vidyon çok süper itemlerini merak ettim simdi sen keske asasa dönmeseydin en ii si str priest andreamın heryeri asas dolu kusacam neredeyse :P
quote:
Orijinalden alıntı: snkcc
vidyon çok süper itemlerini merak ettim simdi sen keske asasa dönmeseydin en ii si str priest andreamın heryeri asas dolu kusacam neredeyse :P
Cok guzel char,guzel itemler,Priest oynamasını BİLEN biri... Daha ne olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Maitapha
Cok guzel char,guzel itemler,Priest oynamasını BİLEN biri... Daha ne olsun
Alıntıları Göster
guzel olmu$
quote:
Orijinalden alıntı: harDeath
guzel olmu$
Alıntıları Göster
Teşekkürler.. Dark Lunar War'da (fire drake öncesi 30-50 savaşı) assasin olara başladım ve fire drake sonrası Ardream açılınca da assasin ile oynadım (dsoojsTr4cKy) Assasinden biraz sıkıldım ve değişiklik olsun diye battle priest ile oynayayım dedim. iyiki de yapmışım zaten eski priestimdir
quote:
Orijinalden alıntı: dsoojsTr4cKy
Teşekkürler.. Dark Lunar War'da (fire drake öncesi 30-50 savaşı) assasin olara başladım ve fire drake sonrası Ardream açılınca da assasin ile oynadım (dsoojsTr4cKy) Assasinden biraz sıkıldım ve değişiklik olsun diye battle priest ile oynayayım dedim. iyiki de yapmışım zaten eski priestimdir
Alıntıları Göster
güzel video
quote:
Orijinalden alıntı: ladyarch3r_
güzel video
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
aslında sağlam gibi görünüosun fakat sağlam adamlarla vs yapmışsın gibi görünmüyor dies'te çok arkadaş varki parazitli tormentli eşşek gibi defansa hp'ye sahip ve rahat rahat senin gibi bir bp'yi indirebilir.daha çok eziklerle ilgilenmişsin
quote:
Orijinalden alıntı: ilnefana
aslında sağlam gibi görünüosun fakat sağlam adamlarla vs yapmışsın gibi görünmüyor dies'te çok arkadaş varki parazitli tormentli eşşek gibi defansa hp'ye sahip ve rahat rahat senin gibi bir bp'yi indirebilir.daha çok eziklerle ilgilenmişsin
Alıntıları Göster
güzel silah - kalkan değiştirmen ama biraz daha attack lazım sana ticaret yapmanı öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: ajax_mage
güzel silah - kalkan değiştirmen ama biraz daha attack lazım sana ticaret yapmanı öneririm
Alıntıları Göster
ya yuh ne kadarlşık konuyu hort etmişsin hemde kendi topicin
quote:
Orijinalden alıntı: arseniCem
ya yuh ne kadarlşık konuyu hort etmişsin hemde kendi topicin