Şimdi Ara

Battlefield 1 ( Xbox ) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
472
Cevap
3
Favori
15.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak73 kullanıcısına yanıt
    Store da düz BF 1 yazan oyunu bul UE ve Deluxe değil sadece onda cıkıyor deneme tuşu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece oyundayım birlikte oynamak isteyen eklesin.
  • Ea access ile oynayan arkadaşlar. Sizde de sürekli ekrana denemeyi başlat yazısı geliyor mu? Oyundan soğudum resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Ea access ile oynayan arkadaşlar. Sizde de sürekli ekrana denemeyi başlat yazısı geliyor mu? Oyundan soğudum resmen.

Evet geliyor.

• Oyuna girerken geliyordu sacece zaten 2 oturuşta 10 saat oynadım deneme bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Oyunun grafikleri çok iyi, ben çöp bir şey bekliyordum Beta'daki gibi.

Single ve multide gözüme çarpan ilk şey bu oyun 720p değil gibi geldi detaylar çok daha belirgindi, nitekim arkadaşlar yazmış dinamik çözünürlük kullanıyormuş.

Oyunun single'ı şaşırtıcı derecede hoşuma gitti, dram da işlenmiş ve gerçekten mükemmel bir sunumu var.

Online konusunda söylemek istediğim bazı şeyler var, FPS 35-60 arası gidip geliyor ki 60 fps'yi sadece havaya bakarsanız yakalayabiliyorsunuz. Bütün aim'inizi bozuyor.
    Bir adama ateş açacaksınız adam soldayken 50 fps alıyorsunuz diyelim, adama zoom yaptınız ateş açıyorsunuz FPS 40 oldu, adam kaçıyor sağa doğru siz de kovalayacaksınız FPS 35 oldu. Sağlıklı bir şekilde aim alamazsınız çünkü saniyeye göre ekrana görüntünün gelmesi(frame time) değişiyor.

Online'ın konsolda çok tutacağını sanmıyorum ben. Gözle görülür bir ağırlık var FPS çok büyük bir yelpazede gidip geliyor benim gibi konsolda fps konusunda profesyonelleşmiş biri için en son isteyeceğim şeydi bu.

Single Player'da %90 sabit 60 fps oynuyoruz, bu oyunda multiplayerda fps yarı yarıya düşebiliyorsa sorun işlemciyle ilgilidir.

Bu konsollara gidip uyduruk tablet işlemcisi koyan akıl 3 yıl sonra Pro-Scorpio diye yeni konsol çıkartmak zorunda kalır olan tüketicilere olur.

Xbox One S de fps düşük olup olmadığını deneyen oldu mu acaba?

• Utku_20 kullanıcısına yanıt
    One S'de oynuyorum fps 30.

• quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

One S'de oynuyorum fps 30.

Güncelleme gelirse ancak o şekilde düzelir diyelim o zaman.

Yükleyince oynamak isterseniz gt: veryhardgame
  • Miex kullanıcısına yanıt
    Çoğu yazdığınıza katılıyorum fakat online konsolda tutmaz sözünüze pek katılmıyorum. Tam tersi bence online çok tutacaktır internetten vs. okuduğum kadarıyla çoğunluk tarafından sevildi zaten konsol oyuncuları 30fps alışık o yüzden sorun olacağını sanmıyorum. Ben şahsen hiç bi sorun hissetmedim tabiyki sizin gibi sevmeyen mutlaka olacaktır ona sözüm yok. Ama dediğim gibi online çok tutar bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrNtlu -- 15 Ekim 2016; 9:20:10 >
  • Bu arada Battlefield 1 Collector's Edition nerden alabiliriz acaba? Amazondan kargo 500tl tutuyor nerdeyse.
  • 30fps nerden çıktı la? Oyun Single da MP da 60fps. Conquest de 64 oyuncu,hayavani haritalar var. Frame düşüyor ama 30 nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirrut Imwe -- 15 Ekim 2016; 14:17:45 >
  • bu oyun tutmaz beyler on siparis verdigime pisman oldum

