Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.047
Cevap
113
Favori
542.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ps pro nun çıktığı ilk haftalarda pro ya özel grafikler iyileştirmesi yapılmıştı oyuna. Bir süre sonra downgrade yedirdiler sağolsunlar.. O dönemdeki seviyeye bir daha hiç gelmedi oyun. Ama mevcut haliyle de gayet güzel.

Ben de bu akşam bir kaç el oynayip alışma sürecine girdim. Yalniz çok fazla server göremedim. Operasyon ve conquest girdim. Standart oyun haritaları dışında yerlerde oynamak fırsat olmadı. Mapleri de unuttum gerçi ama dlc maplerinden vaux, verdun ve alçıtepe favorilerim. Bir daha ki sefere denk gelir umarım. Oynayan arkadaşlar varsa squad kurup girebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Ps pro nun çıktığı ilk haftalarda pro ya özel grafikler iyileştirmesi yapılmıştı oyuna. Bir süre sonra downgrade yedirdiler sağolsunlar.. O dönemdeki seviyeye bir daha hiç gelmedi oyun. Ama mevcut haliyle de gayet güzel.

Ben de bu akşam bir kaç el oynayip alışma sürecine girdim. Yalniz çok fazla server göremedim. Operasyon ve conquest girdim. Standart oyun haritaları dışında yerlerde oynamak fırsat olmadı. Mapleri de unuttum gerçi ama dlc maplerinden vaux, verdun ve alçıtepe favorilerim. Bir daha ki sefere denk gelir umarım. Oynayan arkadaşlar varsa squad kurup girebiliriz
    Memnunuyet duyarim. Denemenizi tavsiye edebilecegim iki silah var medic sinifi rsc ve mondragon.
    Psn: ibrahim05320

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• RSC Dürbünlü benim de favorimdir. Yakın uzak mesafe hiç farketmiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=NgRj-IdoJPg&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tacsizkral05 kullanıcısına yanıt
    Oyuna ilk başladığım dönem mondragon storm çok kullandım. Sonra autoloading extended ta kaldım. Rsc şarjör kapasitesi az olduğu için pek sevemedim. Uzakta oynamak gerekiyor o silahla z ben de pek uzak oynayan biri değilim. Ekliyorum sizi konudaki diğer arkadaşlardan da eklemek isteyen olursa niko-TR35 benim psn

• Oyunda acemi sayılırım tüm silahları denedim benim tavsiyem medicte selblaster 1916

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Senide alalım gel taarruz edelim çökelim düşmana

Alıntıları Göster
    Modern silah takıntısı olustu bende silahlar iyimi bari üstat hissiyat vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Bartınoğlu

Modern silah takıntısı olustu bende silahlar iyimi bari üstat hissiyat vs

Alıntıları Göster
    Hissiyat silah sesleri çok iyi fakat modern silah diyorsan hiç bulaşma. 1. Dünya savaşı yokluklar mühimmat sıkıntıları çaresizlik gibi birçok etkenle yapılmış ve oyunda bunu hissedebiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Hissiyat silah sesleri çok iyi fakat modern silah diyorsan hiç bulaşma. 1. Dünya savaşı yokluklar mühimmat sıkıntıları çaresizlik gibi birçok etkenle yapılmış ve oyunda bunu hissedebiliyorsun

Alıntıları Göster
    Anladim bu akşam cod atalım üstat ekipte gelsin domination iyi olur 🙂

• Hangi silahin daha iyi oldugundan bahsederken en onemli ve gozden kacan konunun silahin kontrol et ozelligi oldugunu anladim. Neden derseniz pes pese seri atislarda ayni noktaya ates edebilen silahlarin kontrol et kismi daha yuksek.
    Birde oyundaki finishing move den bahsetmek lazim. Mesela balta ile tam boyunun kenarina vuruyor ikiye ayiriyo buna cok guluyorum ve butun oyun dengem bozuluyor. Gurz kullandiginiz zaman adami gurzle oldirmeyip dovuyorsunuz. Benim en cok sevdigim bicak ile bir iki darbede almak.
    Yazimi okuyanda beni sadist zannedecek

