Bende full 1.41 patch kurdum.Fakat pek kurmuş gibi değildi patchin yüklendiğini nerden anlayabiliriz?
Yok. Boşuna uğraşma zaten , İngiliz veya Alman sunucularından birini seç, rahat rahat oyna. Türk sunucu açtık diye konuşanlar da zaten Almanya üzerinden açtılar, oynamaya gelenlere de olmadık şeyler yaptıkları için kimseler girmez olunca da kapamak zorunda kaldılar. Girebildiğin kadar çok sunucuya gir ki oyun gerçekte nasıl oynanır gör, sunucu açtık diyen bu vatandaşlar gibi bir soru sorulunca alık alık cevaplar verip kendini rezil etme sağa sola.
quote:
Orjinalden alıntı: büyük adam
oyunu kurdum fakat benimkisi 1.2 patch ve serverlarda en solda kırmızı bi ışık var bu nedemek oluyo??? 1.4 mü yüklemeliyim??bu arada türk ranked server varmı bf 2 de
ben servera girmek için şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim
Bu oyunu ille online mi oynamak lazım.Bilgisayarımda bağlantı olmadan offline oynamak istiyorum.Oyunu kurdum ama oyuna başlayamadım.Profil oluştur falan bir türlü oyuna başlayamadım.Ne yapmam lazım.
New account u seçme, "default player"e tıkla başlat tekli oyuncuyu.
arkadaşlar ben 1,41 i kurdum yalnız oyun açılmıyor açılcakmış gibi yapıp ekran kararıyor sonra masaüstüne dönüyor ne yapabilirim acaba?
yokmu bi cvp arkadaşlar lütfen yardım
quote:
Orjinalden alıntı: andan44
Bu oyunu ille online mi oynamak lazım.Bilgisayarımda bağlantı olmadan offline oynamak istiyorum.Oyunu kurdum ama oyuna başlayamadım.Profil oluştur falan bir türlü oyuna başlayamadım.Ne yapmam lazım.
Internet bağlantısı olmadan single player dahi oynanmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: gomez_hunt
Eğer crack kullanmıyorsan, sıfırdan tekrar kurduysan ve hala düzelmediyse, BF2'de desktop'a crash etmesinin sebebi % 80 donanımla alakalı. CPU, ekran kartı overclock'u veya problemli RAM'ler sebep olabiliyor. Overclock varsa kaldır, RAM'lerde birden fazlaysa birini çıkart veya birbiriyle yer değiştirip tekrar dene.
arkadaslar ben oyunun kopyasını aldım ama bir turlu online yapamadım napmam lazım biri soylesin cafede il sampiyonu oldum yardım edin
quote:
Orjinalden alıntı: massey1
quote:
Orjinalden alıntı: gomez_hunt
Eğer crack kullanmıyorsan, sıfırdan tekrar kurduysan ve hala düzelmediyse, BF2'de desktop'a crash etmesinin sebebi % 80 donanımla alakalı. CPU, ekran kartı overclock'u veya problemli RAM'ler sebep olabiliyor. Overclock varsa kaldır, RAM'lerde birden fazlaysa birini çıkart veya birbiriyle yer değiştirip tekrar dene.
ilgilendiğin için saol kardeş ben oyunu deamondan çalıştırıyorum orjinal exe var daha önce 1,40 da orjinal exe ve deamondan no-cd ile gayet normal çalışıyordu. Ama 1,41 kurdum oyun hiç açılmadan masaüstüne dönüyor sadece logo geliyo ekran kararıyo ve hiçbişey olmamış gibi masaüstüne dönüyor oyunu tekrar da kurdum yine işe yaramadı. önceki sayfalarda bi arkadaş 1,41 sorunlarına değinmiş orada baktığımda sorunlardan biride benim sorunumdu nasıl çözebileceğimi bulamadım. kasayı yerinden çıkarıp açmak çok zorlu bi iş sence gerçekten donanımdanmıdır sorun 2 ram var ikiside farklı renklerde daha önce aynı renkteydi ve battlefield 1.40 da oynarken masaüstüne dönmeler oluyordu yerlerini değiştirince düzelmişti. Eğer bu şartlar altında sorun yine donanımda dersen uraşıp bi denicez şanmızı. tekrar teşekkür ederim
1,41 yamayı nerden indirebilirim
ea in sitesinde bulabilirsin. hadi arkadaşlar bana da bi cevap
1.41 i kurdum ama oyun hiç açılmamaya başladı ben online btf oynamak istiyorum yardım edinn lütfenn
Arkadaşlar, masaustune donme problemınden sıkayetcı cok oldugundan adınıza bıraz arastırdım ve asagıdakı yorumları buldum. Belki size bir yol gösterebilir.
"bilgisayar çok kasınca tehlike sinyalleri çalıyor ve masaüstüne atıyor "
"bios u guncelledim yapmıyor..."
"Oyunlar için max hız ve stabilite arıyorsanız sadece aynı renkteki 2 slotu aynı ramler ile kullanın 2x512 , 2x1gb gibi..Bazen bu şekilde olduğu halde gene sorun verebilir, ramlerin yerlerini değiştirin veya diğer renkteki iki slotu kullanın. Özellikle amd sistemlerde 3 veya 4 slotu doldurmak command rate'i 1T den 2T ye yükselteceği için hem performansınızı yavaslatır hem de 4 tane ram'in bazen anlık senkronlanamaması riskini alırsınız. Sadece bir adet ram kullanmak ise hem intelin hemde amd nin desteklediği dual ram olayını pas geçmektir buda ciddi performans kaybı demektir.. not:bazen pb yi tekrar update etmek bu masa üstüne dönmeye iyi gelebiliyor.."
Yükledim oyunu; xfire'de yüzlerce server çıktı; ma pingler 300'lerde. Versiyonu yükselteyim mi, "yükselt" diyorsanız kaça yükselteyim? Versiyonu yükseltince yeni serverlar çıkar mı, ya da siz nerelerde oynuyorsunuz?
Bir de orjinal olmayan oyunla ranked server'lara girebiliyor muyuz? Ranked server, oyun derecelerimizin kayıt altında tutulduğu serverlar mı? Oyunu orjinal alsam değer mi?
quote:
Orjinalden alıntı: efshane
Bir de orjinal olmayan oyunla ranked server'lara girebiliyor muyuz? Ranked server, oyun derecelerimizin kayıt altında tutulduğu serverlar mı? Oyunu orjinal alsam değer mi?
Orjinal olmayan oyunla ranked server'a giremezsin. Oyunu orjinal alsan (ki şu anda fiyatlar düştü) bence her kuruşuna değer. Ranked server'larda çok detaylı istatistikler tutuluyor. Rütbeler, madalyalar vs. Her attığın kurşunun kaydı var. Oyunun boşa gitmiyor, puanların biriktikçe yeni silahlar alıyorsun. Bu da insanı daha çok gaza getiriyor.
Ben 1 yıldan fazladır oynuyorum. 3-4 sinema bileti parası. Beni bu kadar saat eğlendiriyor.
slm arkadaşlar bf2 1,41 oynuyorum ama 1 haftadır problem var. girdiğim servera girmeye çalışıyorum herşey normal oyun yükleniyor taki kit ve bayrak yeri seçip done diyene kadar. Done a tıklayınca şu hatayı alıyorum.
PUNKBUSTER ERROR You have been disconnected by punkbuster. The reason follows in english below.
PUNKBUSTER ERROR MESSAGE You have been kicked via punkbuster (for 60 minutes) you are not allowed to play here. Stay away and play elsewhere until next map after 11.02.2007 20:30 (servertime) [Admin Decision]
işte böyle bir hata alıyorum. 1 saat sonra tekrar deniyorum ama nafile 1 hafta boyunca defalarca denedim hatta ama hep aynı. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Lütfen yardım