Bildirim
Battle.net sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yokmu bilen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl bir hata aldığını söyleseydin... -
Kart numarası bilgileri ni filan giriyorum sonra diyor şu hatadan dolayı işleminiz gerçekleşmedi hataya bakıyorum unknown yazıyor alamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: reuges
Kart numarası bilgileri ni filan giriyorum sonra diyor şu hatadan dolayı işleminiz gerçekleşmedi hataya bakıyorum unknown yazıyor alamıyorum.
Ben shopdan pet alabilmiştim , çalışması lazım yeterli bakiyen olduğuna emin misin ?
Aynı sorunla bende karşılaştım muhtemelen kartın kredi kartı olmadığından unknown hatası alıyor olabilirsin eğer kartın kredi kartıysa bir ticket atmanı yada livechat'e katılmanı öneririm.. -
10 € diye 30 tl yükledim bugün biraz daha yükleyip deneyeyim olmassa yetkililere mesaj atıcam.
quote:
Orijinalden alıntı: Wandagor
Aynı sorunla bende karşılaştım muhtemelen kartın kredi kartı olmadığından unknown hatası alıyor olabilirsin eğer kartın kredi kartıysa bir ticket atmanı yada livechat'e katılmanı öneririm..
Başka birinin Visa kartından denedim yine aynı hatayı verdi.
1. oyunu aldın mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: metamania
1. oyunu aldın mı?
1.oyunu aldım paket olarak ama d&r dan aldım kutulu Cataclysm a kadar var paketin içinde battle.net i yükledim orda mists of pandaria indirimli 10 € ordan almaya çalışıyorum işte.
Gecenlerde ayni tip hatayi arkadaş gametiime yuklerken yasadi ne kart kabul etti (9 yildir ayni kartla alir) ne de game time kod alip denedik onu kabul etti. En son ticketla cozmustuk. Sen bence bir ticket at accountunu bir kontrol etsinler
Battle net den alışveriş yapmak adamı fıtık ediyor. Banka kartım ile alışveriş yapmayı denedim, olmadı. Iyi hadi paypal ile alayım dedim, olmadı. Paybyme diye bir kart vardı ona para aktardım alayım dedim, olmadı. En Son balance yüklemeyi denedim oradan kabul etti de alabildim panda yı. Adamların cebine koyuyorsun parayı, kabul etmiyor. Böyle Şey mi olur?
quote:
Orijinalden alıntı: Nihilous
Battle net den alışveriş yapmak adamı fıtık ediyor. Banka kartım ile alışveriş yapmayı denedim, olmadı. Iyi hadi paypal ile alayım dedim, olmadı. Paybyme diye bir kart vardı ona para aktardım alayım dedim, olmadı. En Son balance yüklemeyi denedim oradan kabul etti de alabildim panda yı. Adamların cebine koyuyorsun parayı, kabul etmiyor. Böyle Şey mi olur?
Balance yi nasıl aldın anlatırmısın bende en son öyle denerim.
quote:
quote:
Battle net balance var biliyorsundur. Sağ üst köşede yer alıyor. 10 Euro yükledim oradan. Onunla aldım.
quote:
quote:
quote:
Battle net balance var biliyorsundur. Sağ üst köşede yer alıyor. 10 Euro yükledim oradan. Onunla aldım.
Biliyorum onuda gördüm ama onuda yükleyemedim o yüzden anlat dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim sorunu çözdüm. Son bir sorum daha olcak battle.net ten mists of pandaria yı aldım şimdi 1 aylık oynama süresi için kod vericekler mi yoksa digital aldığımız için vermiyorlarmı? -
Mist of pandaria için bedava ekstra oyun süresi vermez. Sadece battlechest alıp başlayanlara verilir.
Benim de Battle.net ile ilgili bir sorunum var, bari bu başlık altından sorayım. Hayatımda wow oynamadım. Hatta blizzard oyunlarıyla hiç işim olmadı. Ancak bir süredir bana mail atıp duruyorlar. Lütfen hile yapmayın, hile yaptığınız tespit edildi falan diye. Karşımda yazışabileceğim ya da konuşabileceğim biri olsa derdimi anlatacağım ama onu da bulamadım. Sizce ne yapmalıyım? Ya da mail adresim falan mı çalınmış demek bu?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: c.ronnie
Benim de Battle.net ile ilgili bir sorunum var, bari bu başlık altından sorayım. Hayatımda wow oynamadım. Hatta blizzard oyunlarıyla hiç işim olmadı. Ancak bir süredir bana mail atıp duruyorlar. Lütfen hile yapmayın, hile yaptığınız tespit edildi falan diye. Karşımda yazışabileceğim ya da konuşabileceğim biri olsa derdimi anlatacağım ama onu da bulamadım. Sizce ne yapmalıyım? Ya da mail adresim falan mı çalınmış demek bu?
Blizzard asla sana pat diye bir mail ile kişisel bilgilerini sormaz hiç cevap verme sen o maile bence mailinin çalındığından şüpheleniyorsanda şifreni veya gizli sorunu değiştir için rahatlasın :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Wandagor
quote:
Orijinalden alıntı: c.ronnie
Blizzard asla sana pat diye bir mail ile kişisel bilgilerini sormaz hiç cevap verme sen o maile bence mailinin çalındığından şüpheleniyorsanda şifreni veya gizli sorunu değiştir için rahatlasın :)
Yok kişisel bilgi sormuyor zaten. Hacı oynuyorsun bir de hile yapıyorsun, akıllı ol hesabını banlarız diyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X