresin ile hesabındaki adresin tutmazsa ödemeyi iade geçiyor, bazen hizmetini başlatıyor ama ödemeyi 1 ay sonra alıyor. Bu arada blizzardın ticket sistemine laf ettirmem, şuana kadar 2 saatte çözülmeyen sorunum olmadı.
2 gün önce Paypal ile 20 euro ödememi geri iade ettiler durduk yere, şimdi o paranın hesabıma geçmesi 1 ayı bulur, hem durduk yere neden böyle oldu çözemedim, kredi kartıyla ödeme yapıyorum artık
quote:
Orijinalden alıntı: ExtraJudical
2 gün önce Paypal ile 20 euro ödememi geri iade ettiler durduk yere, şimdi o paranın hesabıma geçmesi 1 ayı bulur, hem durduk yere neden böyle oldu çözemedim, kredi kartıyla ödeme yapıyorum artık
Dostum paypal adresin ile battle.net adresin farklı olabilir, paypal hesabın onaysız olabilir, paypal adresin ile kredi kartı adresin farklı olabilir dünya kadar sebebi var. Ama paran hesabına 5 iş günü içinde geçiyor banada iade çıktı bir kere 3. gün geri gelmişti hesabıma.