Şimdi Ara

Battlefield 2 (2005) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
5
Favori
41.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar speedtest e ping hızım 20-30 arası ama oyuna girince 500-600 hatta 1000 i bile geçiyor. sebebi ne acaba ?
  • Oyunu orjinal indirdim kurdum origine falan kaydoldum herşey tamam oyunu açıyorum 2saniye siyah ekran sonra bf3 görüntüsü geliyor dumanlı falan o şekilde kalıyor ne maus çıkıyor ne tıklanıcak bi menü geliyor napmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcade

hebelekubele2 nickiyle oynuyorum bende =) . Rasgele ranki serverlarda oynarım. Pingine göre sıralıyorum zaten sonra oyuncu sayısına bakıp dalıyorum.

http://bf2s.com/player/117068091/ anlamadığım rütbe almam için tüm gereksinimler tamam ama hala bir üst rütbeye terfi edemiyorum illa 50.000 puan yaptıracak bana

merhaba aynı sorun bende de var. nasıl hallettınız acaba yardımcı olur musunuz ??

http://bf2s.com/player/156594450/

• beyler server list'e girdiğimde same only işaretliyken 60 tane falan server çıkıyor fakat onu kaldırdığımda 600 küsür server çıkıyor ama kırmızı yazıyor bütün serverlar ve giremiyorum bu serverlara girmem için ne yapmam gerek ?
  • bf3 diye okudum sanırım kör oluyorum :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TapdukReyis

bf3 diye okudum sanırım kör oluyorum :S

al benden de okadar :D
  • beyler BIC Oman/Dalian serverda oynayan varmı ?
  • benim rank atlıyorum harita değişiyo yine eski ranka düşmüş çözümünü bilen varmı ?
  • Ya bende Orjinal Aldım BF2 Fakat Cd-key'ini Originda kullanamıyorum veya Steamda DVD-Rom çalışmıyor başka bi pc de yapsam acaba olurmu ?
  • arkadaşlar bf2 servera girdikten 2-3 dk sonra oyun kapanıyor çözümünü bilen varmı? sistem gereksinimlerim tutuyor fakat nedense oyunum sürekli kapanıyor
  • yıl olmuş 2012 :D...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xean

yıl olmuş 2012 :D...

forever Battlefield 2 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalentorn

arkadaşlar bf2 servera girdikten 2-3 dk sonra oyun kapanıyor çözümünü bilen varmı? sistem gereksinimlerim tutuyor fakat nedense oyunum sürekli kapanıyor

gereklı guncellemelerı yap duzelecektır
  • Arkadaşlar oyun oynarken 5-6 dak.içinde oyun kendi kendine kapanıyor.
    Sistemim bu oyun için oldukça iyi ama bunu neden yapıyor anlayamadım.
    Önceleri daha düşük bir sistemle bu oyunu hiç kasmadan oynardım.
    Ama şimdi oynayamıyorum. Sistemim:
    Anakart:P5KPL-AM SE
    ekran kartı:NVidia GEFORCE 8800 GT
    işlemci:Intel Core DUO E7400 2.80 GHz
    Ram :3 Gb
    Win 7 64 bit kullanıyorum .
    Bir çözüm bulabilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar eğer halen BF2 almayı düşünüyorsanız Aral Game'da 10 TL'ye satılıyor Kutulu olarak.
  • Hala bu oyunda Server varmı. Ona göre oyunu alcam. Hala Türkler oynuyor mu Multiplayer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinci99

Hala bu oyunda Server varmı. Ona göre oyunu alcam. Hala Türkler oynuyor mu Multiplayer.

Var kardeş server ayıp ediyon.Amerikan serverlarda oynarım genelde.Benim nik |2ob0
  • Az önce botlarla zatar wetlands 64 te kapıştık. Harita 64 kisilikti ama 50v50 yaptip Bot changerla. Aldım m95i. Gelene gecene headshot!keske sp da araçları kapatma olsaydı,tamamen piyade olsa. Elimde tüfekle gidiyorum,t-90 yada btr çıkıyor kalıyorum öyle. AT olsam MP5 dandik.deneyin zatarda 50v50
    Arazide 20-30 kişiyle beraber gitmek çok güzel oluyor. Kim bilir bf3 te mp nasıl oluyordur

• Birkaç şey soracağım

Korsan ile mp oynuyorum. Rütbe atladın vs diyor. Mac bitince sifirlaniyor. Niye?

Euro force armored fury vs bunlar sp için mı?orjinal mı gerekiyor?

1.41 1.5. Bu yamalar ne ise yarıyor?

Oyuna camping tarzı gorevler içeren modlar var mı?

Hala hamachi ile oynayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Birkaç şey soracağım

Korsan ile mp oynuyorum. Rütbe atladın vs diyor. Mac bitince sifirlaniyor. Niye?

Euro force armored fury vs bunlar sp için mı?orjinal mı gerekiyor?

1.41 1.5. Bu yamalar ne ise yarıyor?

Oyuna camping tarzı gorevler içeren modlar var mı?

Hala hamachi ile oynayan var mı?

İlk sorunun cevabı : rütbelerin kalıcı olması için oyunun orjinal olması gerek . İkincisi bu ek paketleri 1.5 yamasını yükleyerek edinebilirsin . Mod konusunda bir fikrim yok . Son olarak da hamachi ile oynayan kimse bulamazsın oyunun orjinali 10 liraya satılıyor çünkü .
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.