Şimdi Ara

Battlefield 3 Clan Alımları [WoF] Clan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[WoF] Clan WEAPONS of FATE

Weapons of Fate [WoF] clan, uzun bir süredir birlikte oyun oynayan bir grup arkadaşın bir web site kurmasıyla daha da tanınır hale geldi. WoF Clanın kurulma amaçlarından biri Battefield oyununu oynayanları bir çatı altında buluşturmaktır. Hem teknik hem de sosyal açıdan istekleri karşılayarak bu oyundan alınan zevki katlamaktır. WoF Clan’da yaş sınırı, ırk ayrımı veya düşünce farklılığından kaynaklanan ayrımlar gibi durumlar söz konusu değildir.
     Battlefield 3 Clan Alımları  [WoF] Clan

Misyonumuz bir web site aracılığıyla battlefield oyuncularına en iyi desteği sağlamak, oyuncu arkadaşlarımıza oyuncu bilincini aşılamak, oyundan daha çok zevk aldırmak, sadece Teamspeak (oyuncuların bir birleriyle iletişimde olmasına yarayan program) la değil gerçek hayatta da iletişim kanallarını kullanarak haberleşmek. WoF Clan herkesin birlik içinde sorunlara problem değil çözüm yolları arayarak ulaşmayı hedeflemiştir. Bu bağlamda vizyonumuz Battlefield 3 oyunu ile Clanı daha ileriye taşımak, büyük bir kitleye ulaşmak, Battlefield severlere istekleri doğrultusunda T-shirt, arma veya Battlefield hakkında birçok araç ve gereçleri sağlamak, sitemizi geliştirerek sadece Türkçeye bağlı kalmayarak birçok dil seçenekleri sunarak Dünya çapındaki oyuncularıyla beraber maçlar yapmak, oluşan bu topluluk içerisinde ast, üst kavramını yumuşatarak klanımıza ve sitemize tüzel bir kişilik kazandırmak. Bu ilkeler doğrultusunda siz Battlefield severleri sitemize davet ediyoruz.

Serverimiz bulunmaktadır.

Clanımız ile ilgili genel bilgi bu şekildedir. İlgilenen tüm arkadaşlar davetlimizdir.
    Clan Oyuncularımız:
    WoF Oyuncular
    Clan Sitemiz:
    Sitemiz

Clan Logomuz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessuu -- 28 Eylül 2011; 2:53:46 >

• Başarılar Arkdaşlar ...
  • Mesaj içerisinde link vermek yasak diye biliyorum.(mesajı şikayet etmedim)
  • ESL gibi turnuvalara katılmayı düşünüyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 12 Mart 2011; 13:50:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Mesaj içerisinde link vermek yasak diye biliyorum.(mesajı şikayet etmedim)

Arkadaşım mesaj içerisindeki link donanım haber içerisinde olan bir konuyla bağlantılı. Donanım habera açılan bir konu hit olup üst sıralarda duruyor. Benim açtığım konu diğer konuyla bağlantılı olduğu için link vermek zorunda kaldim. Başka bir siteye aitolan linklerin verilmesinin yasak olduğu kurallar bölümünde yazıyor. Sanırsam kural ihlali yapmadım. Eğer yapmışsam yetkili arkadaşlardan medeni bir şekilde uyarı beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessuu -- 12 Mart 2011; 14:03:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

ESL gibi turnuvalara katılmayı düşünüyor musunuz?

Şu anda böyle bir düşüncemiz yok. Çünkü clanda eksiklikler var onları tamamlayınca turnuvalar neden olmasın ? Clanı kurarken bizim ana düşüncelerimizden biri de insanların oynadıkları karakterlerine bürünmesinin kötü birşey olduğu. Yani kişi karaktere nekadar çok bürünürse o derece karşıdaki kişiyi rencide ve alay edici davranışlarda bulunuyor. Biz bu düşünceyi çok iyi bir şekilde algıladığımızdan doalyı isteyen herkesle dostluk maçları yapabiliriz. Çünkü amacımız sadece oyun oynamak ve eğlenmek.
  • Oyundan zevk almayı bilen ve guzel muhabbeti çekilir bir ekibimiz var.( ALLAH C.C nazardan saklasın).Herkesi clanımıza bekleriz.İyi bir oyuncu olmanız onemli değil oyundan keyif almayı bilin zaten takım oyunu oynadıgımız için istemesenizde iyi oynuyorsunuz. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

ESL gibi turnuvalara katılmayı düşünüyor musunuz?

Şu an turnuvalara katılmak ve maç yapmak gibi bir düşüncemiz yok ama bunun nedeni klan olarak 6 aylık bir mazimiz olsa da biz oyuncu sayısını az tuttuğumuzdan (üye alımımız yoktu) dışa kapalı bir klandık(genelde kendi aramızda oynayan 6 kişilik bir gruptuk) ne zamanki ufak ufak forumumuzu oluşturduk ve üye alımına başladık ilerde bizde mevcut iyi oyuncular ve katılacak olan arkadaşlardan bir maç kadrosu kurup turnuva ve maç davetlerine katılmayı düşünüyoruz.Ayrıca bu arada da zannediyorum ki yine antreman amaçlı maçlara katılabiliriz.Zaten biz oynadıkca ,maç yaptıkça iyi olabileceğimizi düşünüyoruz.
  • tekrar hayırlı olsun. siz yazı göndermediniz ben fırsat bulursam kendim yazar yayınlarım artık.
    sunucunuzu da ekledim.

başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORACLE@METU

tekrar hayırlı olsun. siz yazı göndermediniz ben fırsat bulursam kendim yazar yayınlarım artık.
    sunucunuzu da ekledim.

başarılar.

Eyvallah dostum. PM attım. Yazıyı vereceğim.
  • Başarlar arkadaşlar. Forum adresini PM olarak atarsanız, arkadaşlarla beraber ziyaret ederiz.
  • Banada pm'den lütfen
  • Reklam olmaması için PM atamıyorum linki. Fakat merak edersen kardeşim yazdığım konuda LİNK verdim DH de Server Listesi var şu linkten serverleri göreceksin.http://forum.donanimhaber.com/m_38499434/tm.htm buradan Clan WoF (Weapons of Fate- TURK) başlıklı server ve bilgilerimiz orada. İlgin için teşekkürler fatih.
  • Tamamdır sağol. Üye oldum. Anasayfa ve forum tasarımı hoşuma gitti. Başarılarınızın devamıyla.
  • Siteyi kendim yaptım. İlk defa site yapıyorum fakat photoshop bilgim vardı. Birazda onun sayesinde birşeyler yaptım. Yinede site içinde eksik gördüğün bir şey olursa Öneriler kısmından iletmen bizi çok memnun eder. Sizin siteniz tasarım bakımından çok profesyonel. Önerileriniz bizim için önemli.
  • Tüm iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar..
  • Başarılar arkadaşlar
  • sağol arkadaş
    quote:

Orijinalden alıntı: Revalation

Başarılar arkadaşlar
  • Sitenizin yeni hali güzel olmuş.
  • evet siteniz daha güzel görünüyor :)
    bende yayınladım tanıtım yazınızı. eklemek istediğiniz şeyler var haberleşelim. kaliteli insanların klanınıza katılması dileğiyle ^^
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.