Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 RAW INPUT NEDİR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler dilerim, sizlere bir şey danışmak istiyorum
    BATTLEFIELD 1 in control bölümünde raw input ayarı var bu ayarı on mu yapmak lazım off mu?

Birde ben 1980x1080 çözünürlükte oyunu oynuyorum, kullanmadığım mouse razer deathadder 2013 benim gibi bu mouse yi kullanan var ise 1980x1080 ideal dpi ve diğer ayarları ne olmalı acaba, şimdiden herkese çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum o raw input on yaparsan razerin sürücüsünü kulanır off yaparsan windowsun ayarları geçerli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: xako

dostum o raw input on yaparsan razerin sürücüsünü kulanır off yaparsan windowsun ayarları geçerli olur

O zaman on yapmak daha mantıklı oluyor, birde 1980x1080 için ideal dpi nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Schi20phrene

quote:

dostum o raw input on yaparsan razerin sürücüsünü kulanır off yaparsan windowsun ayarları geçerli olur

O zaman on yapmak daha mantıklı oluyor, birde 1980x1080 için ideal dpi nedir acaba?

valla dostum ben csdeki dpi ayarlarımı kullandım çok zorlandım 4oo dpi

onu kendin belirlemen lazım 800 1200 yapip sensivity kısabilrisin . senin tercihin en iyi olasılığı deneyerek bul
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schi20phrene

quote:

valla dostum ben csdeki dpi ayarlarımı kullandım çok zorlandım 4oo dpi

onu kendin belirlemen lazım 800 1200 yapip sensivity kısabilrisin . senin tercihin en iyi olasılığı deneyerek bul

Haklısın hocam akşam deneyeyim, ancak silahlar dan mıdır nedir hiç keyif vermiyor oyun

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    ne yalan söyliyim adam vurmakta güçlük çekiyorum. ki oyunun diğer serilerinde hiç te böyle zorlanmadım bc2 bf3 -4
    alışmak lazım
  • xako X kullanıcısına yanıt
    bende ultra ayarlarda oynamama rağmen bende hiç keyif almadım -
    ben zaten geçen mesajlarım da da söyledim - keşke 1 dünya savaşı yerine günümüz modern savaşlarını konu alsalardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.