Merhaba arkadaşlar.Battlefield 2 1.0'a yeni başladım bazıları yazmış german fun killaz güzel sv bende ona başladım bi süreden sonra banlanmaya başladım nedenler şu for being abusive other fln biri unkown diğeride cheat hileci falanda deilim yeniyim turda 400 puan alıyorum diyemi ve nasıl kurtulabilir
upppppppppppppppp
yenisin ama nasıl kafadan 400 puanla girdin merak ediyolardır.. 1.0 oynamak akıl kârı değil hele GFK'da oynamak hiç değil.. hileye karşı yazılımsal hiçbir önlem olmadığı için iyi oynayan herkes damgayı yiyor..o yüzden ya kötü oynayacasın ya dikenine katlanacaksın :)
ben jhs de takılıyorum.iyi olmama rağmen daha hiç ban yemedim.GFK'dense jhs tavsiye ederim :)
Yeniyiz dedikte o kadarda yeni deiliz bu arada jhs bende oynadım güzel server fakat benim ping 100 lerde.GFK'da sizde 3 günde gunnery sergeant olsaydınız ban yerdiniz .Ama iyi oynayan diğerleri ban yemiyor.
Peki nasıl ban yemelerini engelleyebilirim yani böyle sürekli ban yicemde rank boşamı gitcek.
Rütbe atlamamı admin görmedi beni yine anlayıp bann atarmı
Arkadaşım git orjinalini al 10-15 lira falandı en son.. 1.50 Kurup oyna.. tonla server var hemde Global rank'ın olacak biri seni atsa bile diğerinde aynı rankla devam edersin.. Punkbuster desteğide var hile yaptın diyen çıkmaz..
1.50 de eğilirken yavaş bide ben samsunda olduğumdan olsa gerek pingim çok yüksek.Aslında orjinal bf2 almayı düşünüyorum.
1.50 çok değişik tabiki 1.0 a göre çok şey ararsın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme