Battle.net programını açıyorum ve world of warcraft'in altında daha önceden indirdiğim Starcraft 2 duruyor. Önceden bedavaydı şimdi paralı yapmışlar bende silmek istiyorum. Araştırdım ve yardımında şöyle diyor:
quote:
Windows Open the Blizzard Battle.net desktop app, select the "options" icon for the game you want to uninstall, select , then select Uninstall Game. To reinstall, select Install from the appropriate game tab.
Orada Uninstall Game diye bir seçenek yok, sadece resume updates ve settings seçenekleri var. Settings içinde de oyun ile ilgili seçenekler var ve uninstall yok. Starcraft 2 'yi nasıl silebilirim?
dosya lokasyon bakıp denetim masasından sil o da yoksa dosyaları sil log kayıtlarını temizle. zaten exe dosyaları varsa silebiliyor olman lazım.
aschil
kullanıcısına yanıt
windows denetim masası program ekle kaldır'dan sildim. Silinmesini istemedikleri için zorluk çıkarma stratejisi işte. Yükle Oyna düğmeleri kocaman her yerde silme kaldırma filan böyle ya gizli ya yok.
ledieL
kullanıcısına yanıt
Amma hikaye yazmışsın kazık gibi uninstall yazıyor orda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 1 Ekim 2017; 23:21:4 >
ledieL
kullanıcısına yanıt
güldürdün
Thrashbringer
kullanıcısına yanıt
Bende buraya bakıyormuşum. Evet ordaymış ama 2 tane options olması onların saçmalığı 1 sayfada 1 tane options olur bende bi options varken diğerini niye arayım diyorum yani aslında beynimin iyi çalıştığından bulamadım yoksa beynim iyi çalışmasa mesela bi options bulmuşum diğer başka optionslar ararım böyle aval aval yani bende zeka geriliği meselesi yok bence haksızmıyım bi options bulmuşum başka optionslar nerde diye baksam ne kadar saçma olurdu