Şimdi Ara

Battlefield 2:Project Reality(v1.0 ÇIKTI!) (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
4
Favori
99.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıllık bir aranın ardından Project Reality'nin tozunu almaya karar verdim. Bu 2 yıl boyunca çok döndüm dolaştım; ARMA mı dersin, Operation Flashpoint mi dersin hiçbir yerde aynı tadı alamadım. GameSpy kapanmış, oyun kendi serverlarına geçmiş, umarım hayırlısı olmuştur. Eğer halen oynayan arkadaşlar varsa ve haberdar ederlerse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xerias -- 6 Ağustos 2014; 20:13:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerias

2 yıllık bir aranın ardından Project Reality'nin tozunu almaya karar verdim. Bu 2 yıl boyunca çok döndüm dolaştım; ARMA mı dersin, Operation Flashpoint mi dersin hiçbir yerde aynı tadı alamadım. GameSpy kapanmış, oyun kendi serverlarına geçmiş, umarım hayırlısı olmuştur. Eğer halen oynayan arkadaşlar varsa ve haberdar ederlerse çok sevinirim.

Var var ama tekim, Ben de arkadaş arıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş bu nedir ıraklı direnişçiler bayram havasında amerikan helikopterini indiriyor. Tam bir vahşet

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Arkadaş bu nedir ıraklı direnişçiler bayram havasında amerikan helikopterini indiriyor. Tam bir vahşet

Çok güzel ya sağlam çökmüşler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oynayan varsa PM atsın.

• Oha bu nasıl bir mücadeledir 1-0 yenmişler

Alttaki videoda 1:55'ten sonrası. Yapacak bir şey kalmayınca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 7 Ağustos 2014; 20:54:10 >

• Bende yeni başladım oynayabiliriz

• Beyler nasıl oynucaz lütfen bilgi verin yahu ... Hangi adımları izlicez biri sade ve detaylı bi biçimde yazsında bizde oynayak ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

Beyler nasıl oynucaz lütfen bilgi verin yahu ... Hangi adımları izlicez biri sade ve detaylı bi biçimde yazsında bizde oynayak ...

Konu sahibi kendisinin ilk mesajinda belirtmis. Bir bakiver halledersin. Ilk sayfa ilk mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 9 Ağustos 2014; 16:22:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

Beyler nasıl oynucaz lütfen bilgi verin yahu ... Hangi adımları izlicez biri sade ve detaylı bi biçimde yazsında bizde oynayak ...

Konu sahibi kendisinin ilk mesajinda belirtmis. Bir bakiver halledersin. Ilk sayfa ilk mesaj.

Ama o mesaj eski günümüzde yöntem farklı gibi baksana yukarıdaki yorumlara
  • llllxefsanexllll kullanıcısına yanıt
    Orjinal Bf2 kuruyorsun. 1.41 patch ve ardindan 1.50 patch kuruyorsun sonra pr indiriyorsun. Pr yi calistiriyorsun varsa bir guncellemede o yapiyor sonra oyundasin. Degisen fazla birsey yok sunucularin degisimi disinda.

Similasyon tarzindadir tek basina zorlanirsin bunuda belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 9 Ağustos 2014; 18:37:33 >
  • Clanlar var mesela ben bir clandayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

Orjinal Bf2 kuruyorsun. 1.41 patch ve ardindan 1.50 patch kuruyorsun sonra pr indiriyorsun. Pr yi calistiriyorsun varsa bir guncellemede o yapiyor sonra oyundasin. Degisen fazla birsey yok sunucularin degisimi disinda.

Similasyon tarzindadir tek basina zorlanirsin bunuda belirteyim.

Zaten Simülasyon olduğu için istiyorumda ... İllaki orjinalmi gerekiyor birde sunucular kapalımı hala açıkmı ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Arkadaş bu nedir ıraklı direnişçiler bayram havasında amerikan helikopterini indiriyor. Tam bir vahşet

Afrikalı la bunlar, Iraklı değil

• llllxefsanexllll kullanıcısına yanıt
    orjinale gerek yoktur. oyundan destek cekildigi icin gamespy key kontrolu yapmiyor. oyun tamamen free to play oldu. korsan bf2 ,1.41,1.50 patch. ustune projecy reality modunu kurup oynayabilirsiniz. ben boyle yaparak sorunsuz oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: R_DeNiro

orjinale gerek yoktur. oyundan destek cekildigi icin gamespy key kontrolu yapmiyor. oyun tamamen free to play oldu. korsan bf2 ,1.41,1.50 patch. ustune projecy reality modunu kurup oynayabilirsiniz. ben boyle yaparak sorunsuz oynuyorum

Eminmisin Hocam Bizim Bir Clandan arkadaş var korsan ama diğer serverlere giremiyor
  • quote:

Peki Forgotten Hope 2? O da aynı mı
  • quote:

Ya bana zahmet olcak ama oyun patch ve mod linkini atarmısınız ?
  • @llllxefsanexllll Buyrun bu konuda oyun, patch ve project reality modu var. Link :http://forum.donanimhaber.com/m_92347063/tm.htm

@iamburak Forgotten Hope bilmiyorum ancak oyundan destek çekildiğine göre sıkıntı çıkmayacaktır o modda da.

@TurKcocOK Hocam server listesinin ss aldım. Bakın bi' eğer normale göre azsa sıkıntı vardır. Bu arada klan da yer varsa geleyim oyuncu arıyorum oynayacak Çözemedim tam şu oyunu.

Bi' Co-op birde deployment ( daha çok sunucu olduğu kısım ) bölüm var ikisinin de görüntüsünü çektim.

• R_DeNiro kullanıcısına yanıt
    Tam çozemediyseniz bir ara beraber gireriz, yardımcı olmaya çalışırım.

--------------------
    --------------------

Aktif klan varsa ben de katılabilirim.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.