• Aha da videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=n3-4G1I7DQQ&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacsizkral05

Dostum simdi alcitepe mapinda oynuyorum. Mapi gorsen anlasrsin oyunun guzel oldugunu.
    Osmanli imp maplari

Alıntıları Göster
    Kral bilemedim simdi ikilemdeyim 2 fps oyunu oynamam ya cod ya bf bakacam artık 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Bartınoğlu

Kral bilemedim simdi ikilemdeyim 2 fps oyunu oynamam ya cod ya bf bakacam artık 😁

Alıntıları Göster
    Bf olsun cod olsun oyunda zevk alabilmek icin oynayabilcegin silahi secmek onemli. Ayrica oyun 40 tl kaybedecegin bir sey yok. Zaten bu oyun topluluk oyunu 20-25 kisi kurt surusu gibi geziyor. Suruden ayrilirsan en iyi ouuncuda olsan kurt kapiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacsizkral05

Bf olsun cod olsun oyunda zevk alabilmek icin oynayabilcegin silahi secmek onemli. Ayrica oyun 40 tl kaybedecegin bir sey yok. Zaten bu oyun topluluk oyunu 20-25 kisi kurt surusu gibi geziyor. Suruden ayrilirsan en iyi ouuncuda olsan kurt kapiyor

Alıntıları Göster
    👍

• Dün gece girdim birkaç saat oynadım da , oyunda medic oynayan kalmamış resmen. 32 kişilik takımda en fazla 5 kişi medic oynuyor ilginç geldi açıkçası.

• quote:

Dün gece girdim birkaç saat oynadım da , oyunda medic oynayan kalmamış resmen. 32 kişilik takımda en fazla 5 kişi medic oynuyor ilginç geldi açıkçası.
    Igne ile kurtaran medic mi azdi. Cunku benim gibi bazilari igne yerine tufek bomasi kullaniyor.

• Tacsizkral05 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam skorborda baktığınızda maç içinde, oyuncuların hangi sınıflarla oynadıkları görünüyor nicklerinin yanında. Ordan bakıyorum 2 takım da da 3 er 4 er medic anca oluyor.

4 kişilik klan squadına girdim dün argonne da , içlerinde tek medic oynayan bendim mesela. Ben kendi squadimla oynarken 5 medic geziyorduk ya. Resmen medic sınıfı değer kaybetmiş oyunda

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Aslında Farquar hill ve Fedorov var ama sizde yok mu? Dlc ile gelmiş olabilir ... Her daim favorim autoloading ve m1907 sl olmuştur medic için bi dene istersen abi
  • quote:

Yok hocam skorborda baktığınızda maç içinde, oyuncuların hangi sınıflarla oynadıkları görünüyor nicklerinin yanında. Ordan bakıyorum 2 takım da da 3 er 4 er medic anca oluyor.

4 kişilik klan squadına girdim dün argonne da , içlerinde tek medic oynayan bendim mesela. Ben kendi squadimla oynarken 5 medic geziyorduk ya. Resmen medic sınıfı değer kaybetmiş oyunda
    Medic olup kaldırmayanda çok bf5 te de öyle adam yanınsan basıp geçiyo kaldırmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: LuffyBey

Aslında Farquar hill ve Fedorov var ama sizde yok mu? Dlc ile gelmiş olabilir ... Her daim favorim autoloading ve m1907 sl olmuştur medic için bi dene istersen abi
    Denedim tüm silahları elimw oturan silah ribeyroles 1916 idi şarjör kapasiteside yüksekti. Bahsettiğin silahlara tekrar bakayım. Autoloading hangisi?

Assaultta hellriegel supportta lewis ile takılıyorum

• Keşke kendimize can basma daha farklı olaydı. Padi yere at üstünden geç saçma geldi bana

• 
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.