• ketchup. kullanıcısına yanıt
    Destek ile konuşup iptal edebilirsin. Sebep sormuyorlar ama sorarlarsa promo kodunu girmeyi unuttum demen yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketchup.

bu oyun tutmaz beyler on siparis verdigime pisman oldum

Serinin en ıyı oyunu olmaya aday diyebilirim müthiş olmuş oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: ketchup.

bu oyun tutmaz beyler on siparis verdigime pisman oldum

Serinin en ıyı oyunu olmaya aday diyebilirim müthiş olmuş oyun.

Hocam grafik olsun oynanış olsun güzel ama özelleştirme dediğimiz olay yok silahlara eklenti mod vs yok bu yüzden oyun bi noktada kalıyor birde mesela herkes rigotti lewis mp 18 kullanıyor diğer silahlar açtığınız halde boş geliyor bunun nedeni adamlar özenmemiş içerik işine, dayamış grafiği bad co 2 den beri oynarım bu oyun max MAX 8 ay serverlar full gider hardline ve battlefront ile aynı kaderi paylaşır

• MP 60 fps değil.

8 kişilik oyunda oynarsanız 60 fps. 64 kişilik oyunda oynarsanız 30-40 FPS.

Gökyüzüne bakıp olduğunuz yerde durmayı saymıyorum tabi, çatışma ortamlarını kastediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 16 Ekim 2016; 1:40:37 >
  • ketchup. kullanıcısına yanıt
    1. dünya savaşı temalı bir oyunda ne silah özelleştirmesi beklıyorsun kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

1. dünya savaşı temalı bir oyunda ne silah özelleştirmesi beklıyorsun kardeş

O da ayrı bir muamma. Bu oyundan bir modern zamanı ele alan Battlefield oyunuymuşcasına özelleştirme beklememek gerektiği daha betadan belliyken, hatta betayı geçtim oyunun 1. Dünya Savaşı'nı konu alacağı ilk duyurulduğu andan belliyken bu beklentiyle alıp bir de üstüne bu yüzden ön siparişten pişman olmak da ilginç.

---

Bu arada çok söylenmiş ama oyun görsel anlamda beni çok şaşırttı, betadan sonra apayrı bir şey olmuş açıkçası bu kadar beklemiyordum, Halo 5'teki gibi dinamik çözünürlük kullanarak hem detay seviyesi hem de görsel kalite anlamında çok iyi bir iş çıkarmışlar. Oyunu betada da çok sevmiştim zaten de her halükarda Xbox için alacak olsam da betadaki performans canımı sıkıyordu, şimdiyse en ufak bir soru işaretim kalmadı.

Ayrıca single da Battlefield serisinde hiç olmadığı kadar iyi işlenmiş gibi görünüyor, multiplayer anlamında ise ben de bu oyunun konsolda yıllarca gideceği düşüncesindeyim, alanında ikinci bir rakip yok. Ha şu olur, eski zamanı sevmeyen adam Battlefield 4'e devam eder, seven Battlefield 1'i de oynar, böylece iki oyun da oyuncu kitlesinden bir şey kaybetmemiş olur. DICE, Battlefield 4 sonrası 1. Dünya Savaşı'nı seçerek çok iyi bir karar aldı bana kalırsa, hem oyun dünyasında daha önce bu tarz bir biçimde ele alınmamış bir mevzu hem de bir modern savaş Battlefield'ı olmadığı için BF4'ün oyuncu kitlesini baltamamış olacak. BF4 sonrası olası bir BF5'te oyuna katılabilecek şeyler daha kısıtlıyken yepyeni bir BF1 denemesi çok daha iyi gelecek düşüncesindeyim.

• Konuyu dağıtmak istemiyorum ama İstanbul'da kutulu en ucuz nerede varsa bilenler beni bilgilendirirseniz sevinirim.Ben 2 ay beklemek zorundayım.Size iyi oyunlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.