Bildirim
BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (900. sayfa)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Aksiyon şart aradaquote:
Orijinalden alıntı: Tacsizkral05
Yine full cesaret sergilesmiissin
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bf1 devrim 71 tlye inmiş tüm haritalar açık
Kaç senelik oyun hala gideri var bf5 e göre ama fiyat çok pahalı 30 küsür liralara satılmıştı. Şimdiki fiyatlara bak birde
Sormayın bir ara standart 10 tl idi. Devrim 20 tl idi. Bf1+bf4 20 tl idi almayanı dövüyolardı. Bence böyle eski oyunlar kur farkı görmemeli.quote:
Orijinalden alıntı: tnrvrd1996
Kaç senelik oyun hala gideri var bf5 e göre ama fiyat çok pahalı 30 küsür liralara satılmıştı. Şimdiki fiyatlara bak birde
Beyler bir sorum olacak. Bende premium oyun tüm haritalar açık arkadaşımda standart oyun, paylaşımşı oyun ile arkadaşım benle dlc maplerinde oynayabilirmi?
Yaris oyunlarinda driveclup nasil bir efsane olarak kaldiysa battlefield 1 de aynis sekilde efsane olarak kalacak. Bu iki oyunun grafik seviyesine ulasabilen oyun olmadi.quote:
Orijinalden alıntı: lastwarriors
Beyler bir sorum olacak. Bende premium oyun tüm haritalar açık arkadaşımda standart oyun, paylaşımşı oyun ile arkadaşım benle dlc maplerinde oynayabilirmi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?v=pgalkjzGuNk&feature=youtu.be
Paslanmamışım.:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu yeni aldim ama begenemedim ve oynamayi beceremedim ne derseniz deyin artik 😁 bana gore degilmis oyun saglik olsun 👍
Daha sen acemi ersin zannedersem 10 basi olamamissindir.quote:
Orijinalden alıntı: Bartınoğlu
Oyunu yeni aldim ama begenemedim ve oynamayi beceremedim ne derseniz deyin artik 😁 bana gore degilmis oyun saglik olsun 👍
Gercektende bu sozu soylemeye rutben yetmez dostum
Seniseviyoruz her zaman her oyunda beraber oynamak isteriz. Gercektende battlefield oyunlari zor kabul ediyorumquote:
Eyvallah kral 😁 sorunluda olsa mw ye devam edecegim birde ww2 indiriyorum onunda tadina bakacagim 👍quote:
Orijinalden alıntı: Tacsizkral05
Seniseviyoruz her zaman her oyunda beraber oynamak isteriz. Gercektende battlefield oyunlari zor kabul ediyorum
Alıntıları Göster
Motive olman için mangaya bekliyoruz az biraz poz ver -
Eyvallah silah arkadasim ama insallah codda yapariz o isi 😁quote:
Orijinalden alıntı: LuffyBey
Motive olman için mangaya bekliyoruz az biraz poz ver
Ww2nin shipment mapina bayilacaksinquote:
Eyvallah silah arkadasim ama insallah codda yapariz o isi 😁
Alıntıları Göster
Bugün oyuna girdim ama gelen giden göremedim . Neyse bu vesileyle de sorumu sorayim. Oyuna sonradan eklenen bir silah vardı, mermileri uçakların kanatlarını yakıyordu. O silahın ismini bilen var mı?
Belirli zaman araliginda anlasmadiginiz zaman arkadaslarla bulusmaniz zor oluyor zaman kiymetli malesefquote:
Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-
Bugün oyuna girdim ama gelen giden göremedim . Neyse bu vesileyle de sorumu sorayim. Oyuna sonradan eklenen bir silah vardı, mermileri uçakların kanatlarını yakıyordu. O silahın ismini bilen var mı?
Dlc maplerinde rus haritalarında ikmal paketi dışında neden mod bılamıyoruz ya. Gına geldi tüm dlc paketlerinde ikmal pakedi. Sürekli aynı mod sabaha kadar. Fetih vs nasıl bulucaz?
Serverleri pingine gore siraladiktan sonra.quote:
Orijinalden alıntı: lastwarriors
Dlc maplerinde rus haritalarında ikmal paketi dışında neden mod bılamıyoruz ya. Gına geldi tüm dlc paketlerinde ikmal pakedi. Sürekli aynı mod sabaha kadar. Fetih vs nasıl bulucaz?
Some nehri yazan serverlere bul ve bu server uzerinde kare tusuna bastiginda dlc maplari ve hangi mapta oynandigini gorebilirsin.
Dostum ben hep boyle buluyorum dlc maplarini
Sunucu ayarlarini fetih yapmayi unutma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 27 Ağustos 2020; 9:41:28 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X