|
Bildirim
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomv -- 2 Eylül 2020; 8:53:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Oyunun exe sinde uyumluluk modunu "Windows 2000 + yönetici olarak çalıştır" şeklinde ayarlamayı dene. |
güncel |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralGranger -- 8 Aralık 2020; 12:9:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralGranger -- 9 Aralık 2020; 14:0:48 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Halen oynamaktayım. Oyun içi adım Luke Skywalker belki karşılaşmışızdır. Bazı Türk oyuncularla karşılaşıyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GÜNCEL |
[DH]EgeNewell adım oyun bende doğru düzgün çalışmıyor bende mi sıkıntı var yoksa oyunda mı anlamadım |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maps of Battlefield 1942 https://battlefield.fandom.com/wiki/Category:Maps_of_Battlefield_1942Haritaların tümü efsane, BF 2042 Portal'da yer alan 2 haritası aynı BF 1 gibi güzel atmosfere sahip. BF 1942'yi remaster bir oyun olarak yapılacağı günü hayal ediyoruz. DICE'da çalışanlar aptal, böyle bir oyun yapsalar ortada ne Hell Let Loose ne de Vanguard gibi oyunlar bırakacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Aralık 2021; 17:34:24 > |
konu hala aktifmidir acaba hala oynayanlar varmı ? |
Hala aktifsen oynayabilirim yüklüyorum şimdi |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |