Şimdi Ara

Battlefield 2 [Single Player'da orjinal 64 kişilik haritalar+bot atma programı] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
155.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler, eğer haritalardan memnunsanız boşyere harita indirmeyin, sadece changer programı indirin. ßu haritalar baya büyük, ben sandım harita indirilmeden 64 kişilik oynayamıyon.Oyuncu sayısı 64 olsa neyime yarıcak eşşek kadar haritada. Sadece changer i indirin, programı çalıştırın, save deyin ve run bf2 mod deyin bu kadar... ßoş yere kendinizi kasmayın...

Ve teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halton -- 6 Temmuz 2008; 11:28:14 >
  • ben herşeyi yaptım olmuyor oyuna giriyom harita açılmıyor yapabilenler lütfen detaylıca anlatabilirmi
  • m. polat mercs klosörü nerede acaba ben bulamadımda
  • Beyler sorununuzu çozdum gelen winrarlı dosyanın içnde server die dosya war onu C: program files-ea games-battlefield 2-mods-bf2-levlesın ıcıne hangi mapı ındırdıysen o klosorun ıcne atın son ra deşikliği kaydediyomsunuz die bişi çıkıyo ona ewt diyin oluyo ii oyunlar
  • ßeyler dediğim gibi sadece changer i indirseniz de olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halton -- 7 Temmuz 2008; 15:01:10 >
  • Eline sağlık çok makbule geçti
  • Arkadaşlar, BF2 de multi oynarken bot koyabiliyor muyuz?Nasıl yapıcaz biri anlatabilir mi?
  • komikaze multideki haritalara bot atamassın ancak yukarıdaki haritalar onlarla aynı beğendiğin haritayı indir C: program files-ea games-battlefield 2-mods-bf2-levlesın ıcıne hangi mapı indirdiysen onun içine at ancakk idirdiğin winrarlı dosyanın içinde serwer die bi dosya war yukarıdaki verdiğim yere onu atcaksın sadece serwera sonra deişikliği kabl ediyomusun diebişi çıkıyo ona ewet de olur map hala 16 kişilk gösteriyo olmadı die merak etme girince koca haritayı görüyosun inşllah işlerin rast gider hadi iyi oyunlar kolay gelsin kardeşim

• Beyler Rapidten indirirken şöle yapıyoruz beyler (Free user) die bişi yazıyo dierinde (Premium user) biz (Free user) e seçicez sonra kocaman yazıyla (Still 27 seconds) war o sayı sıfıra inene kadar beklicez hemen iniyo sıfıra inince mavi yuvarlağın içinde dowland war oraya tıklıyoruz küçük bişi çıkıyo (sabit diske kaydet) diyoruz ve masa üstüne iniyor yukarıda mapın nsl olucağını anlatım bol şans iyi eğlenceler

• bu arada serıxxe teşşekür ederim saol
  • çok sağ ol serrix2
  • beyler bu haritalarda mashtuur city niye yok,ayrıca expansion pack teki haritaların 64 kişilik olanlarını nasıl indirebilirim hiç bir yerden bulamıyorum...
  • abi çok saol senin sayende indirdimde mashtuur city diye çok güzel bi harita var single playerda onu bulamıyorum senin linklerde yok ayrıca jalalabad var onu da bulamıyorum...Bi de special forces eklenti paketinde multiplayer daki haritaları single playerda oynayacağımız linkler yokmu, hiç bi yerde bulamıyorum yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden saol.....
  • Arkadaşlar konu 2007 de başlamış ama yine de sormak istedim. Special Forces için Changer türü bir şey var mı ?
  • çok sağol
  • geçenlerde bir patch vardı 600 kb kadar tüm sp haritalarını 64 lük yapıyordu bilen var mı?
  • cod 2 gibi single play oynayamaz mıyız?
  • bende bot changer programı çalışmıyor oyunu açıyor haritayı seçiyorum başlıyorum ama botlar normal 8 kişi .. yardım edebilirmisiniz !
  • Geçen indirdim bunu, 128 kişilik maç açtım, çok manyak oldu ya :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.